Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Kwaliteit van leven zien wij als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke-, emotionele- en sociale uitdagingen. Patiënten die in een ziekenhuis komen, worden hier in meer of mindere mate in beperkt. Met dit gegeven in ons achterhoofd zorgen wij voor onze patiënten. Ons uiteindelijke doel is om onze patiënten de beste kwaliteit van leven te geven die in hun persoonlijke situatie mogelijk is. Daarbij hebben wij ook oog voor hun naasten.

Maasstad Ziekenhuis Reviews

  Sleutelbeenbreuk

  In dit ziekenhuis ben ik zeer slecht geholpen met mijn sleutelbeen breuk ik heb 6 weken moeten wachten totdat het duidelijk werd of ik geopereerd moest worden het is ook heel lelijk geworden maar dit zou met een operatie hetzelfde zijn ook zou ik weer kunnen fietsen maar dit mocht maar voor 2 uurtjes in de week. Verder werd ik door het ziekenhuis naar dagbesteding gestuurd terwijl ik hier totaal niet om gevraagd heb

  KNO-arts

  Omdat ik problemen had met mijn rechter oor ben ik verwezen naar een kno-arts. Deze zag een propje oorsmeer zitten en heeft dit verwijdert. Vervolgens heeft hij, zonder overleg, het buisje er uit getrokken omdat dit geen zin had. Hij heeft zijn bevindingen doorgestuurd naar mijn huisarts en daar lees ik dat ik niet gemotiveerd ben om een nieuw buisje te laten plaatsen?????? Hier is met geen woord over gesproken. Het enige was dat ik een afspraak moest maken voor een gehoortest. Deze heb ik inmiddels afgezegd.

  Sterke punten
  Bereikbaarheid

Bezoek Maasstad Ziekenhuis

Schrijf een review