Reviews over Ziekenhuizen


  Mensonterende toestanden

  Review over Spaarne Gasthuis

  Patiënt kreeg nodige medicatie niet. Waren ze vergeten!!!! Hoezo vergeten???? Patiënt ligt onnodig lang in eigen urine. Patiënt is niet bij machte zelf de alarmknop te bedienen. Dus wordt niet op tijd naar de toilet geholpen. Verpleegkundige had geen idee hoe ze de patient naar het toilet moest brengen......zeer in vakkundig, mensonterend en schandalig. Ga hier niet heen. Personeel is zeer zeer slecht.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Te veel om hier te beschrijven

  Slecht

  Review over Flevoziekenhuis

  Slecht ervaring

  Sterke punten
  Geen 1

  Zwakke punten
  Heel ziekenhuis

  Onvriendelijk

  Review over Rijnstate

  Onvriendelijke "service"balie medewerkster. Prima dat onze afspraak verzet wordt omdat wij zelf te laat waren, maar dit mag vriendelijk medegedeeld worden.

  De meid van midden 20 met een spraakgebrek (alsof zij aan haar kaak is geopereerd) moet duidelijk nog even door leren.

  Sterke punten
  Cliënten lang laten wachten ookal hebben zij een afspraak en zijn zij aangemeld

  Zwakke punten
  Servicegerichtheid / vriendelijkheid

  Slechtste ziekenhuis ever!

  Review over Spaarne Gasthuis

  Ga hier niet heen. Een ziekenhuis zonder gezicht. Waar alles zonder medewerkers die vertrouwen geven zitten aan balies. Vak onbekwame dokters die niet verder kijken dan het symptoom. Afdeling gynaecologie en urologie nooit doen! Geen empathie en schakelen niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Van a tot z slecht.

  Het schrijven van Martin.

  Review over Flevoziekenhuis

  Als je het verhaal van Martin leest over dr.Janneke van Oosterhout (jongstleden geschreven) dan schrik je.
  Hoe heeft dit zo kunnen gebeuren, dat is toch niet te geloven.
  En zovelen waren hiervan op de hoogte.
  Dat dit zo onder de aandacht gebracht wordt, angstig.
  Waarom zo lang gewacht, maar gelukkig nu openbaar gemaakt.

  Sterke punten
  Ik kan na Martin zijn schrijven een 1 nog teveel vinden.

  Zwakke punten
  Lees het schrijven van de mensen met 1 ster.

  Fijn ziekenhuis voor ons.

  Review over Tergooi

  Ik ben blij dat wij naar dit ziekenhuis konden komen vanuit Almere, en waarom: hebben zeer slechte ervaringen gehad met het Flevoziekenhuis.
  Het is voor ons een heel verschil, dat kunnen wij zeggen na 20 jaar.

  Sterke punten
  Dat je altijd op tijd geholpen wordt.

  Zwakke punten
  Gelukkig niet ondervonden.

  Janneke van Oosterhout

  Review over Flevoziekenhuis

  Ik ben gedwongen om een zeer ernstige kwestie aan de aandacht te brengen met betrekking tot de praktijken van dokter Janneke Oosterhout (AGB-code 84121745 en BIG-nummer 89930756901) in het Flevoziekenhuis. Het is van het grootste belang dat we dit onder uw aandacht brengen, gezien de mogelijke gevolgen voor de patiëntenzorg en de reputatie van de instelling.

  Allereerst wil ik benadrukken dat mijn bezorgdheid voortkomt uit een diepe bezorgdheid over de integriteit en kwaliteit van de zorg die wordt geleverd aan de patiënten van het Flevoziekenhuis. Het is zorgwekkend dat een basisarts zonder formele bevoegdheid als kinderarts beslissingen neemt en conclusies trekt op de kinderafdeling, waar een gekwalificeerde kinderarts zou moeten zijn. Deze situatie kan leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten, en het is onze plicht om dit aan te kaarten.

  Daarnaast is het uiterst verontrustend dat dokter Oosterhout valse documenten heeft uitgegeven onder de naam en AGB-code van een andere arts, namelijk kinderarts M.L. Bakker (AGB-code 03307120 en BIG-nummer 49061901901). Dit roept niet alleen vragen op over de integriteit van dokter Oosterhout, maar ook over de procedures en controles binnen het Flevoziekenhuis. Het is van cruciaal belang dat dergelijke praktijken worden onderzocht en aangepakt om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van het ziekenhuis te waarborgen.

  Bovendien is het feit dat dokter Oosterhout geen formele arbeidsrelatie heeft met het Flevoziekenhuis, maar toch kosten declareert namens het ziekenhuis, uiterst verontrustend. Dit roept vragen op over mogelijke fraude en misbruik van middelen binnen de instelling. Als patiënten vertrouwen wij op de integriteit en professionaliteit van de medische staf, en het is verontrustend om te ontdekken dat deze vertrouwensband mogelijk wordt geschonden.

  Tot slot wil ik benadrukken dat discriminatie op geen enkele manier getolereerd mag worden in de medische zorg. Het is onaanvaardbaar dat dokter Oosterhout discriminerend gedrag vertoont tegen ouders met een andere etnische achtergrond. Dit ondermijnt niet alleen het vertrouwen van patiënten in de zorgverlening, maar het is ook in strijd met de fundamentele waarden van gelijkheid en respect.

  Ik roep daarom alle zorgverzekeraars in Nederland op om alle declaraties van het Flevoziekenhuis, ingediend door J.P.M. van Oosterhout onder valse AGB-code 03307120, grondig te onderzoeken. Het is van het grootste belang dat deze kwestie serieus wordt genomen en dat er passende maatregelen worden genomen om de integriteit en kwaliteit van de zorg in het Flevoziekenhuis te waarborgen.

  Slechte communicatie

  Review over Flevoziekenhuis

  Wat een slechte communicatie met de behandelende artsen, mijn dochter heeft kanker, ligt nu 1 week in het ziekenhuis met een longontsteking, antibiotica slaat niet aan, maar heb nog geen arts gezien of gesproken, alles loopt via de verpleegkundigen, die fantastich werk doen, nou de artsen nog.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Teveel zwakke punten

  Stiekem baliepersoneel

  Review over Sint Maartenskliniek

  Baliepersoneel krijgt hier de ruimte om patiënten zwart te maken nota bene in hun eigen dossier en dat zonder enige reden. Heb ik nog nooit meegemaakt in de gezondheidszorg. Je krijgt geen inzage in de kul die ze over je opschrijven.

  Sterke punten
  Laster en smaad

  Zwakke punten
  Honoreren van inzage-, aanvulling- en correctierecht van patienten in Nederland.

  Stiekem baliepersoneel

  Review over Sint Maartenskliniek

  Baliepersoneel krijgt hier de ruimte om patiënten zwart te maken nota bene in hun eigen dossier en dat zonder enige reden. Heb ik nog nooit meegemaakt in de gezondheidszorg. Je krijgt geen inzage in de kul die ze over je opschrijven.

  Sterke punten
  Laster en smaad

  Zwakke punten
  Honoreren van inzage-, aanvulling- en correctierecht van patienten in Nederland.

  Bijna mijn leven gekost

  Review over Flevoziekenhuis

  Mijn man brengt mij met 41 graden koorts door een peneciline vergiftiging die ik had opgelopen voor een griep naar het ziekenhuis.(kon niet tegen deze peneciline had zelf 39 koorts.\\r\\nWas hier goed ziek van geworden en ik moest blijven. Mijn man gaat naar huis maar wordt na een paar uur later gebeld dat hij met spoed moest komen.\\r\\nIk was op de afdeling IC beland met een de hele r. zijde mijn gezicht paars/blauw en ik kreeg epileptische aanvallen de een na de andere.\\r\\nHoe is dit nu mogelijk, mijn man schrok verschrikkelijk want het zag er niet voor mij uit.(Ook onze zoon erbij gehaald).\\r\\nWat is hier nu in godsnaam gebeurd met mij, nergens schade aan mijn lichaam alleen aan de r.kant van mijn gezicht en deze ernstige aanvallen achter elkaar.\\r\\nHebben zij mijn lichaam laten vallen of is er iets opgevallen.\\r\\nIk heb een geheugenverlies opgelopen van 10 jaar dus ik kan het jammer genoeg niet vertellen.\\r\\nDus zonder epilepsie het ziekenhuis in en met epileptie eruit.\\r\\nWel doorleven met een niet in te stellen epilepsie die ik niet voel aankomen, de grote aanval.\\r\\nOns hele leven lag in puin, moeten verhuizen, trap lopen mag niet, je werk niet, zo kan ik wel door blijven gaan. \\r\\nVoor mijn man ook vreselijk ook zijn leven geheel veranderd, geen zelfstandige vrouw meer, is altijd ik mijn buurt angstig dat ik val. (pas nog een gebroken nek gehad).\\r\\nDus wat een ellende heeft dit ziekenhuis ons gegeven, niet gereageerd op al onze brieven van wat zij hebben gedaan.\\r\\nOntkenning van hun kant, ik had al epilepsie, hoe komen zij erbij, ik had een werkgever.\\r\\nMaar ook al haal je er zogenaamd ervaren hulpverleners in om jouw te ondersteunen, een excuusbrief, dat is het enige wat wij hebben gekregen ook zij komen niet verder. \\r\\nMaar er nog zoveel meer gebeurd dan kan ik nog wel hele pagina's doorschrijven over dat wat er nog meer is gebeurd. \\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n

  Zwakke punten
  Ga er nooit heen.

  Bijna mijn leven gekost

  Review over Flevoziekenhuis

  Mijn man brengt mij met 41 graden koorts door een peneciline vergiftiging die ik had opgelopen voor een griep naar het ziekenhuis.(kon niet tegen deze peneciline had zelf 39 koorts.
  Was hier goed ziek van geworden en ik moest blijven. Mijn man gaat naar huis maar wordt na een paar uur later gebeld dat hij met spoed moest komen.
  Ik was op de afdeling IC beland met een de hele r. zijde mijn gezicht paars/blauw en ik kreeg epileptische aanvallen de een na de andere.
  Hoe is dit nu mogelijk, mijn man schrok verschrikkelijk want het zag er niet voor mij uit.(Ook onze zoon erbij gehaald).
  Wat is hier nu in godsnaam gebeurd met mij, nergens schade aan mijn lichaam alleen aan de r.kant van mijn gezicht en deze ernstige aanvallen achter elkaar.
  Hebben zij mijn lichaam laten vallen of is er iets opgevallen.
  Ik heb een geheugenverlies opgelopen van 10 jaar dus ik kan het jammer genoeg niet vertellen.
  Dus zonder epilepsie het ziekenhuis in en met epileptie eruit.
  Wel doorleven met een niet in te stellen epilepsie die ik niet voel aankomen, de grote aanval.
  Ons hele leven lag in puin, moeten verhuizen, trap lopen mag niet, je werk niet, zo kan ik wel door blijven gaan.
  Voor mijn man ook vreselijk ook zijn leven geheel veranderd, geen zelfstandige vrouw meer, is altijd ik mijn buurt angstig dat ik val. (pas nog een gebroken nek gehad).
  Dus wat een ellende heeft dit ziekenhuis ons gegeven, niet gereageerd op al onze brieven van wat zij hebben gedaan.
  Ontkenning van hun kant, ik had al epilepsie, hoe komen zij erbij, ik had een werkgever.
  Maar ook al haal je er zogenaamd ervaren hulpverleners in om jouw te ondersteunen, een excuusbrief, dat is het enige wat wij hebben gekregen ook zij komen niet verder.
  Maar er nog zoveel meer gebeurd dan kan ik nog wel hele pagina's doorschrijven over dat wat er nog meer is gebeurd.  Sterke punten
  Hoe kun je van mij een sterk punt verwachten.
  Een ziekenhuis wat ons leven verwoest heeft.

  Zwakke punten
  Ga er nooit heen.

  ONNODIG LIJDEN / DOOD DOOR SG

  Review over Spaarne Gasthuis

  Het Spaarne Gasthuis laat de te oude mensen creperen bij ziekten die prima te behandelen zijn. Onze 95 jarige kwam daar op de SEH met een gebroken heup. Vertelt aan die SEH-arts te zijn uitgegleden bij het te snel LOPEN. Een rolstoel werd alleen gebruikt bij het overbruggen van grote lappen. De volgende dag werd het TEGENOVERGESTELDE als argument gebruikt om haar NIET te opereren : Anamnese : â�� Eigenlijk alleen nog in rolstoelâ�� en Beleid : â��Gezien niet mobiel thuisâ�� \\\\\\\\r\\\\\\\\nDe chirurg was ook van mening dat moeder te zwak was voor de operatie.\\\\\\\\r\\\\\\\\nHOEZO TE ZWAK ? Paar weken voordien nog op trektocht door Marokko !!\\\\\\\\r\\\\\\\\nMijn moeder was een LEVENSLUSTIGE vrouw , zag het nog niet als voltooid.\\\\\\\\r\\\\\\\\nMijn moeder lag daar wekenlang huilend , smekend om de operatie te roepen.\\\\\\\\r\\\\\\\\nOnze zenuwslopende zoektocht naar een ander ziekenhuis volgde. Ik, dochter, had inmiddels zware darmkrampen van de stress. \\\\\\\\r\\\\\\\\nPas na 23 DAGEN de GESLAAGDE operatie gevonden in het NWZ te Alkmaar. Had dus ook binnen 24 UUR gekund in het Spaarne Gasthuis ! Perfecte genezing operatiewond in Alkmaar â�¦.maar elders, op haar stuitje, een diepe DOORLIGWOND doordat zij eerst wekenlang roerloos met de gebroken heup in het Spaarne Gasthuis te Haarlem had gelegen. Bacteri�«n in die doorligwond. \\\\\\\\r\\\\\\\\nOnnodig lijden en dood. Wij, haar dochter en zoon, zijn erg boos!\\\\\\\\r\\\\\\\\nEn mijn volledige naam mag u erbij vermelden.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laat de te oude mensen in hulpeloze toestand creperen bij ziekten of euvels die prima te verhelpen zijn. De landelijke richtlijn is dat de pati�«nt de keuze behoort te krijgen tussen wel of niet opereren aan een gebroken heup. Moeders keuze : Wel opereren , blijven leven. Artsen bepaalden dat zij die operatie niet kreeg, moest gaan sterven.

  ONNODIG LIJDEN / DOOD DOOR SG

  Review over Spaarne Gasthuis

  Het Spaarne Gasthuis laat de te oude mensen creperen bij ziekten die prima te behandelen zijn. Onze 95 jarige kwam daar op de SEH met een gebroken heup.
  Vertelt aan die SEH-arts te zijn uitgegleden bij het te snel LOPEN. Een rolstoel werd alleen gebruikt bij het overbruggen van grote lappen. De volgende dag werd het TEGENOVERGESTELDE als argument gebruikt om haar NIET te opereren : Anamnese : “ Eigenlijk alleen nog in rolstoel” en Beleid : “Gezien niet mobiel thuis”
  De chirurg was ook van mening dat moeder te zwak was voor de operatie.
  HOEZO TE ZWAK ? Paar weken voordien nog op trektocht door Marokko !!
  Mijn moeder was een LEVENSLUSTIGE vrouw , zag het nog niet als voltooid.
  Mijn moeder lag daar wekenlang huilend , smekend om de operatie te roepen.
  Onze zenuwslopende zoektocht naar een ander ziekenhuis volgde. Ik, dochter, had inmiddels zware darmkrampen van de stress.
  Pas na 23 DAGEN de GESLAAGDE operatie gevonden in het NWZ te Alkmaar. Had dus ook binnen 24 UUR gekund in het Spaarne Gasthuis ! Perfecte genezing operatiewond in Alkmaar ….maar elders, op haar stuitje, een diepe DOORLIGWOND doordat zij eerst wekenlang roerloos met de gebroken heup in het Spaarne Gasthuis te Haarlem had gelegen. Bacteriën in die doorligwond.
  Onnodig lijden en dood. Wij, haar dochter en zoon, zijn erg boos!
  En mijn volledige naam mag u erbij vermelden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laat de te oude mensen in hulpeloze toestand creperen bij ziekten of euvels die prima te verhelpen zijn. De landelijke richtlijn is dat de patiënt de keuze behoort te krijgen tussen wel of niet opereren aan een gebroken heup. Moeders keuze : Wel opereren , blijven leven. Artsen bepaalden dat zij die operatie niet kreeg, moest gaan sterven.

  Werken Rommelig en niet protoc

  Review over Zaans Medisch Centrum

  Helaas hebbeb wij als ouders voor de 2 keer met ons kinderen een heel slecht ervaring met het zmc .
  Wij zijn door de huisarts naar het spoedzorg gestuurd omdat ons kind erg ziek was en te weing zuurstof had met het vermoeden van longontsteking,
  Daar op het zmc aangekomen werden we na en 1 uur naar binnen gebracht van uit de wachtkamer ,na wat ondervraging /onderzoekjes en
  wat metingen werd gedacht van astma aanval ,terwijl mijn dochter nog nooit is beoordeeld op astma maar goed .uit eindelijk is besloten om haar aan de zuurstof apraat te kopelen en zuurstof toe te dingen heeft zo'n 1,5 zuurstof gekregen .onstekings waarden waren heel hoog .heeft antibiotica gekregen en na 2 dagen overnachten vond de arts het weletjes om naar huis te sturen zonder re controleren of de medicatie het wel heeft gewerkt .thuis aangekomen dan begint de ellende weer opnieuw kind heel ziek zuurstof heel laag na 2 dagen maar het ziekenhuis gebeld met de mededeling dat het slecht gaat maar helaas willen ze ons niet ontvangen en ons geadviseerd weer inhaleren van salbitamol te gaan gebruiken .de volgende dag ging het nog slechter. Maar weer gaan bellen mochten we komen wij een beetje hoop gekregen ,daar aan gekomen was het wachten weer maar goed daar doen we het immers voor .eindelijk op een kinderkamer geplaats wij met goed moed afwachten wat er gaat gebeuren eindelijk komt de de dokter naar 4 uurtjes met een paracetamol. En hij vond dat het wel goed komt zonder enige onderzoek naar huis gestuurd .wij nog op aandringen op opnamen of bloodprikken of longfoto. Nee echt niet ,een weer thuis .de volgende wij weer bellen dat het niet goed goed gaat kind in aan het spugen en valt neer nou mochten we komen .het was stervens druk op vrijdag over lag bloed en Rommelig en personeel dat onvriendelijk en naar deden .maar goed eindelijk bloed geprikt en longfoto gekregen met mooite.ewn mochten wij de uitslag wachten bij de ontvast hal .maar goed wij hebben eindelijk de uitslag ! Dubbele long onsteking waar ons kind
  3 weken meerond heeft gelopen ,maar nu wel zwaar aan de antibiotica ,en nu hopen op herstel zonder schade haar longetjes .bedankt zmc met jullie waardeloze artsen op enkele na .

  Sterke punten
  Geen in dit geval

  Zwakke punten
  Alles wat fout kon gaan is helaas zo gelopen

  Malafide organisatie

  Review over Alrijne Ziekenhuis

  26 oktober 2022 geopereerd zonder informed consent (zie de uitspraak van het tuchtcollege Amsterdam juli 2023) ondanks de inbreuk op mijn lichamelijke integriteit evenals alle klachten en de uitspraken van het tuchtcollege evenals de interne commissie blijft het alrijne het hand boven de hoofd van de chirurg in kwestie houden, het raad van bestuur is zeer manipulatief, vooral de voorzitter is een wolf in schaapskleren laat je niet verwarren door zijn vriendelijke overkomen het is echt een slecht ziekenhuis.

  Sterke punten
  Het vermogen om medische en juridische fouten door hun gemaakt weg te wuiven en het de schuld van de patiënt te maken.

  Zwakke punten
  Gebrek aan empathie evenals het gebrek aan inlevingsvermogen in de patiënt.

  Onfatsoenlijk Ziekenhuis

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  De Bali medewerkster van de Nefrologie is onbeschoft als je hun telefoonnummer doet opbellen. Legt zij gelijk weer op de haak
  Dat houdt in de Slingland Zoekenhuis een zeer slecht ziekenhuis doet wezen. Want de wens van de patiënt wordt niet in acht genomen.
  Elke patient die daar komt zal de Zorgverlener zelf gaan betalen

  Sterke punten
  Deponeren de hoorn op de haak bij het contact maken van een zorgverlener

  Zwakke punten
  De plens van de patiënt wordt niet na gekomen

  Onjuiste diagnoze

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  Het is gebleken dat Slingeland Ziekenhuis Doetinchem niet meer voldoet aan de wens van een patiënt als de Nefroloog Job Huusen door zijn collega L.Reichert van Rijnstate Arnhem zijn leugens weet kenbaar te maken. Dat Reichert een patiënt heeft doen vervalsen door het dossier zo te plaatsen dat de Nefroloog Huusen de patiënt niet aan de wens te doen houden. Als de patiënt de wens heeft om verder niet meer te laten behandelen en te laten onderzoeken blijkt dat er nooit wordt gelezen bij de e-colsult van het Ziekenhuis. Waar zo Slingeland zijn klachten doet krijgen

  Sterke punten
  Lezen nooit de wens van de Patient

  Zwakke punten
  Patiënten Gevangenis en luisteren nooit naar de wens van de patient

  Vervalsing Diagnoze

  Review over Rijnstate

  Lijdt de Internist Nefroloog L.Reichert aan nierfalen?
  Als deze arts zijn fouten weet af te schuiven naar een patiënt. Waar de arts verkondigd dat de partner van een patiënt de klacht van de nieren heeft veroorzaakt Waar de Arts Reichert zelf aan de Collega de Nefroloog J. Huusen van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem zijn leugens kenbaar heeft gemaakt. Als Reichert aan minderwaardigheid complexen doet lijden en aan Psychomotoriche praktijken op na doet houden om andere personen vals te beschuldigen. Om zijn baantje schoon te doen praten. Is Reichert hard bezig om zijn patiënten weg te laten lopen naar een andere nefroloog

  Sterke punten
  Leugens en vervalste diagnose plaatsen in een patiënten dossier

  Zwakke punten
  Patiënten Gevangenis

  Onjuiste Diagnoze

  Review over Rijnstate

  De klacht die de Internist Nefroloog L.Reichert wet te vermelden blijkt dat de arts zijn woorden schoon te praten om een derde persoon de schuld af te leveren door te vermelden. D3 nieren zijn beschadigd door uw partner.
  Waar de patiënt wordt vermeld bij de Nefrologie van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Waar de klacht verder doet plaatsen als daar de voorwaarde in de wens van de patiënt niet in acht word genomen
  Als de Patiënt nog altijd het laatste woord doet hebben.
  Blijkt de beide ziekenhuizen niet meer aan hun patiënten voorwaardes te doen houden.

  Sterke punten
  Patiënten dossiers vervalsen met verkeerde diagnoses vermeldingen
  Mijn diagnoze is: bij elke behandeling van welke afdeling dan ook . Zullen bij de behandeling het bedrag gaan betalen van € 4.500,00 ten goede van het Regionale Tucht College en aan mij de schade claim van € 25.000,00 om dat de klacht bij Klacht Patiënten Federatie doet liggen over L Reichert zijn leugens vermeldingen

  Zwakke punten
  Houden niet aan de wens van de patiënt

  Slechte behandeling

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  Het is gebleken dat Slingeland Ziekenhuis niet meer voldoet aan de wens van de Patiënt , als de Patiënt nog altijd het laatste woord heeft over zijn/haar lichaam.
  Waar een Patiënt de wens doet geven , bijvoorbeeld ik wens verder geen behandelingen en onderzoekingen meer bij mij te ondernemen
  Blijkt dat de Nefroloog J. Huusen het niet in acht te nemen. Zelfs niet welke afdelingen dan ook om de behandeling gewoon weg door te zetten. Mijn besluit is nu bij elke behandeling zal de zorgverlener een betaling moeten betalen van € 4.500,00 ten goede van het Regionale Tucht College en mij een schade claim van € 25.000,00 want een slechte diagnoses wat ik niet bezit is dat Slingeland Ziekenhuis hard bezig om de slechte Ziekenhuis te worden van de Gelderse Ziekenhuizen.

  Sterke punten
  Verkeerde diagnoze vermeldingen

  Zwakke punten
  Niet aan de wens van de patiënt nakomen

  Slechte Praktijken

  Review over Slingeland Ziekenhuis

  Als er een nieuwe patiënt bij Slingeland Doetinchem komt voor de Nefrologie moet de patiënt gelijk naar de Dialyse . Waar dan een E Colsult de wens van de patiënt aan de Nefrologie kenbaar gegeven. Waar de Nefroloog niet de patiënt heeft gezien . Start de arts gelijk een onderzoek voor een MRI scan. Wat is dit voor een ziekenhuis met zulke klachten . De patiënt heeft duidelijk vermeld : dat hij niet verder wilt behandeld worden . Als de arts van elke afdeling niet eens de E Colsult doet lezen

  Sterke punten
  Afspraken maken als de patiënt niet eens bij de arts is geweest

  Zwakke punten
  Komen de wens van de patiënt NIET na

  Rijnstate Interne Geneeskunde

  Review over Rijnstate

  Als dr Internist Reichert zijn diagnose verkeerd doet vermelden. Dan verleend de Internist zijn fouten af in de schoenen van een derde waar hij dan zijn leugens aan een ander ziekenhuis . Waar dan zijn zin doet door drijven. Als Reichert beter zelf zich moet laten behandelen door zich zelf onder de Dialyse te gaan plaatsen wat Reichert lijdt aan Nierfalen .Waar Reichert zijn patiënt ('e) doet plaatsen om dan schoon schip te doen plaatsen.

  Sterke punten
  Vervalste Diagnoses plaatsen bij de Patiënten

  Zwakke punten
  Niet de waarheid vermelden , en medicijnen uitschrijven waar men reductie op doet krijgen

  Zeer kwalijk

  Review over Sint Maartenskliniek

  Diep teleurgesteld in de Sint Maartenskliniek. Na het ervaren van een medisch probleem dat een CT-scan vereiste, ontdekte ik op Zorgkaart Nederland dat een scan binnen een dag beschikbaar zou zijn. Na talloze tegenstrijdige berichten en beloften heb ik echter nog steeds geen afspraak ontvangen. Ze weigeren patiënten uit andere regio's, gaan tegen hun eigen belofte in en schenden het recht op vrije artsenkeuze. De geboden 'snelheid' resulteerde in verlies van vrije dagen en emotionele uitputting. Onacceptabel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk over wachttijden, Zeer slechte patiëntinformatie en contact met het ziekenhuis verloopt problematisch meerdere keren doorverbonden worden, elke keer opnieuw je verhaal doen.. zucht...

  Beledigd door Internist

  Review over Rijnstate

  De Internist dokter Reichert is op basis van art. 266 van het wetboek van strafrecht goed bezig om ander mensen vals te beschuldigen. Door een telefonische consult . Kreeg de arts de echtgenoot van de patiënt. Waar de arts niet wilde luisteren omdat de arts de verkeerde patiënt aan de telefoonlijn had. Maar de Arys luisterde niet . Waar de arts in het dossier wist te plaatsen . Dat de partner niet wilde door geven aan de patiënt. En werd daar door uit gescholden. Waar de arts Reichert zijn woorden wist schoon te praten en de schuld gaf aan de betreffende echtgenoot.

  Waar nu is besloten; zal de Arts eerst zijn exuus moeten tonen , zijn bevindingen moeten verwijderen , ander kan Reichert verwachten dat de Patiënt elke oproep doet afwijzen

  Sterke punten
  Niets, elke keer een verkeerde diagmose

  Zwakke punten
  Anderen vals beschuldigen