Havenziekenhuis - 6 Reviews

Last updated: 24 juni 2019
Havenziekenhuis Logo

16.7% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Havenziekenhuis
  2. Havenziekenhuis Reviews
  3. Schrijf ook een review over Havenziekenhuis

Niet tevreden over Havenziekenhuis? Probeer dan eens Rijnland Ziekenhuis.

Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis is een Rotterdams binnenstadsziekenhuis met een rijke historie in de stad en een sterke verbintenis met de haven. Goede zorg mét persoonlijke aandacht, dat is waar het Havenziekenhuis voor staat.

Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en algemene basiszorg wordt u geboden door 120 specialisten en 850 medewerkers. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in Rotterdam en de Krimpenerwaard.
Ons ziekenhuis is in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd: wij hebben de sfeer en gezelligheid van vroeger weten te behouden in ons moderne verbouwde ziekenhuis.

Havenziekenhuis Details

Hits: 588

URL: https://www.havenziekenhuis.nl/

Categorieën: Ziekenhuizen Zuid-Holland

Reviews: 6


Havenziekenhuis reviews (6):

Havenziekenhuis - Pijn pijn pijn

0

Review:
Ik heb al 2 maanden een nieuwe knie .er wordt een foto van gemaakt en alleen maar de knie gekeken. Waarom niet naar spieren en zenuwen ? Ik moest zo veel mogelijk fietsen bij de fysio. Dat derde ik ,en heb intussen zelf een hometrainer. Maar iedere keer als ik bij de fysio ben geweest en ook na het fietsen 6 a 7 minuten, steeg ik van de pijn en kan ik niks meer doen ,gaan zitten en opstaan doen ook vreselijk pijn. Dan moet er toch iets niet in orde zijn .Ik slaap al 2 maanden niet vanwege de pijn smacht ,wat moet ik doen? Ik heb van de dokter weer morfine gekregen om te kunnen slapen,maar dat is geen fijn iets

Sterke punten:
???

Zwakke punten:
De pijn en het alleen naar de knie kijken

Havenziekenhuis - trombosebeen

0

Review:
maak geen afspraak in dit ziekenhuis.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
orthopeden doyer en van leeuwen. Deze clowns geven als enigste geen antistolling bij een gipsbeen na een operatie met alle gevolgen van dien.

j. hofman beveelt Havenziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Havenziekenhuis - Te lang wachten afspraak

0

Review:
Ik.was vandaag naar de havenziekenhuis bij de gunaecoloog gegaan en had een afspraak.om 10:50 uur. Ik was eral om 10:40 uur. Vanaf die tijd stond ik te wachten.de wachtkamer was vol en alle mensen werden geholpen,behalve ik. Mijn vriend ging naar de balie om te vragen waarom we nog niet geholpen werden, want het was al 11.45 uur. Ze zeiden het is beetje uitgevallen. Wat later toen werd het al 12 uur ben ik zelf gegaan en tegen mij zei ze de eerst volgende ben ik. Oke was ik blij mee, maar toen was er nog wat mensen gekomen en die werden weer eerder geholpen dan ik. Toen werd het al 1 uur en was ik helemaal boos geworden en ben naar de balie gegaan en gezegd dat ik wegga en een andere afspraak wil. Zegt ze lachend je bent zo aan de beurt, maar dat heb ik de hele tijd al zitten horen. Heb nooit meegemaakt dat ik bij een afspraak 2 uur lang moet wachten om geholpen te worden, belachelijk gewoon.

Sterke punten:
Het zal wel een goed ziekenhuis zijn maar niet al te goed. Kom niet op me in de goeie punten

Zwakke punten:
Wachttijden te lang wachten

Havenziekenhuis - slechte ervaringen als patiënt èn als

0

Review:
1* Ik kwam bloed spuitend uit een wond in mijn hoofd na een val aan bij de balie van het Havenziekenhuis. Ik hield de wond dicht met mijn vingers om het spuiten tegen te houden. De baliemedewerkster weigerde mij naar de EHBO te verwijzen als ik niet eerst mijn zorgpas toonde. Waar ik niet bij kon, omdat mijn hand het bloed spuiten tegen hield. Omdat ze aandrong, liet ik de wond los om de pas in mijn portemonnee te kunnen pakken. Pas toen het bloed op de balie spoot, werd ik doorverwezen. Toch eerst de pas moeten laten zien. 2* Mijn moeder moest na een val thuis voor behandeling in het Havenziekenhuis verblijven. Toen ik bij haar op bezoek kwam hoorde ik in de gang al een verpleegster luid en grof tegen mijn moeder te keer gaan. Vanwege het feit dat mijn moeder in haar bed dringend hulp nodig had, niet bij de daarvoor bestemde bel kon, en daarom "zuster, zuster" riep, wat blijkbaar tegen de zin van de verpleegster was, die in een kamer ernaast bezig was? Geluk was dat ik er getuige van was en een klacht kon indienen. De verpleegster moest op het matje komen van de leiding en ons haar excuses bieden.

Sterke punten:
Het ziekenhuisrestaurantje

Zwakke punten:
Bureaucratie baliemedewerkster en, althans in mijn ervaring, verpleging.

Bart McKen beveelt Havenziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Havenziekenhuis - Oogarts Tom Missotten

4

Review:
Deze oogarts werkt ook in het oogziekenhuis Rotterdam. Zie de review die mijn vriendin heeft geschreven over het oogziekenhuis Rotterdam / oogarts Missotten. Graag waarschuw ik iedereen voor deze oogarts want door hem was ik mijn vriendin bijna kwijt geweest. Zij is door een hel gegaan door toedoen van deze man. Het oogziekenhuis Rotterdam in met 90% zicht en het oogziekenhuis Rotterdam uit met 20% zicht. Uiteindelijk elders geopereerd en weer zicht. Gelukkig heeft het Regionaal Tuchtcollege en het Centraal Tuchtcollege te Den-Haag hem een tuchtmaatregel opgelegd voor geen informed consent, maar of hij hier zich iets van aantrekt? Het oogziekenhuis Rotterdam en Havenziekenhuis blijven schijnbaar in hem geloven. Dat hoeft u als patiënt natuurlijk niet te doen. Zie ook op google: zwarte lijst artsen Missotten.

Sterke punten:
Zijn die er?

Zwakke punten:
Oogarts Missotten in dienst houden.

Sabrina beveelt Havenziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Havenziekenhuis - waardeloos

0

Review:
het havenziekenhuis rotterdam is een waardeloos ziekenhuis, omgang met patienten is niet normaal en worden behandeld als beesten.
contact met naaste is er nauwelijks tot niet!

kom je uit een andere stad dan sturen ze je weg met een telefoon nummer van een ziekenhuis in je eigen omgeving, en daar moet je het mee doen.

dus bij deze waarschuw ik iedereen niet daar heen te gaan!

Sterke punten:
die zijn er niet

Zwakke punten:
teveel om op te noemen

E Willeijns beveelt Havenziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Havenziekenhuis

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Havenziekenhuis aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Havenziekenhuis aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Havenziekenhuis


Home » Ziekenhuizen Zuid-Holland » Havenziekenhuis