Reviews van deze auteur

Het leven van mijn vrouw verwoest

Review over Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis Zuid is een ziekenhuis waar je niet geholpen wil worden door de afdeling Neurologie. \\r\\nEr is een verkeerde diognose gesteld bij mijn vrouw in augustus 2019,herseninfarct. Dit klopte niet met het ziektebeeld. De dagen daarn werd ze steeds slechter en men deed niets! Ik heb er op gestaan dat mijn vrouw een MRI moest krijgen.\\r\\nDat weigerde men. Na geheel linkszijdig verlamd te zijn geraakt, is ze uitgeput op de IC beland met ernstige trekkingen van epilesie. Ze moest direct aan de beademing. Na een week werd ze eindelijk in de MRI gedaan en wat bleek. De diagnose was NIET een herseninfarct maar een hersenabces! Ze moest met spoed naar Leiden om geopereerd te worden! Na 6 weken LUMC en ruim drie maanden revalidatie, blijft haar linker zijde deels / geheel verlamd. Ernstige hersenschade en haar leven en dat van mij verwoest! We hebben de veroorzakers ( kwakzalvers van doktoren Neurologie en opleidingsarts ) gesproken en hen met mijn vrouw en hun fouten geconfronteerd.\\r\\nNu, na 16 maanden wil mijn vrouw niet verder leven! Ik zal alles in het werk stellen om jullie niet ongestraft hiermee weg te laten komen! \\r\\n

Sterke punten
GEEN!\\r\\n

Zwakke punten
Men luisterd niet! Denken alles te weten. Hun werk hangt van aannames en fout op fout aan elkaar.

reacties:

Review: Super Ziekenhuis.

Dan heeft u mazzel gehad dat u geen Neurologische problemen gehad heeft! Dat is een drama. Er zijn meerdere medische fouten begaan met mijn vrouw en zij is later daardoor overleden. Cardiologie is top. Zelfs die cardioloog van mijn vrouw was woest wat Neurologie haar had aangedaan. Ook zit er een topper van een Trauma chirurg in het Spaarne Ziekenhuis. Maar Neurologie is een Hel! Wat wij hebben meegemaakt!

Review: Het leven van mijn vrouw verwoest

In navolging van mijn bovenstaand verslag, moet ik u mededelen dat mijn lieve vrouw is overleden. Ze heeft meerdere complicaties gekregen in navolging van de hersenschade , dat haar leven ondrageljjk werd. Wij hadden al een advocaat in de arm genomen en via haar en de verzekering van het ziekenhuis hebben wij vernomen dat men de fouten ( nalatigheid) ook hebben toegegeven. Dit zal nog een vervolg krijgen voor de artsen, maar daar krijg ik mijn vrouw niet mee terug. Zij en ik hopen dat het een volgend patiënt bespaard wordt wat deze klootzakken hebben veroorzaakt.