Deventer Ziekenhuis

​Het Deventer Ziekenhuis biedt snel toegankelijke topzorg. We werken in een sfeer van kwaliteit, veiligheid en vertrouwen, met volop ruimte voor persoonlijke aandacht. U voelt zich bij ons snel in vertrouwde ... Lees verder »

Fem Poli

Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) ... Lees verder »

Helder Kliniek

Helder kliniek helpt - Helder Kliniek Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. Helder kliniek ... Lees verder »

Het Ooglasercentrum

Veilig ogen laseren bij Het Ooglasercentrum Hengelo Scherp zien zonder bril of lenzen? Laat uw ogen laseren bij Het Ooglasercentrum in Hengelo. Al vanaf 1.300 per oog! Kom naar de gratis ... Lees verder »

Isala Zwolle
Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een gentegreerd medisch-specialistisch bedrijf met als kerntaken de gezondheid van de inwoners van onze regio te bevorderen en een centrum voor opleiding en onderzoek te zijn. Dit doen wij door het aanbieden van medisch-sp ... Lees verder »

Rug Poli

Rugpoli - Rugpoli De Rugpoli is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de ... Lees verder »

Rugzorg Nederland

Rugzorg Nederland | De rugkliniek die u van uw rugpijn verlost. Rugzorg Nederland biedt u snelle en professionele hulp bij nek- en hoofdpijnklachten, acute en chronische rugklachten en klachten van het bewegingsapparaat. Rugzorg Nederland, uw zorg ... Lees verder »

Saxenburgh Groep

Saxenburgh Groep | Saxenburgh Groep ... Lees verder »

Solvo

Zorg beter voor jezelf - solvo Zoek je een zorgspecialist? Op solvo vind en reserveer je direct, gemakkelijk en gratis de beste specialist bij jou in de ... Lees verder »

The Hand Clinic

Home - The Hand Clinic The Hand Clinic is d beste kliniek in Nederland als het gaat om hand- en/of ... Lees verder »

Velthuis kliniek

Velthuis kliniek Bij Velthuis kliniek kan je terecht voor vrijwel elke cosmetische behandeling. Kies ook voor betrokken, deskundige specialisten die echt de tijd voor je ... Lees verder »

Xpert Clinic

De specialist in hand- en polszorg - Xpert Clinic Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt snel geholpen door specialisten die elke dag vele hand- en polsproblemen onderzoeken en ... Lees verder »

''

Ziekenhuis-Ervaringen

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!