Ziekenhuizen Noord-Holland

Spaarne Gasthuis

44 Reviews

Openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat is waar het Spaarne Ziekenhuis voor staat. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: uw zorg en behandeling staaLees verder »
Dijklander Ziekenhuis

8 Reviews

Home | Dijklander Ziekenhuis Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag 'wat is er met u' maar ook om 'wat is voor u belangrijk?' Wij willen onze patiënten écht Lees verder »
Tergooi

6 Reviews

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinLees verder »
Ziekenhuis Amstelland

5 Reviews

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; watLees verder »
Academisch Medisch Centrum
Antoni van Leeuwenhoek

1 Review

AVL - Home - Antoni van Leeuwenhoek Antoni van Leeuwenhoek streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker door nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.Lees verder »
Noordwest Ziekenhuisgroep
Zaans Medisch Centrum
Kraamzorg

Welkom bij Kraamzorg NL - Kraamzorg NL Voor de beste kraamzorg! U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje.Lees verder »
Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogheelkunde | Oogziekenhuis Zonnestraal Oogziekenhuis Zonnestraal biedt oogzorg voor jong en oudLees verder »
Opsis Oogziekenhuis

Welkom bij Opsis Oogziekenhuis - Opsis oogziekenhuis Opsis Oogziekenhuis oog contact openingstijden cataract staar lens glaucoom maculadegeneratie ooglid blefaroplastiek troebel zicht oogarts zaterdagLees verder »
Rode Kruis Ziekenhuis