Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen. Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland Reviews

  Prettiger kunnen ze het niet maken.

  - Vriendelijk personeel

  - Geduldig personeel

  - Informatief personeel

  - Kundig personeel  Iedereen die over dit ZH iets zuurs heeft te zeggen, moet zich beseffen dat je niet voor de lol komt, zelf wellicht nerveus bent en (nog) wat sneller geïrriteerd. Daar moet al het personeel mee omgaan. En dat doen ze erg goed. Ben in ZH Amstelland zelf drie maal behandeld (interne), mijn schoonmoeder is hier erg lang behandeld (oncologie) en tot slot is mijn dochter hier recent nog behandeld en geopereerd. Niets dan lof. 10% loonsverhoging steun ik met gemak.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid. Kennis en kunde.

  Zwakke punten
  Delen zijn wat verouderd.

  Fijn ziekenhuis

  Vele malen geweest voor tal van operaties en behandelingen. De vriendelijkheid en menselijke maat springen eruit. Zeer bekwame en goed communicerende artsen, geweldige verpleging en ondersteuners. En ach, die kapotte zonneschermen en oude tv's hebben ook hun charme.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Zie boven

  Ben tevreden

  Vind het een fijn ziekenhuis, je bent geen nummer maar mens en dat is fijn! Er gaat wel eens wat mis maar dat is menselijk! Het is jammer dat veel dingen verouderd zijn en stuk. bv de zonneschermen aan de l.v.d helendemeesters kant, die tv ‘s dat kan echt niet meer ,de meeste doen het niet,dat vind ik en de meeste met mij heel slecht!!!

  Sterke punten
  Vriedelijkheid

  Zwakke punten
  Dingen die stuk of verouderd zijn.

Bezoek Ziekenhuis Amstelland

Schrijf je eigen review