Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel. Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrokkenheid bij patiënt en familie en is gericht op diagnostiek, behandeling en verzorging in de breedste zin van het woord. De patiënt wordt hierbij integraal benaderd (lichaam, ziel en geest) en we zien diens individuele zorgbehoefte als leidraad voor het handelen. Zorgverzekering vergelijken 2019

Albert Schweitzer Ziekenhuis Reviews

  Geldmachines

  Voor een telefonisch consult van 16.28 minuten waarin nauwelijks iets zinnigs werd meegedeeld krijg ik een rekening van 178,30 euro 'categorie '1 of 2 bezoeken of consults op afstand' . Zorgverzekering geeft aan dat een ziekenhuis dit mag indienen. Wat een totale waanzin.

  En gek vinden dat de zorg onbetaalbaar is geworden, als je als toezichthouder niet eens meer onderscheid maakt tussen enerzijds 2 fysieke bezoeken en anderzijds een telefoongesprekje van een kwartier. En wellicht zijn er ziekenhuizen die dan de daadwerkelijke kosten in rekening brengen maar het ASZ pakt de volle mep. Als ik nog niet ziek was, word ik het van dit soort graai-acties!!

  Sterke punten
  Kan er zo snel niet op komen

  Zwakke punten
  De financiële administratie

  Voor mij top ziekenhuis

  Mijn ervaringen zijn over het algemeen zeer goed.
  Alleen bij opnames merk je wel dat het m.i. verbeterd kan worden, kamers met 4 zieke patiënten vind ik niet meer van deze tijd. En gedeeld toilet al helemaal niet. Ben ooit overgeplaatst naar het Erasmus, en dat was echt een bizar verschil, allemaal prachtige ruime een persoonskamers, met eigen toilet en douche, super hygiënisch, daar kan het ASZ veel van leren.

  Maar de poliklinieken, met name mijn behandeld specialisten en medische verpleegkundigen zijn top.

  Sterke punten
  Poliklinieken top.Entree verzorgd. Horeca ook,

  Zwakke punten
  De verpleegafdelingen zijn sober, gedeelde toiletten en douches niet van deze tijd, en 4 persoonskamers met daardoor veel herrie en besmettingsgevaar ook niet.

  Klote zkh

  Afgelopen dinsdag door arts door gestuurd zou dezelfde avond geholpen worden nou niet dus andere dag gaat het daar weer niet goed verkeerde communicatie en wat zegt sorry nu inmiddels 2 dagen later zeggen ze tu1 en 5 uur nou je raadt het al is inmiddels 17.30u uur nu eindelijk aan de beurt
  Nog nooit zo belachelijk zkh mee gemaakt
  Sorry hoor maar hier moet je dus niet zijn slot op de deur en direct sluiten belachelijk voor woorden

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Liegen en communicatie

Bezoek Albert Schweitzer Ziekenhuis

Schrijf een review