Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek, sterk in beweging Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan in Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Tiel. De vestiging in Nijmegen heeft een Orthopediecentrum, Reumacentrum en een Revalidatiecentrum. In Woerden heeft de Sint Maartenskliniek een zelfstandige vestiging in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis, waar patiënten terechtkunnen voor orthopedische en reumatologische zorg. Op de locatie Boxmeer, in het Maasziekenhuis Pantein, kan men terecht voor orthopedische zorg en poliklinische behandelingen op het gebied van reumatologie en revalidatie. In Tiel biedt de Sint Maartenskliniek poliklinische revalidatie in het ziekenhuis Rivierenland.

Sint Maartenskliniek Reviews

  Stiekem baliepersoneel

  Baliepersoneel krijgt hier de ruimte om patiënten zwart te maken nota bene in hun eigen dossier en dat zonder enige reden. Heb ik nog nooit meegemaakt in de gezondheidszorg. Je krijgt geen inzage in de kul die ze over je opschrijven.

  Sterke punten
  Laster en smaad

  Zwakke punten
  Honoreren van inzage-, aanvulling- en correctierecht van patienten in Nederland.

  Stiekem baliepersoneel

  Baliepersoneel krijgt hier de ruimte om patiënten zwart te maken nota bene in hun eigen dossier en dat zonder enige reden. Heb ik nog nooit meegemaakt in de gezondheidszorg. Je krijgt geen inzage in de kul die ze over je opschrijven.

  Sterke punten
  Laster en smaad

  Zwakke punten
  Honoreren van inzage-, aanvulling- en correctierecht van patienten in Nederland.

  Zeer kwalijk

  Diep teleurgesteld in de Sint Maartenskliniek. Na het ervaren van een medisch probleem dat een CT-scan vereiste, ontdekte ik op Zorgkaart Nederland dat een scan binnen een dag beschikbaar zou zijn. Na talloze tegenstrijdige berichten en beloften heb ik echter nog steeds geen afspraak ontvangen. Ze weigeren patiënten uit andere regio's, gaan tegen hun eigen belofte in en schenden het recht op vrije artsenkeuze. De geboden 'snelheid' resulteerde in verlies van vrije dagen en emotionele uitputting. Onacceptabel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk over wachttijden, Zeer slechte patiëntinformatie en contact met het ziekenhuis verloopt problematisch meerdere keren doorverbonden worden, elke keer opnieuw je verhaal doen.. zucht...

  UITSTEKENDE OPERATIE VOET

  Dr C.C.M.A (CRISTIAN) DONKEN
  UITSTEKENDE REPARATIE UITGEVOERD AAN MN VOET GEEN PIJN MEER.
  ZENUW VERLEGD VOET MET 3 Schroeven verstevigd LOOP NU GEHEEL ZONDER PIJN DANK U DR DONKEN IK BEVEEL U BIJ IEDER AAN UITSTEKEND.👌

  Sterke punten
  Zij luisteren zeer goed naar de wensen van de patient

  Zwakke punten
  IK HEB ER GEEN KUNNEN VINDEN

  ZEER TEVREDEN MET DE OPERATIE

  ben zeer tevreden met mijn operatie jl vervangen van mijn knie.
  DR K.M (KIRSTEN) VEENSTRA ook u krijgt van mij het cijfer 11 uitstekende operatie uitgevoerd mijn knie in geheel vervangen werk uitstekend DANK U HARTELIJK.
  IK BEVEEL U ZEER AAN GEWELDIG👌

  Sterke punten
  Zij luisteren uitstekend naar de wensen van de patiënt.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten gevonden

  Bizar hoe hoog de kosten hier zijn!!!

  Na een hele NARE ervaring met de Sint Maartenskliniek heb ik zoals ze beloofden nooit meer respons gekregen op klachten maar blijven de rekeningen komen. Sommige gesprekken kunnen na 5 minuten al meer dan 1000,00 euro kosten!! Door behandelcodes. De leidinggevende zegt dat dit heel gewoon is! Er volgen foto's met bewijzen

  Sterke punten
  Sint Maartenskliniek is onmenselijk

  Zwakke punten
  Onpersoonlijk gevoel en zakelijk

  Sint Maartenskliniek OPLICHTERS KIJK UIT!!

  Sint Maartenskliniek GELDKLOPPERIJ!! Ik wil iedereen waarschuwen 1 gesprek van 5 min kost u 577 euro. Sint Maartenskliniek geeft aan te willen helpen bij deze klacht 3x geen reactie gekregen terwijl ze dit beloven!! LEES U IN!

  Sterke punten
  Zijn sluw

  Zwakke punten
  Geven geen antwoord op kosten!!!

  Wachttijden

  Als je beld om informatie over de wachttijden krijg je per dag andere antwoorden.
  Het begint met 80 dagen dan wordt het meer dan 80 dagen daarna is het meer dan 140 dagen, als dan vraag: het kan dus 180 dagen zijn?
  Ja dat kan ook. Is dan het antwoord.

  Maak er een duidelijk antwoord van!

  Succes met alles.

  Slecht ziekenhuis

  Ik kan helaas geen positieve review over dit ziekenhuis schrijven.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Veels te lange wachttijden. Ik ben eind april aangemeld door mijn huisarts en eind augustus kon ik pas komen.Voor de uitslag van de foto's en scans kan ik weer 2 maanden wachten zodat ik eind oktober pas krijg te horen wat er bij mij gevonden is. Al met al ben ik dan een half jaar verder. In deze tussentijd word er niets aan de hevige toenemende pijnen gedaan die ik aan 3 rugoperaties (overigens in een ander ziekenhuis) heb over gehouden dus ben hier niet accoord mee gegaan. Na lang aandringen heeft de dokter mij dan gebeld en hoewel de uitslagen niet goed waren en gebleken is dat ik veel pijn had heeft hij mij terug gestuurd naar het ziekenhuis waar ik notabene uitbehandeld ben. Onbegrijpelijk. Ook is er een gebrekkige communicatie tussen mij en de behandelend arts en met zijn secretaresse.

  Te lang aan de lijn

  Als je de kliniek wil bereiken hang je iedere keer 10 tot 20 minuten in de wacht. Met om de minuut een vervelend bandje “al onze medewerkers zijn in gesprek”

  Dit moet beter.

Bezoek Sint Maartenskliniek

Schrijf een review