Het Ooglasercentrum

Veilig ogen laseren bij Het Ooglasercentrum Hengelo Scherp zien zonder bril of lenzen? Laat uw ogen laseren bij Het Ooglasercentrum in Hengelo. Al vanaf € 1.300 per oog! Kom naar de gratis informatieavond.

Het Ooglasercentrum Reviews

  Tegenvallend resultaat

  Ik ben niet serieus genomen over het feit dat ik na het ooglaseren nog niet goed kon zien. Ik voelde me een erg vervelende en lastige klant als ik probeerde aan te geven dat ik niet tevreden was. Ik heb mijn ogen laten laseren maar ben nu nog dagelijks afhankelijk van een bril. Na de laatste poging om een oplossing te zoeken werd ik opgehangen maar dit ging niet helemaal goed waardoor ik nog kon horen wat ze van me vonden en gebruikten ze hele nare scheldwoorden voor mij. Ik ben hier erg van geschrokken en daarna kwam er wel excuus. Maar ik ben echt aangedaan door de aggressiviteit en onprofessionaliteit.

  Sterke punten
  Rustige sfeer in de praktijk

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, vijandige toon als je niet tevreden bent, je wordt als irritant gezien als je aangeeft dat het resultaat nog niet naar wens is.

  Leeftijdsdrempel

  Ik heb na het antwoord op mijn mail betreffende een ooglaserbehandeling zoals gevraagd telefonisch contact opgenomen met de Office manager Mevr. Esser.
  Helaas na het noemen van mijn leeftijd werd ik verwezen naar huisarts om daar een verwijzing voor de oogarts te vragen. Ik ben dus niet verder gekomen. Dit jaar nog bij gediplomeerde optometrist geweest en daar werden geen bijzonderheden geconstateerd.

  Sterke punten
  Ik ben niet zover gekomen om daar achter te komen

  Zwakke punten
  Ook hier kan ik geen oordeel over geven behalve dan dat leeftijd een belangrijke rol speelt hij wel of niet ooglaseren.

Bezoek Het Ooglasercentrum

Schrijf een review