Zoek in de buurt

Rijnland Ziekenhuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Hét streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.Lees verder »

Sint Fransiscus Gasthuis

Ziekenhuizen Zuid-Holland

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via Lees verder »

Dijklander Ziekenhuis

Ziekenhuizen Noord-Holland   •   2 Reviews

Home | Dijklander Ziekenhuis Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiLees verder »

Zaans Medisch Centrum
Hart Kliniek

Ziekenhuizen Flevoland

Cardiologie van het hoogste niveau - HartKliniek Hartkliniek biedt u cardiologie van het hoogste niveau. ✓ Korte wachttijden ✓ Behandeling wordt volledig vergoed ✓ Ervaren cardiologen ✓ Unieke persoonlijke benaderingLees verder »

Saxenburgh Groep
The Hand Clinic

Ziekenhuizen Overijssel

Home - The Hand Clinic The Hand Clinic is dé beste kliniek in Nederland als het gaat om hand- en/of polsproblemen.Lees verder »

Solvo

Ziekenhuizen Overijssel

Zorg beter voor jezelf - solvo Zoek je een zorgspecialist? Op solvo vind en reserveer je direct, gemakkelijk en gratis de beste specialist bij jou in de buurt.Lees verder »

Rug Poli

Ziekenhuizen Overijssel

Rugpoli - Rugpoli De Rugpoli is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de wervelkolom.Lees verder »

Helder Kliniek

Ziekenhuizen Overijssel

Helder kliniek helpt - Helder Kliniek Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. Helder kliniek helptLees verder »

Ziekenhuis-Ervaringen

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Ziekenhuizen