Reviews van deze auteur

Nachtmerrie

Review over Spaarne Gasthuis

Het zou een dag-operatie zijn, meteen weer naar huis en na 2 weken mag je alles weer doen....
Het werd een allesverwoestende nachtmerrie zonder einde.
Toen ik bijkwam van de narcose werd mij verteld dat ik een paar dagen moest blijven en dat ik heel erge pech heb gehad. (meer niet )
Dankzij het gepruts van waarschijnlijk een leerling uroloog zit ik al ruim 7 weken thuis met afgrijselijke pijn, hoge koorts en een totaal opgezwollen en heftig bloedend scrotum.
Er wordt niets aan gedaan en het wordt met de dag erger.

De afdeling Urologie wil niet doorgeven wie de operatie heeft uitgevoerd, ben er inmiddels achter gekomen dat het gedaan is door een arts in opleiding !!

Vreselijk, mensonterende toestanden, laten je gewoon leegbloeden, fout na fout wordt er gemaakt. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun wandaden.
Dankzij deze prutsers heb ik al ruim 7 weken géén werk, vakantie af moeten zeggen, etc, etc

Sterke punten
De uitgang

Zwakke punten
Geen voorlichting, bot en onbeleefd tegen patienten, liegen, het verzwijgen van informatie.

Horror ziekenhuis

Review over Spaarne Gasthuis

Dankzij het gepruts van waarschijnlijk een leerling of amateur uroloog zit ik al 7 weken thuis met afgrijselijke pijn , hoge koorts en een totaal opgezwollen en heftig bloedend scrotum.
Er wordt niets aan gedaan en het wordt met de dag erger. Kan nu al 7?weken niet lopen, mijn beroep niet uitoefenen en wordt gek van de ondraaglijke pijn.
Uroloog zegt: pech gehad.

Vreselijk, mensonterende toestanden, laten je gewoon leegbloeden , fout na fout wordt er gemaakt. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun wandaden.

reacties: