Reviews van deze auteur

Onmenselijk behandeld

Review over Flevoziekenhuis

Ik vroeg een verwijsbrief voor een second opinion. Waarop mevrouw van de gynaecologie afdeling antwoordt met: maar dat kan niet zomaar, je kan toch ook niet bij de bakker aan komen om vervolgens naar een ander bakker te gaan omdat je het broodje niet lekker vindt. Een mensenleven wordt vergeleken met een bakker situatie. Bijzonder en onmenselijk dit. Gun niemand noch mevrouw mijn situatie. Ongeacht of ze mijn situatie wel of niet kent, zo ga je niet met mensen om.

Sterke punten
Gelukkig zijn er wel een paar artsen die je behandelen naar behoren.

Onmenselijk behandeld

Review over Flevoziekenhuis

Ik vroeg een verwijsbrief voor een second opinion. Waarop mevrouw van de gynaecologie afdeling antwoordt: “dat kan niet zomaar, je kan toch ook niet bij de bakker waar je komt en dan vervolgens naar een ander bakker gaan omdat je het broodje niet lekker vindt”. Een mensenleven wordt vergeleken met een bakker situatie. Bijzonder en onmenselijk dit. Gun niemand noch mevrouw mijn situatie. Ongeacht of ze mijn situatie wel of niet kent, zo ga je niet met mensen om.

Sterke punten
Gelukkig zijn er wel een paar artsen die je behandelen naar behoren.

reacties:

Review: Onmenselijk behandeld

Hoi,

Ik heb via het flevoziekenhuis zelf ook nog een klacht ingediend, maar inderdaad het wordt totaal niet serieus genomen noch dat er iets mee gedaan wordt. En ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ik nog zou kunnen doen, heb betreffende mevrouw wel meegegeven dat ze de volgende keer beter moet nadenken voordat ze wat zegt tegen iemand, zo ga je niet mensen om. Hoop dat ze er wat mee doet.

Ik zou in ieder geval niemand flevoziekenhuis adviseren, ik hoorde dit vaker al in mijn omgeving.. maar nu zelf ook ervaren.


Mvg,

Review: onzorgvuldig Flevoziekenhuis

Ik weet niet wat ik lees, dit is verschrikkelijk!!!!!