Home » Categorieën » Ziekenhuizen Noord-Holland

Ziekenhuizen Noord-Holland

Volgorde:

1

Spaarne Gasthuis

Openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat is waar het Spaarne Ziekenhuis voor staat. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: uw zorg en behandeling staan bij ons centraal!

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern ziekenhuis met een hoofdlocatie in Hoofddorp. In dit gebouw zijn vrijwel alle medisch specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom en Nieuw-Vennep.
Lees verder »

Bezoek Spaarne Gasthuis

2

Dijklander Ziekenhuis

Home | Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio’s Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners.
Lees verder »

Bezoek Dijklander Ziekenhuis

3

Tergooi

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.
Lees verder »

Bezoek Tergooi

4

Academisch Medisch Centrum

redirect


Lees verder »

Bezoek Academisch Medisch Centrum

5

Antoni van Leeuwenhoek

AVL - Home - Antoni van Leeuwenhoek

Antoni van Leeuwenhoek streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker door nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.
Lees verder »

Bezoek Antoni van Leeuwenhoek

6

Kraamzorg

Welkom bij Kraamzorg NL - Kraamzorg NL

Voor de beste kraamzorg! U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje.
Lees verder »

Bezoek Kraamzorg

7

Noordwest Ziekenhuisgroep


Noordwest Ziekenhuisgroep > HomeLees verder »

Bezoek Noordwest Ziekenhuisgroep

8

Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogheelkunde | Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal biedt oogzorg voor jong en oud
Lees verder »

Bezoek Oogziekenhuis Zonnestraal

9

Opsis Oogziekenhuis

Welkom bij Opsis Oogziekenhuis - Opsis oogziekenhuis

Opsis Oogziekenhuis oog contact openingstijden cataract staar lens glaucoom maculadegeneratie ooglid blefaroplastiek troebel zicht oogarts zaterdag
Lees verder »

Bezoek Opsis Oogziekenhuis

10

Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis


Lees verder »

Bezoek Rode Kruis Ziekenhuis

11

Zaans Medisch Centrum

Home - Zaans Medisch Centrum


Lees verder »

Bezoek Zaans Medisch Centrum

12

Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.

Ziekenhuis
Lees verder »

Bezoek Ziekenhuis Amstelland

In the Spotlight