Reviews over Ziekenhuizen


  Liesbreukoperatie Dr. Ho Amphia Noting to fear!

  Review over Amphia

  Ik heb mijn liesbreuk operatie jaren kunnen uitstellen. Na de breuk ebde de meeste pijn snel weg en met continue voorzichtigheid kon ik me best wel redden. Ik was doodsbang voor de ingreep. Narcose, geen controle over wat er met me ging gebeuren, een kunststof matje in mijn buik.. Ik vond het helemaal niks. Tot september vorig jaar. Ik kreeg opnieuw scherpe pijn en besloot dat het er dan toch maar van moest komen, ik had geen keus. Nu, een paar dagen na de ingreep heb ik maar van 1 ding spijt: Dat ik het niet veel eerder heb laten doen. In het Apmhia kwam ik in een warm bad. Ik heb daar alleen maar leuke, vriendelijke, meelevende professionals ontmoet die daar als een vis in het water en met -op zijn tijd- de nodige humor voor hun patiënten klaar stonden. Ik ben geholpen door Dr. Ho maar ook voor alle andere handen rond mijn bed alleen maar lof. Wat een super-team is dat! Waar ik zo bang voor was heb ik geen moment gevoeld. Dus als je voor zo’n operatie staat, Nothing to fear!

  Sterke punten
  In mijn ervaring zijn alle kanten, sterke kanten

  Zwakke punten
  In mijn ervaring zijn er geen zwakke punten

  Heel tevreden

  Review over Maasstad Ziekenhuis

  Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek aan het ziekenhuis. Het maken van de afspraak (doorverwezen via mijn arts) ging heel soepel en snel, en was makkelijk aan de telefoon geregeld met een aardige vrouw. In het ziekenhuis, de patiënt registratie ging heel snel en efficiënt en ik kon daarna gelijk naar mijn afspraak bij de cardiologie onderzoek afdeling. Daar moest ik slechts enkele minuten wachten en werd ik nog voor mijn afspraaktijd geholpen. De ECG ging heel soepel en de dokter deed op mijn gemak voelen en was heel aardig. Daarna kon ik gelijk bij de polikliniek cardiologie terecht en werd ik op tijd naar binnen geroepen door dr Ebink om het uitslag te bespreken. Hij heeft mij heel goed geluisterd en hij heeft veel vragen gesteld om zo goed mogelijk mijn situatie te begrijpen. Hij gaf daarnaast heel goed advies en ik voelde me gerustgesteld en kon ik heel open zijn.

  Tevredenheid

  Review over Tergooi

  Ben zeer tevreden over de mij behandelende specialisten dr peters cardioloog vriendelijk luisterd goed ,en geeft je vertrouwen,ben er heel blij mee. Hetzelfde geld voor dr schroder longarts en dr preesman dermatoloog . Heb geen slechte ervaringen, maar ben zeer tevreden.

  Sterke punten
  Er wordt altijd goed notie van mij klachten genomen

  Zwakke punten
  Niet van toepassing

  Racisten

  Review over Flevoziekenhuis

  Dit ziekenhuis weigert je te helpen als Je geen nederlander bent! Ze wimpelen je af afspraken plannen ze je in over een half jaar terwijl je aangeeft dat je enorme Pijn hebt. Arrogante racistische medewerkers zijn ze meer kan ik er niet van maken.jammer dat je ze minimaal 1 ster moet geven

  Sterke punten
  Discrimineren en afwimpelen van mensen

  Zwakke punten
  Blijf weg hier

  afspraak maken

  Review over Flevoziekenhuis

  afspraak gemaakt, kon pas over 6 weken. Ik maakte eergisteren mijn e-mail box open, daar stond doodleuk dat die afspraak naar 16 Februari was verplaatst, ruim 2 maanden later! Ik noem dat minachting.\\r\\nIk wil behandeld worden, niet mishandeld.

  Sterke punten
  Kan het niet verzinnen

  Zwakke punten
  Niet alleen mijn eigen ervaringen maar ook die van buren, kennissen, vrienden etc, maak dat je uit de buurt blijft van het Flevoziekenhuis! Zooitje oncapabel gespuis!

  Top ziekenhuis.

  Review over Spaarne Gasthuis

  WIJ KOMEN AL MEER DAN 50 JAAR IN HET SPAARNEGASTHUIS WAT EEN TOP ZIEKENHUIS.FIJNE ARTSENDE MENSEN STELLEN JE GERUST GEVEN ANTWOORD OP JE VRAGEN EN ZIJN GOED IN HUN VAK..ZEER DESKUNDIG VOOR MIJ IS HET EEN TOP ZIEKENHUIS.

  Sterke punten
  Specialisten

  Zwakke punten
  Er is te veel druk op het verzorgens personeel.

  Sleutelbeenbreuk

  Review over Maasstad Ziekenhuis

  In dit ziekenhuis ben ik zeer slecht geholpen met mijn sleutelbeen breuk ik heb 6 weken moeten wachten totdat het duidelijk werd of ik geopereerd moest worden het is ook heel lelijk geworden maar dit zou met een operatie hetzelfde zijn ook zou ik weer kunnen fietsen maar dit mocht maar voor 2 uurtjes in de week. Verder werd ik door het ziekenhuis naar dagbesteding gestuurd terwijl ik hier totaal niet om gevraagd heb

  Geen empathie, geen mensenkennis

  Review over UMCG

  Ik had het gevoel dat ik niet als mens werd gezien tijdens mijn behandeling en er werd totaal niet naar mij geluisterd. Ik was wat zenuwachtig voor de behandeling, mijn kies moest eruit, maar schrok heel erg toen er in mijn kaak werd geboord. De verpleegkundige schreeuwde tegen mij dat ik stil moest zitten omdat ze anders niet konden werken. Twee artsen hebben daar niet op gereageerd en gingen gewoon door met de behandeling. Daarna zei ze nog dat ik de volgende keer goed moest nadenken voordat ik daar voor mijn implantaten kom. 3 maanden na de behandeling ongelooflijk veel pijn gehad en ben na 1 jaar nog steeds erg bang voor de behandeling bij de tandarts. Sterker nog, ik durf gewoon niet meer naar de kaakchirurg. Ook niet naar een ander ziekenhuis. Ik weet niet meer hoe het verder moet. Ik ben doodsbang, kan simpelweg niet naar mijn afspraken komen en denk steeds aan die verschrikkelijke ervaring

  Prettiger kunnen ze het niet maken.

  Review over Ziekenhuis Amstelland

  - Vriendelijk personeel - Geduldig personeel - Informatief personeel - Kundig personeel Iedereen die over dit ZH iets zuurs heeft te zeggen, moet zich beseffen dat je niet voor de lol komt, zelf wellicht nerveus bent en (nog) wat sneller geïrriteerd. Daar moet al het personeel mee omgaan. En dat doen ze erg goed. Ben in ZH Amstelland zelf drie maal behandeld (interne), mijn schoonmoeder is hier erg lang behandeld (oncologie) en tot slot is mijn dochter hier recent nog behandeld en geopereerd. Niets dan lof. 10% loonsverhoging steun ik met gemak.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid. Kennis en kunde.

  Zwakke punten
  Delen zijn wat verouderd.

  onsmakelijk behandeld

  Review over Rijnstate

  Ziekenhuis discrimineert mensen met hoofdbedekking. Werd in de wachtkamer van Rijnstate Velp op een nogal vermanende manier aangesproken dat het dragen van petten niet meer is toegestaan binnen. Ik vroeg direct waar deze maatregel op gestoeld is, maar kreeg hier geen valide argument op. Het enige respons: daar zijn allerlei reden voor. Ik heb mijn pet maar afgedaan omdat ik nou eenmaal op controle moest, maar dit kan dus niet. Vrouwen met hoofddoeken mochten overigens wel met hoofdbedekking in de wachtzaal plaatsnemen, en dit moet ook gewoon kunnen. Men is in dit land vrij om hoofdbedekkende kleding te dragen op grond van godsdienst ÉN LEVENSOVERTUIGING. Het dragen van een pet behoort daar ook toe Rijnstate begaat hier dus een grove fout mee. Als ik besluit een pet te dragen dan doe ik dat met een reden en wens ik niet in een zorginstelling voor het blok te worden gezet in een volle wachtkamer. Daarbij vind ik het erg brutaal dat als ik een vraag stel, ik hier dus eigenlijk geen antwoord op krijg. Men moet z’n gedrag maar aanpassen zonder dat hier een reden toe is. Had het te maken met identificatie? (mijn gezicht was prima te zien), hygiëne? (ik verzorg mijzelf prima), niet netjes voor andere bezoekers? (achterhaald). Allerlei vragen waar je dus ter plekke mee blijft zitten Rijnstate is kennelijk een vergaarbak van allerlei vage regelementen waar je van tevoren niet van op de hoogte wordt gebracht (zet het dan op z’n minst op het afspraakformulier) En die bovendien dus niet eens zomaar toegestaan zijn. Dit is een ziekenhuis waar patiënten zich op hun gemak horen te voelen en geen rechtbank waar dergelijke kledingvoorschriften uit neutraliteit zijn verplicht

  erg teleurgesteld

  Review over Spaarne Gasthuis

  Operatie door dr. Nolte of een assistent(e). niet juist opgelost, doorgestuurd naar revalidatiearts die, zonder te kijken (ik zat nog niet eens) riep \\\\\\\\\\\\\\\"aangepaste schoenen\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\r\\\\\\\\nBen gestopt in het Spaarne en voor seconde opinie naar Bergman gegaan. Daar kreeg ik te horen wat er mis is.\\\\\\\\r\\\\\\\\nOm netjes te zeggen \\\\\\\\\\\\\\\"ik ben niet blij en tevreden\\\\\\\\\\\\\\\"

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  aan het lijntje houden en een fout niet toegeven

  Marthe Marsman bloost bij vrouwelijke cliënten

  Review over Maasstad Ziekenhuis

  Ik voelde me niet op mijn gemak bij beeldend therapeut Marthe Marsman. Ik had het gevoel dat ze mij en andere vrouwelijke cliënten aan het checken was. Het leek dan net alsof ze snel zenuwachtig werd en ging blozen als ze met haar vrouwelijke cliënten ging praten. Ze gaf me ook van die hintjes dat ik iets moest gaan inbrengen. Ik voelde me daar ongemakkelijk bij omdat het leek alsof ze geïnteresseerd in me was. Als een cliënt iets zei (niks ergs of beledigends) dan kon ze ook bot reageren. Pauline ten Harmsen van der Beek vond ik beter. Ze is vriendelijk en heeft een groot empathisch vermogen. Ik kon alles makkelijk met haar delen en voelde me op mijn gemak bij haar

  Voor mij top ziekenhuis

  Review over Albert Schweitzer Ziekenhuis

  Mijn ervaringen zijn over het algemeen zeer goed. Alleen bij opnames merk je wel dat het m.i. verbeterd kan worden, kamers met 4 zieke patiënten vind ik niet meer van deze tijd. En gedeeld toilet al helemaal niet. Ben ooit overgeplaatst naar het Erasmus, en dat was echt een bizar verschil, allemaal prachtige ruime een persoonskamers, met eigen toilet en douche, super hygiënisch, daar kan het ASZ veel van leren. Maar de poliklinieken, met name mijn behandeld specialisten en medische verpleegkundigen zijn top.

  Sterke punten
  Poliklinieken top.Entree verzorgd. Horeca ook,

  Zwakke punten
  De verpleegafdelingen zijn sober, gedeelde toiletten en douches niet van deze tijd, en 4 persoonskamers met daardoor veel herrie en besmettingsgevaar ook niet.

  Hele foute ziekenhuis

  Review over Rijnstate

  Personeel zeer slecht, onvriendelijk, chagarijnig. Afspraken duren wel weken voor je bij n intake terecht komt waarna t weer weken duurt voor een onderzoek en waarna t weer weeeeken duurt voor de betreffende arts je telefonisch belt.. voor je t weet ben je een jaar verder en je bent niet geholpen. En ook nog es n verkeerde diagnose.en manipulatief zijn se dat ze t zo verdraaien dat t aan jou ligt. Hele foute boel daarZ ik lees hier alle reacties en ik begrijp gewoon niet waarom hier niemand wat aan doet?? Echt een verschrikkelijke ziekenhuis!

  Fijn ziekenhuis en verpleging

  Review over Refaja

  Zeer goede ervaring wat dit ziekenhuis betreft. Kundig, zorgzaam en professionele verpleging en artsen. Zeer aardig en vriendelijk.

  Sterke punten
  Kleinschalig. Je voelt je als patient geen nummer.

  Zwakke punten
  Geen

  Slechte diagnoze bepaling

  Review over Rijnstate

  Het blijkt nog steeds dat de specialisme van het Rijnstate Ziekenhuis niet voldoet aan de eissen van de Patienten Belangen als zij uit eigen innisatief de parienten weten te misleiden, Waar zij patienten zo weet te plaatsen om de derde corona injectering te laten plaatsen, Waar de pactient niet meer over zijn lichaam mag beschikken. Blijk dat het Rijnstate team zeer goed weewt hoe zijn patienten moeten bedriegen door herhaaldelijke verkeerde diagnoze te verlenen, Waar pas afgestudeerde artsen denken dat zij het beter weten dan mensen die het vak hebben doen leren. Waar dan pas achter doet komen , hoe grove fouten in het Rijnstate Beleid doet hebben, door dat het RIBW AVV de overhand weet te hebben op het Rijnstate team

  Sterke punten
  Afspraken plaatsen waar niets van doet kloppen

  Zwakke punten
  Mensen vervalsen met vervalste diagnoze stellingen

  250,= voor een telefoontje van 5 minuten

  Review over Spaarne Gasthuis

  Omdat ik begin dit jaar een herhalingsrecept nodig had voor weed olie van de pijnpoli wilde de arts mij eerst spreken, voor mij niet nodig maar ok. Nu krijg ik de rekening gepresenteerd € 251, 50 voor een telefoongesprek van nog geen 5 minuten. Bovendien moet ik het medicijn ook zelf betalen ad.€60,= Dit is dus echt buiten proportie. De zorg verzekering zegt dat ze dit mogen vragen, maar een flesje weed olie van 10 ml voor in totaal ruim € 300,= dat is toch niet normaal. Ik voel me opgelicht!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Met 5 pennen rekening schrijven

  Meest slechtse ziekenhuis ooit.

  Review over Rijnstate

  Ik ben vandaag onwel geworden tijdens bezoek in t ziekenhuis. Receptie zei dat ik dan naar spoedeisende hulp moest lopen. Daarheen verhaal verteld dat ik flauwval neiging heb,leverpijn waarna ze me wrrogant vertelden dat sit spoeddienst was en dat ik hiermee naar de huisarts moest gaan. Ik zei dat ik niet eens in staat was om auto te rijden, de betreffende man zei : ik zie dat je met begeleiding bent? Ik zei ik heb deze man zelf gebracht naar t ziekenhuis omdat die niet in staa is om te rijden na operatie. Hij bleef me aankijken..? Ik werd gewoon weggestuurd. Hoe slecht is dit??! Walgelijk voor woorden. Ze zeiden bel dan om 17.00 uur naar de huisartsen post. Ik was daar om 16.00 uur. Zelfde afdeling mensen. Hele slechte gang van zaken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je wordt niet gehoord. Geen empathie. Niks.

  Sint Maartenskliniek OPLICHTERS KIJK UIT!!

  Review over Sint Maartenskliniek

  Sint Maartenskliniek GELDKLOPPERIJ!! Ik wil iedereen waarschuwen 1 gesprek van 5 min kost u 577 euro. Sint Maartenskliniek geeft aan te willen helpen bij deze klacht 3x geen reactie gekregen terwijl ze dit beloven!! LEES U IN!

  Sterke punten
  Zijn sluw

  Zwakke punten
  Geven geen antwoord op kosten!!!

  Tevreden

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  Altijd tevreden over Slingeland. Vriendelijk, je kunt alles vragen, luisterend oor.

  Sterke punten
  Tijd en geduld

  Brutaal

  Review over Rijnstate

  Als men met spoed wordt opgenomen. Weet men zeer goed om aan de partner te staan liegen. Om te vermelden dat de patiënt weet weg te lopen . Als dat niet waar is. Nee het personeel weetwel om op de afdelingen een injectie met inhoud te laten slingeren. Als dat doodlijk kunt zijn.. Als men een goede diagnose van een patiënt willen hebben. Is het beter om te kunnen luisteren naar de patiënt zelf en diens partner . Waar dan de diagnose kan worden vast gelegd maar bij Rijnstate kan men niet luisteren en hebben het ook nooit van gehoord.. Maar het discrimineren is bij Rijnstate op de eerste plaats vermeld.

  Sterke punten
  Mensen believen en bedonderen

  Zwakke punten
  Alle spullen wat betreft injecties met inhoud laten slingeren op de bedpatienten kamers

  Waardeloos!

  Review over Rijnstate

  Ik kom voor het eerst door een spoed geval in het Rijnstate terecht. Het was eens en nooit meer hoop ik. Je denkt als je zelf te einde raad bent dat je daar word opgevangen. Ik verwachte een warme arm met de juiste zorg. Wat krijg je: een grote mond een een chagrijnig hoofd. Ik ben echt sprakeloos ! Je betaald een Gods vermogen aan zorg verzekering en als er een keer wat is word je dus gewoon onfatsoenlijk behandeld. Wat is jullie beleid in het ziekenhuis? Is er wel eens een klantvriendelijkheidstraining gedaan? Het lijkt me hoogst noodzakelijk.

  Er word goed naar je geluisterd

  Review over VieCuri

  Goede ervaring met de gynaecoloog Een hele lieve empatische vrouw die goed luistert en je klachten serieus neemt.

  Sterke punten
  Empathie en eerlijkheid

  Zwakke punten
  Soms lange wachttijd

  Slecht ziekenuis

  Review over Ziekenhuis Rivierenland

  Zeerrrrrr slechte ervaring. Ga hier nooit meer naar toe. Ze handelen niet zorgvuldig met alle consequenties.

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt

  Zwakke punten
  Slechte cties vanuit artsen

  Fantastich Team

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  Het ziekenhuis Slingeland in Doetichem met hun collegas van Koningin Beatrix Ziekenhuis te Winterswijk, zijn de beste Ziekenhuizen die ik heb mee gemaakt

  Sterke punten
  Klant is Koning

  Zwakke punten
  Zijn er niet