Dijklander Ziekenhuis

Home | Dijklander Ziekenhuis Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag 'wat is er met u' maar ook om 'wat is voor u belangrijk?' Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio's Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners.

Dijklander Ziekenhuis Reviews

  Ziekenhuis Purmerend Dermatoloog en assistenten

  Goede ervaringen bij de Dermatoloog. Dr en assistenten zijn super vriendelijk. De arts (Dr. Kemperman) stelt je op je gemak, luistert en neemt de tijd.

  Sterke punten
  Dat ze echt wel iets doen met feedback. Ik heb eigenlijk met zowel ziekenhuis bezoeken als ook op Transitorium goede ervaringen.

  Zwakke punten
  Dat het avondeten in het ziekenhuis (transitorium) beter kan. Je ligt daar om aan te sterken en krijgt gestoomd voedsel. En er is geen fruit. Dit moet je zelf regelen … hoort er gewoon te zijn. Juist als je vitamine nodig hebt.

  Dijklander en de mistanden bij de afdeling neurologie

  Zeer slecht ziekenhuis. Vooral de afdeling neurologie laat te wensen over. Neurologen Eikelenboom, Claesen en Schrijver nemen patiënten op leeftijd niet zorgvuldig in onderzoek naar de achtergrond. Schrijven patiënten snel af. Stellen van diagnose is niet aan de orde of vol niet zorgvuldig. Bij confrontatie met feiten en eigen observatie treed de afdeling neurologie direct op met het geven van een gele kaart. Advies voor toekomstig patiënten kies voor een academisch ziekenhuis denk bijvoorbeeld aan het AMC of de VU. De neurologen van het dijklanderziekenhuis hebben onvoldoende expertise om tot een goed oordeel te kunnen komen.

  Sterke punten
  nvt

  Onbekwaame instelling.

  rond 18.00 binnen gebracht met de Ambulance, diagnose hardinfarct. om 3 uur in de nacht door personeel van de instelling naar huis gestuurd met nog steeds ernstige klachten. Konden niets vinden. 2 dagen later met grote spoed opgenomen hartbewaking VU ziekenhuis. 5 dagen gelegen. Geholpen aan een vaat verbouwing bij het hart. Klacht ingediend bij de klachten commissie Dijklander en zoals verwacht afgewezen. Geen enkele fout gemaakt. Conclusie Gerespecteerd ziekenhuis VU blijkbaar onkundig want zij nemen iemand 5 dagen op om NIETS. Schandelijk slecht ziekenhuis dat dijklander. Geef het maar een nieuwe naam maar het blijft het onkundige WFG

  Zwakke punten
  Alles

  Telefonisch contact

  Sinds de fusie is de procedure bij het telefonisch contact zoeken veranderd, en NIET ten goede. De 1e juffrouw verbindt je door met een centrale, daar kom je vervolgens in een eeuwig durende wacht. Daar is van mijn kant geen tijd voor. Doordat ik dus niet geholpen was, kon ik de tijd van mijn afspraak niet bevestigd krijgen. Daardoor was ik 20 minuten te laat. Deze gang van zaken is niet EFFICENT. Er moet snel teruggegaan worden naar de situatie zoals hij was in het WFG, of een WEL verbeterde versie daarvan.

Bezoek Dijklander Ziekenhuis

Schrijf je eigen review