Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op ‘gezond en actief ouder worden’. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samen gewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en artsen opgeleid tot medisch specialist. Patiënten komen in het UMCG voor basiszorg, maar ook voor zeer specialistische diagnostiek, onderzoek of behandeling.

UMCG Reviews

 • ik heb een oogoperatie ondergaan in het UMCG, een gecombineerde staar- en netvliesoperatie (netvliesloslating). Ik ben onder de indruk geraakt van de patiëntvriendelijkheid en de professionaliteit van de afdeling oogheelkunde in het algemeen en het vakmanschap van de oogchirug(e) in het bijzonder. Het resultaat van de operatie is zonder meer perfect. Chapeau dames en heren van de afdeling oogheelkunde.

  Sterke punten
  zie boven

  Zwakke punten
  geen

  Door T. Meijer op 14 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • De gezondheidszorg bij u is tegenwoordig HARD Vroeger was het

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen empathie meer.

  Door Wempe op 24 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek UMCG

Schrijf je eigen reviewZiekenhuis-Ervaringen

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Ziekenhuizen