Tjongerschans Ziekenhuis

Tjongerschans ziekenhuis Heerenveen Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis in Heerenveen met bewezen hoge kwaliteit van zorg. Wij leveren alleen de beste zorg voor u. Lees meer.

Tjongerschans Ziekenhuis Reviews

    Afdeling neurologie is slecht!

    In verband met mogelijke augmentatie leek het mijn huisarts goed mij door te verwijzen naar een neuroloog. Ik heb RLS in een mogelijk zeer ernstige vorm. Ik schrijf 'mogelijk' omdat de ernst van de klachten pas echt vastgesteld kan worden, nadat het medicijn dat de augmentatie veroorzaakt uit mijn lichaam is/was. Het afbouwen is een zeer moeizaam en uiterst zwaar proces geweest. Voor de goede verstaander zeg ik daarbij dat ik dit zeer eufemistisch heb uitgedrukt. Gedurende dit proces zijn mij slechts telefonische gesprekken aangeboden met een physician assistant (PA), mevrouw C. Blankvoort. Mijn 'geval' zou, aldus deze PA, duidelijk zijn. Hoe mijn geval duidelijk kan zijn zonder dat ik onderzocht ben, is mij een raadsel. RLS heeft geen eenduidige oorzaak, maar bekend is wel dat het te maken zou kunnen hebben met een verstoorde glutamaten/gaba-balans, een langzaam werkende schildklier en verstoorde darmbacteriën. Alleen het obligate bloedonderzoekje naar de ijzerbalans heeft plaatsgevonden. Dit leverde niets op. Iets waar ik van te voren al op had gewezen, omdat dit kort daarvoor door mijn huisarts nog was gedaan. Daarnaast is mij slechts een zeer lage dosis van een ondersteunend medicijn gegeven. Ter vergelijking was dat net zoiets als iemand met een gecompliceerde botbreuk een pleister geven. Op mijn dringende en vaak herhaalde verzoek een afspraak met een neuroloog te kunnen krijgen in het ziekenhuis kreeg ik steeds nul op het rekest. Wel is mij uiteindelijk - ik herhaal het nog even: zonder enig lichamelijk onderzoek - methadon voorgeschreven. Op deze plek hoef ik niet uit te leggen hoe verslavend dit middel is.
    Toen ik na ruim drie maanden gemartel het besluit had genomen het contact met Tjongerschans te verbreken, werd mij - als mosterd na de maaltijd - plotseling een afspraak met een neuroloog aangeboden. Daar ben ik niet op ingegaan omdat mijn vertrouwen in kennis en kunde van de medewerkers van de afdeling neurologie tot ver onder het vriespunt was gedaald en ik mij inmiddels bij een andere zorgverlener had aangemeld.
    Ik raad daarom iedereen ten zeerste af gebruik te maken van de diensten van de afdeling neurologie van het Tjongerschans ziekenhuis.
    Neurologie van Tjongerschans krijgt van mij geen enkele ster.

Bezoek Tjongerschans Ziekenhuis

Schrijf een review