Reviews over Ziekenhuizen


  Alleen maar tijdelijke contracten - Review over Zorgcombinatie Noorderboog

  Gedurende bijna 3 jaar van tijdelijk contract naar tijdelijk contract aan het lijntje gehouden. Ik tel er vijf zonder tussenpauze. Talloze keren is mij tot het laatst aan toe een vast beloofd. Helaas werd weer de optie van een tijdelijk contract geboden. Toen ik hier vragen bij zette, kon ik gaan. Dus nee, ik ben niet erg tevreden met deze werkwijze van Noorderboog en ik zal dat iedereen laten weten die het me vraagt. Ik ben gebruikt, aan het lijntje gehouden, voorgelogen en als oud vuil aan de kant gezet. Helaas kan ik geen half sterretje geven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Management

  slordigheid lab / Afspraken niet na gekomen - Review over Flevoziekenhuis

  De tweede keer is mijn bloed kwijt, moet opnieuw gaan prikken ook een keer naar weken pas gebeld voor de uitslag, en daarna 2 maanden gewacht totdat de dokter belde ,wat tot nu toe nog niet eens gebeurt dus ook geen labformulieren toegestuurd gekregen van een arts van interne geneeskunde.\\r\\n\\r\\nHeb totaal geen vertrouwen meer in het ziekenhuis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lab een chaotische bende.\\r\\nZou bijna zeggen ongeschoold personeel, in ieder geval geen empathie met de patiënt.

  Hele goede erveraingen met Haga ziekenhuis - Review over HagaZiekenhuis

  De uroloog, Dr. Roshiani, een super goede en aardige arts wie immer tijd voor je vrijmaakt en naar je luistert, heeft mij verwezen om een MRI van mijn prostaat te laten maken, daar de PSA ietwat verhoogd was, hetgeen vlot en soepel verliep, ook afdeling Radiologie aller vriendelijkst en behulpzaam. Na de uitslag contact gehad met een collega van dokter Roshiani, te weten de uroloog Dr. Froeling, ook deze arts allervriendelijkst en kundig nam de tijd om een en ander uit te leggen wat de MRI scan opgeleverd had. Daar er een afwijking te zien was adviseerde Dr. Froeling mij een MRI geleide biopt te laten maken van de afwijking aan mijn prostaat. Ik zag er heel erg tegenop echter toen ik weer op de afdeling Radiologie kwam voor de biopten werd ik op mijn gemak gesteld door twee vriendelijke en alleraardigste assistenten. Toen de Radioloog verscheen, ik ben de naam kwijt, vertelde hij mij rustig en gedetailleerd wat hij ging doen en hoe lang het zou duren en dat ik mij geen zorgen behoefde te maken. Nadat er drie biopten waren genomen kon ik hem vertellen dat het mij meer dan 100% was meegevallen, geen pijn ondervonden. Voordat ik naar huis mocht vertelde hij mij wat er eventueel aan nawerkingen konden optreden echter ik heb geen nawerkingen ondervonden. Vorige week terug naar Dr. Roshiani voor de uitslag en het getuigd van meeleven met de patiënt, hij stond buiten voor de spreekkamer op mijn vrouw en mij te wachten en toen we net binnen waren v zei, ik vertel maar direct het goede nieuws er is niets wat op prostaatkanker kon wijzen gevonden, gefeliciteerd. Daarna nog enige tijd rustig met hem kunnen praten en verteld hoe tevreden ik was over de hele gang van zaken. Dit is niet de enige goede ervaring met Dr. Rohiani, ik kom al sinds 2012 bij hem en de ervaring zijn telkens zeer goed. Ook de afdeling Dermatolgie, mevrouw Dr. 't Hoen alleen maar lof, dit in verband met een melanoom in 2011, welke operatie is uitgevoerd door Dr. Merkus met wie dezelfde goede ervaringen heb als met Dr. Roshiani, ook hij neemt alle tijd voor je en heeft immer een luisterend oor en weet waar hij over praat. De afdeling Cardiologie daar kwam ik mee in contact in 2010 vanwege een hartinfarct en de arts Dr. Baks heeft bij mij een stent geplaatst en met hem heb ik dezelfde ervaringen als met de hiervoor genoemde artsen. Ook tijdens mijn opname en operatie aan een gebroken heup in 2010 heb ik dezelfde goede ervaringen als hiervoor genoemd. Al met al niets dan lof voor de vriendelijke, vakkundige en behulpzame zorg van het Haga Ziekenhuis.

  Sterke punten
  Vakkundige, vriendelijke en uitmuntende zorg.

  Zwakke punten
  Parkeren

  Slechte behandeling - Review over Rijnstate

  Bij een onderzoek wijst een Echo dat de patiënt geen tromboze heeft, als er een leerling Internist vermeld dat het wel een tromboze been heeft, wie heeft ni gelijk?\\r\\nDan blijkt dat de Patiënt zelf ook uit het medich vak vandaan doet komen. Waar Rijnstate Arnhem en Velp hier toch wel een voorzichtig in moet wezen. Want zulke mediche missers is geen goede reclame voor een ziekenhuis.

  Sterke punten
  Liegen tegen de Patienten

  Zwakke punten
  Slechte behandelingen

  !!!! Neurologie !!! - Review over Spaarne Gasthuis

  Na een trombose hersenen tijdens mijn zwangerschap stond op ik een herhaling van een mri scan hoofd. Zoveel fouten gemaakt hier , en mri niet nodig en mocht niet van team dr Bruins . Onbegrijpelijk de wil van arts in opleiding is wet... snel weg hier en overgestapt naar ander ziekenhuis .. te gek voor woorden

  Dijklander en de mistanden bij de afdeling neurologie - Review over Dijklander Ziekenhuis

  Zeer slecht ziekenhuis. Vooral de afdeling neurologie laat te wensen over. Neurologen Eikelenboom, Claesen en Schrijver nemen patiënten op leeftijd niet zorgvuldig in onderzoek naar de achtergrond. Schrijven patiënten snel af. Stellen van diagnose is niet aan de orde of vol niet zorgvuldig. Bij confrontatie met feiten en eigen observatie treed de afdeling neurologie direct op met het geven van een gele kaart. Advies voor toekomstig patiënten kies voor een academisch ziekenhuis denk bijvoorbeeld aan het AMC of de VU. De neurologen van het dijklanderziekenhuis hebben onvoldoende expertise om tot een goed oordeel te kunnen komen.

  Sterke punten
  nvt

  Fijn ziekenhuis - Review over Ziekenhuis Amstelland

  Vele malen geweest voor tal van operaties en behandelingen. De vriendelijkheid en menselijke maat springen eruit. Zeer bekwame en goed communicerende artsen, geweldige verpleging en ondersteuners. En ach, die kapotte zonneschermen en oude tv's hebben ook hun charme.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Zie boven

  Arrogante en onbehulpzame artsen. Verspil je tijd hier niet. - Review over Academisch Medisch Centrum

  De artsen zijn ongelooflijk arrogant en hebben nul empathie voor hun patiënten. Het interesseert ze niets hoe het met je gaat, je bent niets meer dan het zoveelste dossier. Als je daadwerkelijk geholpen wilt worden, verdoe je tijd hier dan niet. Je bent gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Ik heb hier werkelijk geen enkele positieve ervaring gehad.

  Zwakke punten
  Te arrogant om in te zien hoe veel schade ze aanrichten met hun harteloze beleid.

  Ben tevreden - Review over Ziekenhuis Amstelland

  Vind het een fijn ziekenhuis, je bent geen nummer maar mens en dat is fijn! Er gaat wel eens wat mis maar dat is menselijk! Het is jammer dat veel dingen verouderd zijn en stuk. bv de zonneschermen aan de l.v.d helendemeesters kant, die tv ‘s dat kan echt niet meer ,de meeste doen het niet,dat vind ik en de meeste met mij heel slecht!!!

  Sterke punten
  Vriedelijkheid

  Zwakke punten
  Dingen die stuk of verouderd zijn.

  Het leven van mijn vrouw verwoest - Review over Spaarne Gasthuis

  Het Spaarne Gasthuis Zuid is een ziekenhuis waar je niet geholpen wil worden door de afdeling Neurologie. \\r\\nEr is een verkeerde diognose gesteld bij mijn vrouw in augustus 2019,herseninfarct. Dit klopte niet met het ziektebeeld. De dagen daarn werd ze steeds slechter en men deed niets! Ik heb er op gestaan dat mijn vrouw een MRI moest krijgen.\\r\\nDat weigerde men. Na geheel linkszijdig verlamd te zijn geraakt, is ze uitgeput op de IC beland met ernstige trekkingen van epilesie. Ze moest direct aan de beademing. Na een week werd ze eindelijk in de MRI gedaan en wat bleek. De diagnose was NIET een herseninfarct maar een hersenabces! Ze moest met spoed naar Leiden om geopereerd te worden! Na 6 weken LUMC en ruim drie maanden revalidatie, blijft haar linker zijde deels / geheel verlamd. Ernstige hersenschade en haar leven en dat van mij verwoest! We hebben de veroorzakers ( kwakzalvers van doktoren Neurologie en opleidingsarts ) gesproken en hen met mijn vrouw en hun fouten geconfronteerd.\\r\\nNu, na 16 maanden wil mijn vrouw niet verder leven! Ik zal alles in het werk stellen om jullie niet ongestraft hiermee weg te laten komen! \\r\\n

  Sterke punten
  GEEN!\\r\\n

  Zwakke punten
  Men luisterd niet! Denken alles te weten. Hun werk hangt van aannames en fout op fout aan elkaar.

  Kutartsen - Review over Spaarne Gasthuis

  Als je een afspraak hebt met een orthopeed dan wil je een orthopeed en geen leerling.\\r\\nHeb meerdere gezondheidsproblemen en dan wil je een arts met ervaring en geen groentje.\\r\\nHij heeft mij medicijnen voor geschreven die echt niet mogen met mijn darmontsteking.\\r\\nWord gek van artsen van spaarnegasthuis .

  Sterke punten
  ���������

  Zwakke punten
  Ze luisteren niet

  Leeftijdsdrempel - Review over Het Ooglasercentrum

  Ik heb na het antwoord op mijn mail betreffende een ooglaserbehandeling zoals gevraagd telefonisch contact opgenomen met de Office manager Mevr. Esser. Helaas na het noemen van mijn leeftijd werd ik verwezen naar huisarts om daar een verwijzing voor de oogarts te vragen. Ik ben dus niet verder gekomen. Dit jaar nog bij gediplomeerde optometrist geweest en daar werden geen bijzonderheden geconstateerd.

  Sterke punten
  Ik ben niet zover gekomen om daar achter te komen

  Zwakke punten
  Ook hier kan ik geen oordeel over geven behalve dan dat leeftijd een belangrijke rol speelt hij wel of niet ooglaseren.

  Slechte receptioniste - Review over Spaarne Gasthuis

  Op maandag 28 september 2020 omstreeks 08.02 uur telefonisch contact gehad met een receptioniste oogheelkunde Hillegom. Deze vrouw luisterde slecht naar mijn verhaal. Toen zei uiteindelijk klaar was met praten en ik er tussen kon komen, verbrak zij de verbinding. Toen ik terugbelde om verhaal te halen nam zij niet meer op. Ik ga een officiële klacht indienen bij de leiding van de afdeling Hillegom. Zeer onprofessionele werkwijze!

  Topzorg - Review over Bernhoven

  Geopereerd door dr Hendriks met anaesthesie van dr Gerrits, beide toppers en het aanraden waard. Niks mis mee.

  Sterke punten
  Meeleven, veel uitleg, perfecte pijnbestrijding en kundige chirurgen

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig geholpen door oogspecialist dr. Maaijwee en haar team - Review over HagaZiekenhuis

  Wat was ik blij dat ik bij binnenkomst in het HagaZiekenhuis nog dezelfde middag geopereerd kon worden aan een vermoedelijke netvliesloslating van mijn linker oog. Dr. Maaijwee en haar team zouden de ingreep uitvoeren. Ik werd op een bijzonder prettige manier ontvangen en door de dokter en haar medewerkers uitstekend geïnformeerd over en voorbereid op de operatie. Bij deze dokter voelde ik me vanaf het eerste moment in veilige en zeer deskundige handen. Tijdens de ingreep bleek dat mijn gezichtsverlies in het betreffende oog gelukkig niet het gevolg was van een netvliesloslating maar van een gesprongen bloedvat. Het euvel werd op zeer knappe en pijnloze manier verholpen, met een nieuwe ooglens op de koop toe. Nu, een week later, kan ik al weer prima zien. Mocht ik ooit weer eens iets aan m'n ogen hebben, dan hoop ik opnieuw terecht te kunnen bij dr. Maaijwee op de poli oogheelkunde van het Haga.

  Onfatsoenlijke personeel - Review over Rijnstate

  Als men met spoed opgenomen, wordt men vermeld dat de patiënt doet weg lopen door de spoedeisende verpleegkundige. Waar de verpleegkundige zomaar uit zijn duim doet zuigen. Dan de afdeling hart verpleeging. Waar je bij wordt ontslagen mag de partner je verder niet meer bezoeken De afdeling klachten, zeer onfatsoenlijke als de klacht wordt vermeld, weet de klachten coördinator het volgende te vermelden. De patiënt moet het zelf de klacht vermelden. Als de klacht van de patiënt afkomt. Blijkt het personeel niet functioeerbaar te doen wezen. De behandelend afdeling houden geen rekening mee bij een afspraak met de bepaalde behandelaars, men moet op hun advies komen. De patiënt wordt niet als patiënt behandeld maar als een nummer.

  Sterke punten
  Leugens verkondigen met verkeerde diagnoze

  Zwakke punten
  Injectich op de afdeling laten liggen, het discrimineren van patiënten, slecht luisteren, de klacht niet waardig te nemen van de patiënt door de klachten Coordinator

  Slechtste ziekenhuis van Nederland - Review over Spaarne Gasthuis

  Opa en oma vroegtijdig overleden door fouten van dit ziekenhuis. Meerder voorbeelden dat ze mensen die terminaal zijn of niet zelfstandig kunnen eten als poppetjes in stoelen zetten op de gang met een bord eten voor hun neus om vervolgens niemand eten te geven. Al kwijlend trof ik mijn opa aan die al uren naar zijn bord eten aan het staren was. Oma heeft geen 5 dagen volgehouden. Er was niks aan de hand volgens meerdere artsen, toch gek als ze na een paar dagen overlijdt aan flinke darmkanker.. er was toch niks aan de hand. Ik stel mezelf regelmatig vragen of het kennen en kunnen in dit ziekenhuis wel optimaal is. En niet alleen oude mensen; afdeling verloskunde idem dito. Vriendin is daar bevallen, maar alles wat je ook kan bedenken is fout gegaan. Ze konden niet een normaal nietjes zetten. Luisteren daar zijn ze in ieder geval niet op getoetst tijdens de sollicitatiegesprekken. Tip van mij: als je je geliefde dierbaar bent, haal ze zo snel mogelijk uit dit ziekenhuis. Schandalig dat we voor deze kwaliteit zorg zoveel moeten betalen per jaar met z’n alle.

  Sterke punten
  Het snel laten overlijden van mensen

  Zwakke punten
  Alles waar de zorg voor staat

  Ze zijn slordig - Review over Spaarne Gasthuis

  Ik lag vandaag al op de operatie kamer en ze vroegen standaard vragen en op het laatst zij ik tegen hun maar ik neem geen bloed van een ander en opeens wisten ze van niks ben 2 ,5 jaar geleden daar nog geopereerd en opeens weten ze niks van mijn wil echt een slordige ziekenhuis en zo gaan ze met jou spullen en jou wil om.nu is de operatie niet door gegaan en ik weet niet of ik ooit nog zou vertrouwen

  Sterke punten
  Hebben ze niet en ze wouden naar deze fout mij snel weg werken uit het ziekenhuis ik moest gelijk weg

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht behandeld door Gyneacoloog - Review over Spaarne Gasthuis

  De Gyneacoloog van het Spaarne ZH Haarlem Zuid heeft mij niet goed behandeld. Zij heeft een ingreep gedaan en vertelde mij niet wat er mis is. Ik vertelde dat ik door seksueel geweld en mishandeling klachten heb. Zij kon mij geen antwoord geven op mijn vragen en verwijst me weer naar mijn huisarts. Ik heb haar gezegd dat mijn lichaam niet in orde is. Zij zei dat kan gewoon door de spanning en stress komen. Ik heb een klacht ingediend tegen deze Gyneacoloog.

  Zwakke punten
  Niet goed geïnformeerd, niet serieus genomen, verwijst mij weer naar de huisarts terwijl mijn huisarts voor deze klachten mij heeft doorverwezen naar het Spaarne ZH. Komt allemaal door stress was haar antwoord.

  Brutale medewerker longfunctie - Review over Beatrixziekenhuis

  Ik heb net de longfunctie onderzoek gebeld het is nu 4-3-2020 om te vragen of mijn afsp van 10-3-2020 doorgaat INVERBAND MET CORONA VIRUS ZEGT DE DAME HEEL ONBESCHOFT MENEER UW AFSP IS ZOOO VER 🤨 het is over 6 dagen ik moet ook rekening mee gaan houden hoe en wat en dan pats de hoorn op zonder goeden dag of dag te zegen WAT EEN ONBESCHOFTE KUTWIJF...!

  Sterke punten
  DAT ZE GOED ZIJN MET FOUTJES MAKEN

  Zwakke punten
  Doen net of ze beste zikenhuis in gelderland zijn

  Wachttijden - Review over Sint Maartenskliniek

  Als je beld om informatie over de wachttijden krijg je per dag andere antwoorden. Het begint met 80 dagen dan wordt het meer dan 80 dagen daarna is het meer dan 140 dagen, als dan vraag: het kan dus 180 dagen zijn? Ja dat kan ook. Is dan het antwoord. Maak er een duidelijk antwoord van! Succes met alles.

  Slecht ziekenhuis - Review over Sint Maartenskliniek

  Ik kan helaas geen positieve review over dit ziekenhuis schrijven.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Veels te lange wachttijden. Ik ben eind april aangemeld door mijn huisarts en eind augustus kon ik pas komen.Voor de uitslag van de foto's en scans kan ik weer 2 maanden wachten zodat ik eind oktober pas krijg te horen wat er bij mij gevonden is. Al met al ben ik dan een half jaar verder. In deze tussentijd word er niets aan de hevige toenemende pijnen gedaan die ik aan 3 rugoperaties (overigens in een ander ziekenhuis) heb over gehouden dus ben hier niet accoord mee gegaan. Na lang aandringen heeft de dokter mij dan gebeld en hoewel de uitslagen niet goed waren en gebleken is dat ik veel pijn had heeft hij mij terug gestuurd naar het ziekenhuis waar ik notabene uitbehandeld ben. Onbegrijpelijk. Ook is er een gebrekkige communicatie tussen mij en de behandelend arts en met zijn secretaresse.

  Geen hulp in ziekenhuis zevenaar - Review over Rijnstate

  Kom ik daar in Zevenaar met spoed betreffende zorgen schade aan mijn rug en nek door botsing. Kon mijn nek niet meer draaien en deed flink pijn, was ook duizelig. Bij de balie werd ik niet geholpen maar weggestuurd richting Arnhem. Er zit geen spoedafdeling in Zevenaar volgens medewerkers aan de balie. Heel onbegrijpelijk, iemand met flinke pijnklachten wegsturen naar 20 KM verderop. Met moeite alles volgehouden en flink zitten te huilen, niemand die me hielp of begreep. Heel koud allemaal.

  Zwakke punten
  niet mensen helpen in nood.

  Coōrdinatie afspraken. - Review over Tergooi

  Proberen vanaf februari een combinatie afspraak te maken in Ter Gooi HILVERSUM !!! Krijgen schriftelijke afspraken Blaricum . De ene specialist plant al jaren de afspraak 1 jaar voor uit. Voor de andere specialist is dat onmogelijk(maximaal 8wekenvooruit)telkens is het onmogelijk om op 1 dag te plannen,terwijl de behandeling i.v.m.vernieuwde apparatuur gemiddeld een half uur in beslag neemt .Is natuurlijk de eventuele nieuwe afspraak niet zeker.

  Sterke punten
  De assistenten doen hun best. Waarschijnlijk regels van boven af.

  Zwakke punten
  De knelpunten zitten waarschijnlijk in het nieuwe systeem van de specialist welke geen afspraken een half jaar vooruit kan plannen,en niet in de zelfde lokatie. Het is te dwaas om van diverse personeelsleden te horen dien maar een klacht in. Het gevoel bestaat dat de leuze van patint gericht erg tekort schiet. De patint mag er wel daardoor twee dagen voor uit trekken,hoe zo is Groen zijn belangrijker dan de patinten.

  Onbekwaame instelling. - Review over Dijklander Ziekenhuis

  rond 18.00 binnen gebracht met de Ambulance, diagnose hardinfarct. om 3 uur in de nacht door personeel van de instelling naar huis gestuurd met nog steeds ernstige klachten. Konden niets vinden. 2 dagen later met grote spoed opgenomen hartbewaking VU ziekenhuis. 5 dagen gelegen. Geholpen aan een vaat verbouwing bij het hart. Klacht ingediend bij de klachten commissie Dijklander en zoals verwacht afgewezen. Geen enkele fout gemaakt. Conclusie Gerespecteerd ziekenhuis VU blijkbaar onkundig want zij nemen iemand 5 dagen op om NIETS. Schandelijk slecht ziekenhuis dat dijklander. Geef het maar een nieuwe naam maar het blijft het onkundige WFG

  Zwakke punten
  Alles