Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.

Amphia Reviews

  Ehbo

  Ik kwam met een schouder uit de kom
  Na 30 min wachten met veel pijn gemeld weer bij de receptie mocht toen sneller geholpen worden en kreeg paracetamol 2 x mocht toen sneller naar binnen
  Na uur foto gemaakt toen weeer wachten het was druk alle begrip maar ze deden niks om te pijn te verlichten
  Toen moetst ik van 2 verpleegkundige gaan liggen op de buik wat met veeel pijn ging en hebben ze daar aan min arm zitten trekken
  Toek al gevraagd liever onder narcose nee hoefde niet
  Toen dat nog niet lukte toen kwam er een chiriuch bij ook die weer trekken
  Ook niet gelukt toen zeiden ze oké narcose eindelijk
  Weer een uur wachten ivm nuchter zijn
  En tussen door moeten vragen voor slinger voor mijn arm kreeg geen slinger mitella wel beetje ondersteuning met opgerolde doel onder wat ook niet echt hiep
  Alleen op narcose afdeling hebben ze mij goed geholpen
  Maar ook weer de linkerkant weet niet wat de rechterkant doet op de ehbo qua communicatie bij wie ik moet terugkomen
  Ik zou niemand aanbevelen om
  op de ehbo met schouder uit de kom te komen
  Wat een ouderwetse gedoe daar
  Op de skipiste ziekenhuis weten ze beter wat te doen
  Amohia Ramphia ik schaam mij voor dit ziekenhuis
  Er zijn afdelingen die goed zijn maar totaal scoort Amphia een dikke onvoldoende

  Sterke punten
  Afd narcose

  Zwakke punten
  Communicatie en ouderwets systeem voor schouder uit de kom
  Ga eens kijken in buitenland op de skipiste ziekenhuis daar weten ze wel wat te doen

  Liesbreukoperatie Dr. Ho Amphia Noting to fear!

  Ik heb mijn liesbreuk operatie jaren kunnen uitstellen. Na de breuk ebde de meeste pijn snel weg en met continue voorzichtigheid kon ik me best wel redden. Ik was doodsbang voor de ingreep. Narcose, geen controle over wat er met me ging gebeuren, een kunststof matje in mijn buik.. Ik vond het helemaal niks.
  Tot september vorig jaar. Ik kreeg opnieuw scherpe pijn en besloot dat het er dan toch maar van moest komen, ik had geen keus.
  Nu, een paar dagen na de ingreep heb ik maar van 1 ding spijt: Dat ik het niet veel eerder heb laten doen.
  In het Apmhia kwam ik in een warm bad. Ik heb daar alleen maar leuke, vriendelijke, meelevende professionals ontmoet die daar als een vis in het water en met -op zijn tijd- de nodige humor voor hun patiënten klaar stonden.
  Ik ben geholpen door Dr. Ho maar ook voor alle andere handen rond mijn bed alleen maar lof. Wat een super-team is dat! Waar ik zo bang voor was heb ik geen moment gevoeld. Dus als je voor zo’n operatie staat, Nothing to fear!

  Sterke punten
  In mijn ervaring zijn alle kanten, sterke kanten

  Zwakke punten
  In mijn ervaring zijn er geen zwakke punten

  trieste dienstverlening

  werd door huisarts naar spoedeisende hulp gestuurd vanwege een ontstoken haarnest cyste / abces van wel 6 centimeter groot. Moest onder narcose operatief weggesneden worden. Bij de spoedeisende hulp is het druk. Na 4 uur arts gezien, die heeft geconstateerd dat het een operatie moest worden. ik moest wachten. Er waren geen bedden vrij. Om 8 uur in de avond was er nog steeds geen plek, dus ik vraag of ik niet morgen kan komen, want zoveel last heb ik nou ook weer niet. Ik moest me de volgende dag om 8 uur in de ochtend nuchter melden. Maar toen waren er ook geen bedden. goh.... En niemand die kon vertellen wanneer dan wel ongeveer. Om half 12 was er wel een bed vrij, maar niemand die ook maar een flauw benul had wanneer ik dan geopereerd zou worden. Nadat ik een beetje geïrriteerd werd, en begon aan te dringen, pas toen namen ze de moeite om eens te bellen en informeren. Nou het zou minimaal 16:00 uur worden. Op dat moment had ik al 14 uur niks gegeten en gedronken, dus ik denk ik pak toch ff een broodje en een drankje. Word ik opeens om 15:00 opgeroepen voor de operatie. Die operatie is goed gelukt, maar heb wel wat lopen kotsen toen de beademingsbuis eruit werd gehaald. Had gezegd dat ik nuchter was, dus de dokter was boos en zou een aantekening maken voor de volgende keer. Nou de volgende keer pak ik wel een privé kliniek hoor ! Nou doordat de operatie vrij laat was moest ook nog blijven slapen, wat natuurlijk een teleurstelling was. Al met al koste me dit eigenlijk gewoon 2,5 dag waarop ik niet kon werken, Veder viel me op dat het overal erg smerig was. De vloer op de kamer leek wel een zandbak. De vloer op de eerste hulp , daar lagen nog mijn chipjes van de vorige dag terwijl ik de schoonmaakploeg al had zien vertrekken. Er kwam op mijn kamer nog iemand met een vies vaatdoekje een beetje aaien wat dan schoonmaken moet voorstellen. bah wat zullen daar een hoop bacteriën zijn. De verpleging was wel vriendelijk maar werkte erg chaotisch. Ze vlogen van de hak op de tak met verschillende patiënten waardoor ze veel dingen vergeten. "oh ik pak even nieuwe gaasjes hoor,, en dan vervolgens met een andere patiënt aan de slag gaan en alles vergeten. Nou kortom, ik denk dat je zelfs in Joegoslavië nog betere kwaliteit krijgt als in het Amphia. Wat een trieste belevenis zeg!

  Sterke punten
  de chirurg heeft denk ik wel goed werk geleverd

  Zwakke punten
  de rest is k#t. Het is vies, ze laten je heel lang voor niks wachten (willens en wetens) en het interesseert ze niks. Verpleging is chaotisch. Alles behalve de chirurg zelf vond ik intens slecht

Bezoek Amphia

Schrijf een review