Nieuwe Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Rijnland Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Hét streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.Lees verder »

Sint Fransiscus Gasthuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via Lees verder »

Rijnstate

Ziekenhuizen Gelderland   •   7 Reviews

Rijnstate is uw ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. In onze dienstverlening staat ú centraal. Lees verder »

Maasstad Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   6 Reviews

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Kwaliteit van leven zien wij als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke-, Lees verder »

Spaarne Gasthuis

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   6 Reviews

Openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat is waar het Spaarne Ziekenhuis voor staat. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: uw zorg en behandeling staaLees verder »

Het Oogziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   3 Reviews

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom \"zorg voor het oog, oog voor de zorg\". In een geruststellende omgeving passen wij technologiscLees verder »

Sint Maartenskliniek

Ziekenhuizen Noord-Brabant   •   3 Reviews

Sint Maartenskliniek, sterk in beweging Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg Lees verder »

Dijklander Ziekenhuis

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   2 Reviews

Home | Dijklander Ziekenhuis Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag 'wat is er met u' maar ook om 'wat is voor u belangrijk?' Wij willen onze patiënten écht Lees verder »

Flevoziekenhuis
Haaglanden Medisch Centrum

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   2 Reviews

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind. Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische 'vLees verder »

HagaZiekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   2 Reviews

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendeLees verder »

Refaja

Ziekenhuizen Groningen   •   2 Reviews

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathieLees verder »

Tergooi

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   2 Reviews

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinLees verder »

UMCG

Ziekenhuizen Groningen   •   2 Reviews

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek,Lees verder »

Amphia

Ziekenhuizen Noord-Brabant   •   1 Review

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. DitLees verder »

Beatrixziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland   •   1 Review

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, Lees verder »

Bernhoven

Ziekenhuizen Noord-Brabant   •   1 Review

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers. In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiënten als medLees verder »

Academisch Medisch Centrum
Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel. Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrLees verder »

Antoni van Leeuwenhoek

Ziekenhuizen Noord-Holland

AVL - Home - Antoni van Leeuwenhoek Antoni van Leeuwenhoek streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker door nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.Lees verder »

Antonius Ziekenhuis Sneek

Ziekenhuizen Friesland

Antonius Zorggroep // Home Welkom bij de Antonius Zorggroep. Wij leveren thuis zorg en in het ziekenhuis. De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met locaties in Sneek en in Emmeloord én Thuiszorg Zuidwest Friesland met ruim 30 buLees verder »

Atrium Medisch Centrum

Ziekenhuizen Limburg

Visie Atrium MC wil de beste zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen, zodat elke patiënt het vanzelfsprekend vindt om voor Atrium MC te kiezen als \'zijn\' ziekenhuis. Missie Door de behoeften van de patiënt als Lees verder »

Braam Kliniek

Ziekenhuizen Drenthe

Braam Kliniek voor chirurgie en flebologie - Lees verder »

Catharina Ziekenhuis
Deventer Ziekenhuis

Ziekenhuizen Overijssel

​Het Deventer Ziekenhuis biedt snel toegankelijke topzorg. We werken in een sfeer van kwaliteit, veiligheid en vertrouwen, met volop ruimte voor persoonlijke aandacht. U voelt zich bij ons snel in vertrouwde handen.Lees verder »