Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Professionaliteit ziet u terug in de moderne medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen.

Beatrixziekenhuis Reviews

  slechte planning

  oproep dagbehandeling vervroegd, 09.30 akkoord en dan blijkt dat de behandeling na 13.00 uur plaatsvindt. Te lang nuchter, te lang zonder vocht. Vervelend voor patiënt thuisfront en verpleging

  Sterke punten
  zorgzame artsen en verpleging

  Zwakke punten
  afdeling planning

  Geweldig personeel.

  Geweldig personeel vriendelijk en behulpzaam niets is teveel. Het gaat hier om het personeel van Noord 3 intensiefcare en Oost 3. Mijn vrouw is daar binnengebracht in coma ivm Covid en liefdevol verzorgd tot in de puntjes toppers zijn jullie.
  Bedankt daarvoor.

  Sterke punten
  Mensen die weten hoe ze met mensen moeten omgaan.

  Zwakke punten
  Geen

  Brutale medewerker longfunctie

  Ik heb net de longfunctie onderzoek gebeld het is nu 4-3-2020 om te vragen of mijn afsp van 10-3-2020 doorgaat INVERBAND MET CORONA VIRUS
  ZEGT DE DAME HEEL ONBESCHOFT MENEER UW AFSP IS ZOOO VER 🤨 het is over 6 dagen ik moet ook rekening mee gaan houden hoe en wat en dan pats de hoorn op zonder goeden dag of dag te zegen WAT EEN ONBESCHOFTE KUTWIJF...!

  Sterke punten
  DAT ZE GOED ZIJN MET FOUTJES MAKEN

  Zwakke punten
  Doen net of ze beste zikenhuis in gelderland zijn

Bezoek Beatrixziekenhuis

Schrijf een review