Reviews over Ziekenhuizen


  Afdeling neurologie beneden pi

  Review over Dijklander Ziekenhuis

  Echtgenoot is opgenomen in op de afdeling neurologie hoorn met een cva.  2e en 3e cva (tijdens het verblijf op de afdeling neurologie) niet herkend.  Verkeerde diagnose gesteld, waardoor neuroloog eikelenboom ook verkeerde medicatie heeft toegeschreven, waardoor mijn man in coma is geraakt.  Neuroloog eikelenboom heeft mijn man niet getest op een slinkfunctie, en heeft hierdoor 8 dagen geen eten gehad.  De neurologen staan niet open voor een 2nd opinion  Zowel eikelenboom, cleassen als schrijver kunnen niet communiceren.  In 6 weken opname, 1x zelf om een gesprek moeten vragen. Zelf moeten aangeven dat er verslechtering was, en toen moeten smeken om te reanimeren.  Neurologen zeggen dan ja we dachten dat u man het toch niet zou halen  Zorg dat u geliefden nooit op de afdeling neurologie terrecht komen.  Verpleegkundige neurologie zeer beneden ieder pijl. Wassen patiënten niet tot amper, zijn onbeschoft. Schakelen de arts niet in, en hebben zo een 2e en 3e cva over het hoofd gezien. Ze vertikken het om de arts te bellen.  Beneden ieder pijl

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie met neurologen

  Slechte teamleider mw. Knijn

  Slechte verzorging

  Verkeerde diagnose gesteld

  Medicatie gegeven die bij de verkeerde diagnose past, maar dodelijke gevolgen heeft bij de correcte diagnose.

  Fijne lieve mensen!

  Review over Spaarne Gasthuis

  Er is door een balie medewerker veel werk gemaakt,om alsnog wat informatie te achterhalen.

  De keren dat ik daar ben geweest heb ik voor 99% fantastische mensen ontmoet.

  Tegenvallend resultaat

  Review over Het Ooglasercentrum

  Ik ben niet serieus genomen over het feit dat ik na het ooglaseren nog niet goed kon zien. Ik voelde me een erg vervelende en lastige klant als ik probeerde aan te geven dat ik niet tevreden was. Ik heb mijn ogen laten laseren maar ben nu nog dagelijks afhankelijk van een bril. Na de laatste poging om een oplossing te zoeken werd ik opgehangen maar dit ging niet helemaal goed waardoor ik nog kon horen wat ze van me vonden en gebruikten ze hele nare scheldwoorden voor mij. Ik ben hier erg van geschrokken en daarna kwam er wel excuus. Maar ik ben echt aangedaan door de aggressiviteit en onprofessionaliteit.

  Sterke punten
  Rustige sfeer in de praktijk

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, vijandige toon als je niet tevreden bent, je wordt als irritant gezien als je aangeeft dat het resultaat nog niet naar wens is.

  Slechte ervaring

  Review over Spaarne Gasthuis

  Onjuiste diagnose door artsen, negeren pijnklachten patient, weigeren van een nodige behandeling: daardoor toename klachten, verkeerde behandeling omtrent pijnklachten: daardoor verergening van klachten, kwam geen personeel opdagen bij hulpvraag patient, slecht telefoongesprek met zaalarts, brutale arrogante antwoorden verpleging en artsen, negeren van juiste oordeel over patient door familie, door verkeerde diagnode verkeerd transport bij ontslag patient.

  Sterke punten
  Niet van toepassing. Weet er geen te noemen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en bejegening en onkunde verpleging en artsen.

  Amateurs

  Review over Dijklander Ziekenhuis

  Zou een operatie gehad hebben na bijna zes maanden op de wachtlijst.

  Duidelijk aangegeven dat ik niet lang nuchter kan zijn ivm klachten. Opname zegt overleg gehad te hebben met anesthesie. Not. Haalt mij van de operatie lijst en een nieuwe datum krijg ik niet.

  De ene smoes na de andere. Dan weer zijn de operatie instrumenten er niet, nu weer niet terwijl mijn operatie al geweest had moeten zijn.

  Klachtencommissie is zelf aso. Na een week bellen nog steeds geen centimeter opgeschoten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie, geen duidelijkheid. Komen afspraken niet na.

  poli oogheelkunde bereiken

  Review over Rijnstate

  Wilde een afspraak verzetten bij poli oogheelkunde.. s'ochtens ruim een 35 minuten in de wacht gestaan als eerst wachtende.. en nog steeds niet geholpen.. toen heb ik de oproep maar beëindigd.. s' middags nieuwe poging gedaan.. en jawel na 27 minuten eindelijk een medewerker aan de lijn.. dit was een uiterst vriendelijke dame, dus dat was heel fijn.. maar nu de afspraak verzetten.. de eerst volgende mogelijkheid was 6 maanden verder!! Dit was geen optie omdat er snel naar gekeken moest worden... dus dan toch maar ziek naar de afspraak..Ik hoop dat ik hiermee het ziekenhuis wakker schut.. en dat er dringend uitbreiding nodig is op oogheelkunde!!

  Sterke punten
  Meestal vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Erg lange wachttijden! Zowel telefonisch als op de poli

  Contact Flevo

  Review over Flevoziekenhuis

  U bent zowel telefonisch als via de mail.

  Afzeggen van een afspraak is daardoor niet te doen.

  Wat ook blijkt dat ik een keuze moet (…) aanklikken voor review, anders word ik uit het systeem ‘gegooid’

  Is er dan werkelijk geen contact mogelijk zonder langs te komen?

  Hoe gaat u dit oplossen?

  Ik moet een afspraak afzeggen!!

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Daar zou u eigenlijk niet om moeten hoeven vragen………

  Slechte diagnose bij een Inter

  Review over Rijnstate

  Het is weer raak bij de Internist van Rijnstate Ziekenhuis Arnhem. Waar opnieuw niet naar de patiënt wordt geluisterd. Dit is al de zoveelste keer dat een internist verkeerde conclusie doet trekken. Als de patiënt voor heen al eens over is behandeld bij eenendertig ziekenhuis. Waar de Internist de gegevens kan opvragen. Maar dat doet men niet bij Rijnstate in Arnhem. Waar de Patiënt als proefkonijn wordt behandeld Waar ook de medicijnen zonder enige voorwaarde worden uit geschreven . Omdat men reductie op doet krijgen. Als dat niet meer mag. Waar Rijnstate Arnhem gewoon weg lak aan heeft. Nog even en Rijnstate kunt gaan sluiten omdat er geen ene patiënt er meer naar toe wilt. Ik kan beter de klacht bij het Regionele Tucht College voor leggen dan de klacht bij de Klachtencoordinator voor leggen, die toch niet in het belang van de patiënt doet handelen maar voor het ziekenhuis doet handelen.

  Sterke punten
  Eigen rechter spelen, waar nog altijd de toestemming van de patiënt waardig is. Waar de Behandelende arts lak aan heeft.

  Zwakke punten
  Verkeerde diagnose bepalen en slecht luisteren naar de Patiënt

  Slechte zorg en na zorg

  Review over Noordwest Ziekenhuisgroep

  Ik ben opgenomen geweest op de bcu met een herseninfarct. Er werd mij verteld dat ik naar huis mocht als ik kon lopen. Na 1 week kon ik zonder rolator lopen dus mocht ik naar huis zonder plan voor revalidatie of nazorg. Ik ben aan mijn lot overgelaten pas na 2 maanden weer thuis werd een revalidatie plan gemaakt. Ik kon eindelijk terecht bij de fysiotherapeut ergotherapeut en psychiater. Heb 2 afspraken gehad en werd vandaag gebeld dat ze de behandeling stop zetten. Met als reden dat ik volgens het ziekenhuis niet op afspraken verschijn. Wat ik dus heel vreemd vind ik weet van niks ben gewoon op de afspraken gekomen. Maar nu wordt ik weer aan mijn lot overgelaten en moet ik maar leven met al mijn tekortkomingen nu. Lekker ziekenhuis ze kijken niet naar je om en zorgen helemaal niet voor je

  Sterke punten
  Aardige zusters

  Zwakke punten
  Slechte zorg

  Toegewijde medewerkers

  Review over Ziekenhuis Amstelland

  Waar ik bijzonder tevreden over was is de liefdevolle toewijding van de medewerkers, waardoor ik de drie dagen dat ik daar verbleef redelijk heb doorgebracht

  Sterke punten
  De liefdevolle toewijding van de medewerkers en met name hun geduld!

  dominante verpleging

  Review over Dijklander Ziekenhuis

  Slechte ervaring met de afdeling Dermatologie krijg 2 dagen van te voren een sms denk om je afspraak om 10 over negen.

  Wist van geen afspraak af en tevens omdat ik alleen woon met 2 middelgrote honden die ik uit moet laten en ik 16 km van dat ziekenhuis af woon moet op de fiets erheen veel te vroeg.

  Mijn vorige afspraak 9 maanden terug was mij ook slecht bevallen een arts in opleiding die mij moest nakijken of er nog huidkanker was verdomde het om mijn hele lijf te controleren ze werd zelfs een beetje pissig toen ik het vroeg

  Dan ook nog zoiets ik moest me drie weken op bepaalde plekken op mijn achterhoofd met zalf insmeren wat ik dus zelf niet kon zien maar hier hebben ze ook schijt aan zoek het maar uit.

  Ik heb de afspraak afgezegd mijn dossier opgevraagd en beëindigd met dat ziekenhuis.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Afspraken makenzonder de patië

  Review over Rijnstate

  De afdeling Endoscopie weten zeker niet hoe men die patiënt over te doen inlichten over een afspraak te maken. Als zij op eigen houtje de afspraak weten te maken.

  Door zulke asociale gedrag heb ik de afspraak geannuleerd. Als zij in Rijnstate te beroerd zijn om het medische dossier die reeds al doet bestaan na te trekken. De patiënt wordt als proefkonijn behandeld. Schandalig dat Rijnstate Arngem zo weet te behandelen.

  Sterke punten
  Bedriegen de Patiënten bij hun diagnose stelen en het Discrimineren van Patiënten

  Zwakke punten
  Luisteren niet naar Patiënten

  Slechte ervaring

  Review over Flevoziekenhuis

  Slecht slecht slecht! heel slecht behandeld, geen respect voor de patiënten!

  Sterke punten
  Geen !!!

  Zwakke punten
  Mijn advies aan de verpleegkundige, patiënten zijn geen dieren maar mensen dus behandel hun menselijk !

  Echo wijst naar

  Review over Rijnstate

  Als een patient(e) een Echo krijgt bij Rijnstate en wijst uit dat het geen Tromboze doet wezen , blijkt dat er in opleiding voor Internist , die eerst weet aan te geven dat het geen tromboze been doet wezen. Waar de arts door het diagnose aan depot Velp door weet te geven om de patiënt te behandelen . Blijkt dat het team Velp een blunder te maken. Om een steunkousen in Velp te doen opmeten. Als het steunkousen moet opgemeten worden bij de patiënt thuis blijkt dat Velp niet te beseffen. Dat de patient zijn been is gaan opzwellen en zal nier de juiste maat van de steunkousen worden opgemeten. Maar vermeld tegen de patiënt dat hij niet meer mag lopen op zijn been omdat het een tromboze been doet wezen. Dus wij wijst nu uit of het een tromboze been doet wezen. Is dat nu de echo of de arts. Het is beter dat de artsen naar de uitslag van een echo doet kijken. Dan verkom je de medische Blunder die bij Rijnstate depot Arnhem en Velp vaak doet voorkomen. Vermeld je het aan de Klachten Coördinator van Rijnstate. Dan zal de Klachten Coördinator in het voordeel handelen van het Rijnstate team en niet in het voordeel van de betreffende patiënt. Dus stuur nooit de klacht naar de Klachten Coördinator maar naar het Regionale Tucht College in Zwolle. Daar heeft u de big registratie nummer van de behandelende arts voor nodig. Dat kunt u vinden op www.big-registratie.nl op vinden

  Sterke punten
  Onjuiste behandeling van de betreffende arts

  Zwakke punten
  Verkeerde diagnoze

  Geen eerste keuze

  Review over Rijnstate

  Afgelopen jaar veel slechte ervaringen gehoord van patiënten in zowel mijn kennissen- als familiekring, die in ziekenhuis Rijnstate Arnhem zijn behandeld. Zorg en nazorg waren erg vaak onder de maat en de communicatie binnen Rijnstate was bedroevend. De medische zorg gaf veel stress, een onzeker gevoel en de nodige twijfels of de juiste zorg wel werd geleverd. Patiënten moesten zelf alert zijn bij tekort schietende zorg. Patiënten willen deze slechte ervaring het liefst het zo snel mogelijk achter zich laten en zien af van het schrijven van een review. Daarom heb ik gemeend dit review te moeten schrijven. Het lezen van diverse andere reviews waren voor mij de aanleiding en bevestiging om dit algemene review te schrijven, waarbij ik concludeer dat er in mijn ogen werk aan de winkel is voor het bestuur. Onder meer is cardiologie volgens mij een groot aandachtspunt! Natuurlijk zal er ook heel veel goed gaan en werken er veel toegewijde medewerkers, maar toch…. Persoonlijk twijfel ik geen moment meer als ik moet kiezen tussen het ziekenhuis Rijnstate of ziekenhuis Slingeland in Doetinchem.

  Sterke punten
  bereikbaarheid en parkeervoorzieningen

  Zwakke punten
  zorg, nazorg en communicatie

  Zeer slechte deskundige artsen

  Review over Rijnstate

  Als een patiënt wordt opgenomen voor een bloeding bij de stoelgang . Weet de gespeciale arts niet waar het vergaan komt. Slikt de patiënt bloedverdunners en de betekende komt met de juiste diagnose dan staat de arts met grote ogen en een open mond aan te kijken. Dan wordt er vermeld dat de nieren functie niet goed werken. Waar dan de patiënt onderzoekingen moet onder vinden . Als men bij de medicijnen dan moeten kijken. Dan zeg ik nu , Wie is nu de arts. Is dat de arts of is dat de partner van de patiënt . Als dit al een teken is dat het Rijnstate team hier nu een grove medische Blunder in doet plaatsen. Zijn zij hard bezig met ontslagen vallen tot er een faissament moet komen. Is het te danken aan de ondeskundige artsen die met zulke medische fouten weten te begaan bij een verkeerde diagnose samenstelling

  Dan de klachtencoordinator kan veter op straat komen te staan want die werkt niet voor de patent maar voor het Rijnstate team doet functioneren

  Sterke punten
  Vervalste diagnose samenstellen

  Zwakke punten
  Ondeskundige artsen

  Ongelooflijke service

  Review over Spaarne Gasthuis

  Op 39 augustus jl meldde ik mij bij Spaarne locatie Zuid voor onderzoek terwijl de afspraak in Hoofddorp was. Ik had nog 15 minuten om daar heen te rijden. De portier aan de balie belde met deze locatie.

  Op het parkeerterrein werd ik achterhaald door de portier die mij vertelde dat hij had geregeld met de afdeling Zuid dat ik daar nu geholpen kon worden. Het dat klopte. Binnen 15 minuten werd ik door de betreffende afdeling geholpen.

  Een dikke pluim voor de portier aan de balie in Zuid!!!

  Ehbo

  Review over Amphia

  Ik kwam met een schouder uit de kom

  Na 30 min wachten met veel pijn gemeld weer bij de receptie mocht toen sneller geholpen worden en kreeg paracetamol 2 x mocht toen sneller naar binnen

  Na uur foto gemaakt toen weeer wachten het was druk alle begrip maar ze deden niks om te pijn te verlichten

  Toen moetst ik van 2 verpleegkundige gaan liggen op de buik wat met veeel pijn ging en hebben ze daar aan min arm zitten trekken

  Toek al gevraagd liever onder narcose nee hoefde niet

  Toen dat nog niet lukte toen kwam er een chiriuch bij ook die weer trekken

  Ook niet gelukt toen zeiden ze oké narcose eindelijk

  Weer een uur wachten ivm nuchter zijn

  En tussen door moeten vragen voor slinger voor mijn arm kreeg geen slinger mitella wel beetje ondersteuning met opgerolde doel onder wat ook niet echt hiep

  Alleen op narcose afdeling hebben ze mij goed geholpen

  Maar ook weer de linkerkant weet niet wat de rechterkant doet op de ehbo qua communicatie bij wie ik moet terugkomen

  Ik zou niemand aanbevelen om

  op de ehbo met schouder uit de kom te komen

  Wat een ouderwetse gedoe daar

  Op de skipiste ziekenhuis weten ze beter wat te doen

  Amohia Ramphia ik schaam mij voor dit ziekenhuis

  Er zijn afdelingen die goed zijn maar totaal scoort Amphia een dikke onvoldoende

  Sterke punten
  Afd narcose

  Zwakke punten
  Communicatie en ouderwets systeem voor schouder uit de kom

  Ga eens kijken in buitenland op de skipiste ziekenhuis daar weten ze wel wat te doen

  Nachtmerrie

  Review over Spaarne Gasthuis

  Het zou een dag-operatie zijn, meteen weer naar huis en na 2 weken mag je alles weer doen....

  Het werd een allesverwoestende nachtmerrie zonder einde.

  Toen ik bijkwam van de narcose werd mij verteld dat ik een paar dagen moest blijven en dat ik heel erge pech heb gehad. (meer niet )

  Dankzij het gepruts van waarschijnlijk een leerling uroloog zit ik al ruim 7 weken thuis met afgrijselijke pijn, hoge koorts en een totaal opgezwollen en heftig bloedend scrotum.

  Er wordt niets aan gedaan en het wordt met de dag erger.  De afdeling Urologie wil niet doorgeven wie de operatie heeft uitgevoerd, ben er inmiddels achter gekomen dat het gedaan is door een arts in opleiding !!  Vreselijk, mensonterende toestanden, laten je gewoon leegbloeden, fout na fout wordt er gemaakt. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun wandaden.

  Dankzij deze prutsers heb ik al ruim 7 weken géén werk, vakantie af moeten zeggen, etc, etc

  Sterke punten
  De uitgang

  Zwakke punten
  Geen voorlichting, bot en onbeleefd tegen patienten, liegen, het verzwijgen van informatie.

  Oneerlijk

  Review over Spaarne Gasthuis

  Het valt mij op dat bijna alle berichten

  Vijf sterren hebben gegeven

  Dat klopt natuurlijk niet

  Ik. Woon in n straat waar 25 mensen wonen

  Waarvan er 5 slechte ervaringen hebben gehad met het SG

  Hoezo al die goed recensies ?

  Waar zijn de minder goede ?????

  En dan bedoel ik niet die enkeling die jullie doorlaten

  Pas als je n ervaring hebt gehad in n ander ziekenhuis

  Weet je hoe t wel goed kan

  Sterke punten
  Ik heb ze niet ontdekt

  Horror ziekenhuis

  Review over Spaarne Gasthuis

  Dankzij het gepruts van waarschijnlijk een leerling of amateur uroloog zit ik al 7 weken thuis met afgrijselijke pijn , hoge koorts en een totaal opgezwollen en heftig bloedend scrotum.

  Er wordt niets aan gedaan en het wordt met de dag erger. Kan nu al 7?weken niet lopen, mijn beroep niet uitoefenen en wordt gek van de ondraaglijke pijn.

  Uroloog zegt: pech gehad.  Vreselijk, mensonterende toestanden, laten je gewoon leegbloeden , fout na fout wordt er gemaakt. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun wandaden.

  Een helende veilige omgeving.A

  Review over Flevoziekenhuis

  Alle medewerkers die ik daar heb aangetroffen stonden duidelijk voor hun taak.Dat geeft veel vertrouwen.Ook de medewerkers van de catering zijn heel persoonlijk.betrokken

  en attent.Mijn dierbaarste vrienden zou ik hierheen sturen.

  Sterke punten
  zorg en samenwerking.

  Zwakke punten
  nog ietsje meer discretie bij jongere verpleegkundigen.

  Beveiliging

  Review over Ikazia Ziekenhuis

  Beveiliging zeer onvriendelijk! Staat niet open om mee te denken.

  Beveiliger stuurt je met harde hand weg en laat mensen aan hun lot over!

  Zwakke punten
  Oude grijze beveiliger heeel onvriendelijk

  Heel slecht zhuis

  Review over Dijklander Ziekenhuis

  Hele nare ervaringen daar meegemaakt personeel top maar voor de rest slecht zhuis

  Sterke punten
  Personeel

  Zwakke punten
  Artsen lopen naast hun schoenen

  Vreselijk

  Review over Alrijne Ziekenhuis

  De intake verliep goed al vond ik wel dat er erg sociaal wenselijk gedrag bedreven werd(achteraf gezien) Tijdens de behandeling werd er totaal niet geluisterd, echt helemaal niet. Dat merkte ik aan de verslagen waar dingen in stonden die echt helemaal niet klopten. Ze geloven me gewoon niet als ik zeg dat, als er in mijn blaas gekeken wordt ik daar een ontsteking van krijg, nee ik kreeg geen medicatie mee, u kunt bellen. Nou, na een vreselijke nacht heb ik gebeld en ik zou terug gebeld worden! Nee dus, smiddags maar weer gebeld. Ik ben elke keer naar het ziekenhuis gemoeten in een maand tijd omdat ik elke keer weer ontsteking had. Ook kreeg ik een grote mond van een AIO, misschien voelde ze zich heel wijs. ik ben 65 en ik heb toevallig ook gestudeerd en al had ik dat niet dan doe je dat nog niet. Ik heb altijd medicatie op voorraad gehad vanwege de pijn en nu kreeg ik dat niet, daar leed ik niet alleen onder maar ook mijn partner en mijn werk. In ieder geval werd ik terug gestuurd naar mijn huisarts want alles was in orde, deze arts die mij dit meedeelde vertelde ik van de grote mond die de AIO mij gaf, nee ze wist van niets, de verslagen klopte niet zei ik, er waren misverstanden, oh zei ze ik heb geen verslagen gelezen. Niet te geloven! Maar goed, mocht ik nog een blaasontsteking krijgen dan moest ik urine inleveren dan zouden ze het op kweek zetten dan kon er gekeken worden naar een onderhoudskuur........Ik heb urine ingeleverd en is bekeken.ik heb nooit meer wat gehoord..........

  Sterke punten
  Afdeling urologie niets

  Zwakke punten
  Zie boven