Reviews van deze auteur

Meest slechtse ziekenhuis ooit.

Review over Rijnstate

Ik ben vandaag onwel geworden tijdens bezoek in t ziekenhuis. Receptie zei dat ik dan naar spoedeisende hulp moest lopen. Daarheen verhaal verteld dat ik flauwval neiging heb,leverpijn waarna ze me wrrogant vertelden dat sit spoeddienst was en dat ik hiermee naar de huisarts moest gaan. Ik zei dat ik niet eens in staat was om auto te rijden, de betreffende man zei : ik zie dat je met begeleiding bent? Ik zei ik heb deze man zelf gebracht naar t ziekenhuis omdat die niet in staa is om te rijden na operatie. Hij bleef me aankijken..? Ik werd gewoon weggestuurd. Hoe slecht is dit??! Walgelijk voor woorden. Ze zeiden bel dan om 17.00 uur naar de huisartsen post. Ik was daar om 16.00 uur. Zelfde afdeling mensen. Hele slechte gang van zaken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Je wordt niet gehoord. Geen empathie. Niks.

reacties:

Review: Slechte diagnose bij een Inter

Ik snap u volledig! Ik heb 3 jaar chronitpijn in mijn maag. Paar keer gekeken in de maag zelf niks gevonden en word gewoon naar huis gestuurd! Er wordt niet eens moeite genomen om verder te onderzoeken. Ze willen ook niet doorverwijzen naar ander ziekenhuis. Heel erg slecht. Met veel veel moeite zelf gelukt om andere ziekenhuis te regelen. Dat hele ziekenhuis deugt niet!

Review: Hele foute ziekenhuis

Ja verschrikkelijk om dit te horen!!! Ik weet echt niet waarom er geen controle plaats vind daar!! Dit is noet vanwege corona maar dit was al voor corona! Verschrikkelijk dit!