Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.

HagaZiekenhuis Reviews

  Slechte communicatie

  Na bypassoperatie borstbeen hechtingen losgelaten. Vanaf september met deze klachten naar Haga. Dokter zei zsm opereren. Ook buikvlies gescheurd. Diverse malen contact gelegd met secretariaat cardiochirurgie/ opname. Elke keer werden beloften gedaan over terugbellen en zo. Tot op heden niks gehoord. Steeds meer pijn en nerveuzer. Niet echt meedenken met patiënt.

  Sterke punten
  Bij opname goede verzorging

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Hele goede erveraingen met Haga ziekenhuis

  De uroloog, Dr. Roshiani, een super goede en aardige arts wie immer tijd voor je vrijmaakt en naar je luistert, heeft mij verwezen om een MRI van mijn prostaat te laten maken, daar de PSA ietwat verhoogd was, hetgeen vlot en soepel verliep, ook afdeling Radiologie aller vriendelijkst en behulpzaam.
  Na de uitslag contact gehad met een collega van dokter Roshiani, te weten de uroloog Dr. Froeling, ook deze arts allervriendelijkst en kundig nam de tijd om een en ander uit te leggen wat de MRI scan opgeleverd had.
  Daar er een afwijking te zien was adviseerde Dr. Froeling mij een MRI geleide biopt te laten maken van de afwijking aan mijn prostaat.
  Ik zag er heel erg tegenop echter toen ik weer op de afdeling Radiologie kwam voor de biopten werd ik op mijn gemak gesteld door twee vriendelijke en alleraardigste assistenten.
  Toen de Radioloog verscheen, ik ben de naam kwijt, vertelde hij mij rustig en gedetailleerd wat hij ging doen en hoe lang het zou duren en dat ik mij geen zorgen behoefde te maken.
  Nadat er drie biopten waren genomen kon ik hem vertellen dat het mij meer dan 100% was meegevallen, geen pijn ondervonden.
  Voordat ik naar huis mocht vertelde hij mij wat er eventueel aan nawerkingen konden optreden echter ik heb geen nawerkingen ondervonden.
  Vorige week terug naar Dr. Roshiani voor de uitslag en het getuigd van meeleven met de patiënt, hij stond buiten voor de spreekkamer op mijn vrouw en mij te wachten en toen we net binnen waren v zei, ik vertel maar direct het goede nieuws er is niets wat op prostaatkanker kon wijzen gevonden, gefeliciteerd.
  Daarna nog enige tijd rustig met hem kunnen praten en verteld hoe tevreden ik was over de hele gang van zaken.
  Dit is niet de enige goede ervaring met Dr. Rohiani, ik kom al sinds 2012 bij hem en de ervaring zijn telkens zeer goed.

  Ook de afdeling Dermatolgie, mevrouw Dr. 't Hoen alleen maar lof, dit in verband met een melanoom in 2011, welke operatie is uitgevoerd door Dr. Merkus met wie dezelfde goede ervaringen heb als met Dr. Roshiani, ook hij neemt alle tijd voor je en heeft immer een luisterend oor en weet waar hij over praat.

  De afdeling Cardiologie daar kwam ik mee in contact in 2010 vanwege een hartinfarct en de arts Dr. Baks heeft bij mij een stent geplaatst en met hem heb ik dezelfde ervaringen als met de hiervoor genoemde artsen.

  Ook tijdens mijn opname en operatie aan een gebroken heup in 2010 heb ik dezelfde goede ervaringen als hiervoor genoemd.

  Al met al niets dan lof voor de vriendelijke, vakkundige en behulpzame zorg van het Haga Ziekenhuis.

  Sterke punten
  Vakkundige, vriendelijke en uitmuntende zorg.

  Zwakke punten
  Parkeren

  Geweldig geholpen door oogspecialist dr. Maaijwee en haar team

  Wat was ik blij dat ik bij binnenkomst in het HagaZiekenhuis nog dezelfde middag geopereerd kon worden aan een vermoedelijke netvliesloslating van mijn linker oog. Dr. Maaijwee en haar team zouden de ingreep uitvoeren. Ik werd op een bijzonder prettige manier ontvangen en door de dokter en haar medewerkers uitstekend geïnformeerd over en voorbereid op de operatie. Bij deze dokter voelde ik me vanaf het eerste moment in veilige en zeer deskundige handen.
  Tijdens de ingreep bleek dat mijn gezichtsverlies in het betreffende oog gelukkig niet het gevolg was van een netvliesloslating maar van een gesprongen bloedvat. Het euvel werd op zeer knappe en pijnloze manier verholpen, met een nieuwe ooglens op de koop toe.
  Nu, een week later, kan ik al weer prima zien. Mocht ik ooit weer eens iets aan m'n ogen hebben, dan hoop ik opnieuw terecht te kunnen bij dr. Maaijwee op de poli oogheelkunde van het Haga.

  Heupvervanging voorste methode

  Maandag 6 febr. kmr 109. Alle drie zijn we geopereerd en hebben een geheel nieuwe rechterheup. Het klikte goed tussen ons: Wim, Petro en Hans. We hebben veel lol gehad. Dr. Henkes en zijn team enerzijds en de verpleegsters, afdelingsarts en gastvrouwen anderzijds, ben ik veel dank verschuldigd voor hun toewijding. Dr. Henkes en zijn team hebben professioneel werk afgeleverd. de voorbereiding op de operatie ging vlot. De ruggeprik stelde niets voor. In de recoveryruimte is nog nazorg gedaan. Niets op aan te merken. De wond is klein en nergens heb ik bloeduitstortingen. Het verpleegteam is vriendelijk. behulpzaam en zorgzaam. Woensdag 8 febr. naar huis, naar Venray. Donderdag 9 febr. loop ik met 1 kruk. Vrijdag 10 febr. loop ik stukjes thuis zonder kruk. Herstel gaat vlot. Met veel waardering denk ik nog aan Dr. Henkes en het Hagaziekenhuis.

  Sterke punten
  professionaliteit, zorg- verzorging, behulpzaamheid.

  Zwakke punten
  de fysiotherapie-afdeling zou iets meer oefenvoorbeelden kunnen meegeven.

Bezoek HagaZiekenhuis

Schrijf een review