Refaja - 2 Reviews

Last updated: 28 november 2017
Refaja Logo

66.7% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Refaja
  2. Refaja Reviews
  3. Schrijf ook een review over Refaja

Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiŽnt staat centraal, de patiŽnt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiŽnt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.

Refaja Details

Hits: 349

URL: http://www.refaja.nl/

CategorieŽn: Ziekenhuizen Groningen

Reviews: 2


Refaja reviews (2):

Refaja - Heup vervanging

0

Review:
Op 24-11-2017 is door de heer den Boer een nieuwe heup geplaatst via de voorste benadering.De operatie is prima geslaagd,na de operatie verder verzorgd door geweldige mensen.Als ik een cijfer zou moeten geven kom ik op een 9 uit .Wel is er wat mij betreft kritiek over de voorlichtingsmiddag aangaande de operatie en daarna.
Er werd met geen woord gesproken over de verschillende technieken met hun voor en nadelen ook in de begeleidende
folder niet.Bij een ieder is bekent dat de voorste benadering grote voordelen heeft, maar daar werd helemaal niet over gesproken,het zou geweldig zijn als e.a eens geëvalueerd zou worden over deze zaak.De artsen die ik daar over gesproken heb zijn het daar volledig mee eens.

Sterke punten:
Operatie is geweldig geslaagd,ook het verplegend personeel is geweldig even als het eten

Zwakke punten:
Presentatie middag

meijer beveelt Refaja aan bij vrienden/bekenden

Refaja - Teleurstelling

0

Review:
Refajaziekenhuis Stadskanaal was voor mij altijd een baken in de zee. Het was "ons" ziekenhuis. Natuurlijk zijn er wel momenten dat het niet gaat zoals verwacht, maar dat is overkomelijk. Maar nu echter heb ik behoefte om ook eens wat negatieve gevoelens te spuien over wat mij is overkomen.
Op Donderdag 22 December 2016 vlak voor de Kerstdagen werd ik om 02.00 uur wakker geschud door een vreselijke pijn in mijn lichaam. Ik herkende dit als een vermoedelijke niersteen aanval. Om 05.00 uur was het niet meer te harden en heb ik de dokterspost gebeld. Om 17.30 was de dokter er. Zijn diagnose kwam wel overeen met de mijne. Ja "wat kunnen we doen" was zijn vraag. Ik kan u een injectie geven tegen de pijn en dan kunt om 08.00 uur naar het Refaja gaan voor een scan, of u kunt nu naar het Refaja gaan, en daar gaan afwachten. Want een dokter is nu niet aanwezig. Omdat ik zeer veel pijn had kreeg ik een en ander niet helemaal mee. Ik wilde naar het ziekenhuis omdat ik dacht dat ik daar de hulp kon krijgen die ik nodig had. We zijn zelf naar het ziekenhuis gereden, waar ik een paar tabletjes kreeg die mij weinig tot niets hebben geholpen de pijn te onderdrukken. Het verplegend personeel mocht niets anders geven omdat er eerst een scan moest worden gemaakt. Al met al heb ik liggen wachten tot kwart voor negen alvorens telefonisch werd doorgegeven dat er een scan kon worden gemaakt. Ik werd opgenomen, en om 10.30 kwam het verlossend woord dat het inderdaad een niersteen was. Pas toen kreeg ik medicijnen die de pijn gelukkig wegnamen. Tot op dat moment geen specialist gezien. Veel pijn geleden.
Ik was diep teleurgesteld. Terugkijkend heb ik het gevoel dat Refaja niet meer datgene is wat het in mijn ogen is geweest. Ze staat bij mij drie treden naar beneden op de ladder.

Sterke punten:
De wil van het verplegend personeel om mij te helpen.

Zwakke punten:
Refaja schijnt te zijn geworden een bedrijf van 08.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden worden er vraagtekens geplaatst

Schrijf ook een review over Refaja

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Refaja aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Refaja aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Refaja


Andere websites in de categorie 'Ziekenhuizen Groningen'