Dijklander Ziekenhuis

Home | Dijklander Ziekenhuis Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag 'wat is er met u' maar ook om 'wat is voor u belangrijk?' Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio's Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners.

Dijklander Ziekenhuis Reviews

  Afdeling neurologie beneden pi

  Echtgenoot is opgenomen in op de afdeling neurologie hoorn met een cva.

  2e en 3e cva (tijdens het verblijf op de afdeling neurologie) niet herkend.

  Verkeerde diagnose gesteld, waardoor neuroloog eikelenboom ook verkeerde medicatie heeft toegeschreven, waardoor mijn man in coma is geraakt.

  Neuroloog eikelenboom heeft mijn man niet getest op een slinkfunctie, en heeft hierdoor 8 dagen geen eten gehad.

  De neurologen staan niet open voor een 2nd opinion

  Zowel eikelenboom, cleassen als schrijver kunnen niet communiceren.

  In 6 weken opname, 1x zelf om een gesprek moeten vragen. Zelf moeten aangeven dat er verslechtering was, en toen moeten smeken om te reanimeren.

  Neurologen zeggen dan ja we dachten dat u man het toch niet zou halen

  Zorg dat u geliefden nooit op de afdeling neurologie terrecht komen.

  Verpleegkundige neurologie zeer beneden ieder pijl. Wassen patiënten niet tot amper, zijn onbeschoft. Schakelen de arts niet in, en hebben zo een 2e en 3e cva over het hoofd gezien. Ze vertikken het om de arts te bellen.

  Beneden ieder pijl

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie met neurologen
  Slechte teamleider mw. Knijn
  Slechte verzorging
  Verkeerde diagnose gesteld
  Medicatie gegeven die bij de verkeerde diagnose past, maar dodelijke gevolgen heeft bij de correcte diagnose.

  Amateurs

  Zou een operatie gehad hebben na bijna zes maanden op de wachtlijst.
  Duidelijk aangegeven dat ik niet lang nuchter kan zijn ivm klachten. Opname zegt overleg gehad te hebben met anesthesie. Not. Haalt mij van de operatie lijst en een nieuwe datum krijg ik niet.
  De ene smoes na de andere. Dan weer zijn de operatie instrumenten er niet, nu weer niet terwijl mijn operatie al geweest had moeten zijn.
  Klachtencommissie is zelf aso. Na een week bellen nog steeds geen centimeter opgeschoten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie, geen duidelijkheid. Komen afspraken niet na.

  dominante verpleging

  Slechte ervaring met de afdeling Dermatologie krijg 2 dagen van te voren een sms denk om je afspraak om 10 over negen.
  Wist van geen afspraak af en tevens omdat ik alleen woon met 2 middelgrote honden die ik uit moet laten en ik 16 km van dat ziekenhuis af woon moet op de fiets erheen veel te vroeg.
  Mijn vorige afspraak 9 maanden terug was mij ook slecht bevallen een arts in opleiding die mij moest nakijken of er nog huidkanker was verdomde het om mijn hele lijf te controleren ze werd zelfs een beetje pissig toen ik het vroeg
  Dan ook nog zoiets ik moest me drie weken op bepaalde plekken op mijn achterhoofd met zalf insmeren wat ik dus zelf niet kon zien maar hier hebben ze ook schijt aan zoek het maar uit.
  Ik heb de afspraak afgezegd mijn dossier opgevraagd en beëindigd met dat ziekenhuis.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Heel slecht zhuis

  Hele nare ervaringen daar meegemaakt personeel top maar voor de rest slecht zhuis

  Sterke punten
  Personeel

  Zwakke punten
  Artsen lopen naast hun schoenen

  Ziekenhuis Purmerend Dermatoloog en assistenten

  Goede ervaringen bij de Dermatoloog. Dr en assistenten zijn super vriendelijk. De arts (Dr. Kemperman) stelt je op je gemak, luistert en neemt de tijd.

  Sterke punten
  Dat ze echt wel iets doen met feedback. Ik heb eigenlijk met zowel ziekenhuis bezoeken als ook op Transitorium goede ervaringen.

  Zwakke punten
  Dat het avondeten in het ziekenhuis (transitorium) beter kan. Je ligt daar om aan te sterken en krijgt gestoomd voedsel. En er is geen fruit. Dit moet je zelf regelen … hoort er gewoon te zijn. Juist als je vitamine nodig hebt.

  Dijklander en de mistanden bij de afdeling neurologie

  Zeer slecht ziekenhuis. Vooral de afdeling neurologie laat te wensen over.
  Neurologen Eikelenboom, Claesen en Schrijver nemen patiënten op leeftijd niet zorgvuldig in onderzoek naar de achtergrond. Schrijven patiënten snel af. Stellen van diagnose is niet aan de orde of vol niet zorgvuldig. Bij confrontatie met feiten en eigen observatie treed de afdeling neurologie direct op met het geven van een gele kaart. Advies voor toekomstig patiënten kies voor een academisch ziekenhuis denk bijvoorbeeld aan het AMC of de VU. De neurologen van het dijklanderziekenhuis hebben onvoldoende expertise om tot een goed oordeel te kunnen komen.

  Sterke punten
  nvt

  Onbekwaame instelling.

  rond 18.00 binnen gebracht met de Ambulance, diagnose hardinfarct. om 3 uur in de nacht door personeel van de instelling naar huis gestuurd met nog steeds ernstige klachten. Konden niets vinden. 2 dagen later met grote spoed opgenomen hartbewaking VU ziekenhuis. 5 dagen gelegen. Geholpen aan een vaat verbouwing bij het hart. Klacht ingediend bij de klachten commissie Dijklander en zoals verwacht afgewezen.
  Geen enkele fout gemaakt. Conclusie Gerespecteerd ziekenhuis VU blijkbaar onkundig want zij nemen iemand 5 dagen op om NIETS. Schandelijk slecht ziekenhuis dat dijklander. Geef het maar een nieuwe naam maar het blijft het onkundige WFG

  Zwakke punten
  Alles

  Telefonisch contact

  Sinds de fusie is de procedure bij het telefonisch contact zoeken veranderd, en NIET ten goede. De 1e juffrouw verbindt je door met een centrale, daar kom je vervolgens in een eeuwig durende wacht. Daar is van mijn kant geen tijd voor. Doordat ik dus niet geholpen was, kon ik de tijd van mijn afspraak niet bevestigd krijgen. Daardoor was ik 20 minuten te laat. Deze gang van zaken is niet EFFICÏENT. Er moet snel teruggegaan worden naar de situatie zoals hij was in het WFG, of een WEL verbeterde versie daarvan.

Bezoek Dijklander Ziekenhuis

Schrijf een review