Dijklander Ziekenhuis Review: Telefonisch contact

• Sinds de fusie is de procedure bij het telefonisch contact zoeken veranderd, en NIET ten goede. De 1e juffrouw verbindt je door met een centrale, daar kom je vervolgens in een eeuwig durende wacht. Daar is van mijn kant geen tijd voor. Doordat ik dus niet geholpen was, kon ik de tijd van mijn afspraak niet bevestigd krijgen. Daardoor was ik 20 minuten te laat. Deze gang van zaken is niet EFFICĂŹENT. Er moet snel teruggegaan worden naar de situatie zoals hij was in het WFG, of een WEL verbeterde versie daarvan.

Door van Hulzen K op 13 juni 2019

Bezoek Dijklander Ziekenhuis Reviews over Dijklander Ziekenhuis

reacties

• Hi! ziekenhuis-ervaringen.nl

Have you ever heard that you can send a message through the feedback form?
    These forms are located on many sites. We sent you our message in the same way, and the fact that you received and read it shows the effectiveness of this method of sending messages.
    Since people in any case will read the letter received through the contact form.
    Our database includes more than 35 million websites from all over the world.
    The price of sending one million messages 49 USD.
    There is a discount program for large orders.

Free trial mailing of 50,000 messages to any country of your choice.

This offer is created automatically. Please use the contact details below to contact us.

Contact us.
    Telegram - @FeedbackFormEU
    Skype FeedbackForm2019
    Email - [email protected]

Door 468861 op 4 oktober 2019

Bezoek Dijklander Ziekenhuis Reviews over Dijklander Ziekenhuis

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dijklander Ziekenhuis

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in Ă©Ă©n oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!