Nieuwe Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Rijnland Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Hét streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.Lees verder »

Sint Fransiscus Gasthuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via Lees verder »

Ikazia Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vóór elkaar het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid en betrouwLees verder »

Haaglanden Medisch Centrum

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   2 Reviews

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind. Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische Lees verder »

HagaZiekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   1 Review

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendeLees verder »

Maasstad Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   6 Reviews

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Kwaliteit van leven zien wij als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke-, Lees verder »

Het Oogziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   3 Reviews

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom \"zorg voor het oog, oog voor de zorg\". In een geruststellende omgeving passen wij technologiscLees verder »

Beatrixziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   1 Review

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, Lees verder »

Erasmus University Medical Center
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ziekenhuizen Noord-Brabant

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis In 2011 was de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gereed. De drie Bossche locaties het Carolus, het Groot Ziekengasthuis en het Willem-Alexander zijn sindsdien samen ondergebracht op één locatie. Bij het ontwerLees verder »

Maasziekenhuis Pantein

Ziekenhuizen Noord-Brabant

Maasziekenhuis Pantein biedt medisch specialistische diensten op het terrein van gezondheid en welzijn. Belangrijkste doelgroep vormen de inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.Lees verder »

Bernhoven

Ziekenhuizen Noord-Brabant

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers. In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiënten als medLees verder »

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel. Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrLees verder »

Sint Maartenskliniek

Ziekenhuizen Noord-Brabant   •   3 Reviews

Sint Maartenskliniek, sterk in beweging Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg Lees verder »

Amphia

Ziekenhuizen Noord-Brabant   •   1 Review

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. DitLees verder »

Catharina Ziekenhuis
Flevoziekenhuis
Hart Kliniek

Ziekenhuizen Flevoland

Cardiologie van het hoogste niveau - HartKliniek Hartkliniek biedt u cardiologie van het hoogste niveau. ✓ Korte wachttijden ✓ Behandeling wordt volledig vergoed ✓ Ervaren cardiologen ✓ Unieke persoonlijke benaderingLees verder »

Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuizen Noord-Holland

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; watLees verder »

Spaarne Gasthuis

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   6 Reviews

Openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat is waar het Spaarne Ziekenhuis voor staat. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: uw zorg en behandeling staaLees verder »

Tergooi

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   2 Reviews

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinLees verder »

Kraamzorg

Ziekenhuizen Noord-Holland

Welkom bij Kraamzorg NL - Kraamzorg NL Voor de beste kraamzorg! U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje.Lees verder »

Noordwest Ziekenhuisgroep
Opsis Oogziekenhuis

Ziekenhuizen Noord-Holland

Welkom bij Opsis Oogziekenhuis - Opsis oogziekenhuis Opsis Oogziekenhuis oog contact openingstijden cataract staar lens glaucoom maculadegeneratie ooglid blefaroplastiek troebel zicht oogarts zaterdagLees verder »

Oogziekenhuis Zonnestraal

Ziekenhuizen Noord-Holland

Oogheelkunde | Oogziekenhuis Zonnestraal Oogziekenhuis Zonnestraal biedt oogzorg voor jong en oudLees verder »


Ziekenhuis-Ervaringen

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Ziekenhuizen