Het Havenziekenhuis is een Rotterdams binnenstadsziekenhuis met een rijke historie in de stad en een sterke verbintenis met de haven. Goede zorg mét persoonlijke aandacht, dat is waar het Havenziekenhuis voor staat. Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en algemene basiszorg wordt u geboden door 120 specialisten en 850 medewerkers. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in Rotterdam en de Krimpenerwaard. Ons ziekenhuis is in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd: wij hebben de sfeer en gezelligheid van vroeger weten te behouden in ons moderne verbouwde ziekenhuis.

Havenziekenhuis Reviews

 • Ik heb al 2 maanden een nieuwe knie .er wordt een foto van gemaakt en alleen maar de knie gekeken. Waarom niet naar spieren en zenuwen ? Ik moest zo veel mogelijk fietsen bij de fysio. Dat derde ik ,en heb intussen zelf een hometrainer. Maar iedere keer als ik bij de fysio ben geweest en ook na het fietsen 6 a 7 minuten, steeg ik van de pijn en kan ik niks meer doen ,gaan zitten en opstaan doen ook vreselijk pijn. Dan moet er toch iets niet in orde zijn .Ik slaap al 2 maanden niet vanwege de pijn smacht ,wat moet ik doen? Ik heb van de dokter weer morfine gekregen om te kunnen slapen,maar dat is geen fijn iets

  Sterke punten
  ???

  Zwakke punten
  De pijn en het alleen naar de knie kijken

  Door HERMSEN op 24 juni 2019 Reageer
 • maak geen afspraak in dit ziekenhuis.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  orthopeden doyer en van leeuwen. Deze clowns geven als enigste geen antistolling bij een gipsbeen na een operatie met alle gevolgen van dien.

  Door j. hofman op 23 november 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik.was vandaag naar de havenziekenhuis bij de gunaecoloog gegaan en had een afspraak.om 10:50 uur. Ik was eral om 10:40 uur. Vanaf die tijd stond ik te wachten.de wachtkamer was vol en alle mensen werden geholpen,behalve ik. Mijn vriend ging naar de balie om te vragen waarom we nog niet geholpen werden, want het was al 11.45 uur. Ze zeiden het is beetje uitgevallen. Wat later toen werd het al 12 uur ben ik zelf gegaan en tegen mij zei ze de eerst volgende ben ik. Oke was ik blij mee, maar toen was er nog wat mensen gekomen en die werden weer eerder geholpen dan ik. Toen werd het al 1 uur en was ik helemaal boos geworden en ben naar de balie gegaan en gezegd dat ik wegga en een andere afspraak wil. Zegt ze lachend je bent zo aan de beurt, maar dat heb ik de hele tijd al zitten horen. Heb nooit meegemaakt dat ik bij een afspraak 2 uur lang moet wachten om geholpen te worden, belachelijk gewoon.

  Sterke punten
  Het zal wel een goed ziekenhuis zijn maar niet al te goed. Kom niet op me in de goeie punten

  Zwakke punten
  Wachttijden te lang wachten

  Door Levita op 7 juli 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 1* Ik kwam bloed spuitend uit een wond in mijn hoofd na een val aan bij de balie van het Havenziekenhuis. Ik hield de wond dicht met mijn vingers om het spuiten tegen te houden. De baliemedewerkster weigerde mij naar de EHBO te verwijzen als ik niet eerst mijn zorgpas toonde. Waar ik niet bij kon, omdat mijn hand het bloed spuiten tegen hield. Omdat ze aandrong, liet ik de wond los om de pas in mijn portemonnee te kunnen pakken. Pas toen het bloed op de balie spoot, werd ik doorverwezen. Toch eerst de pas moeten laten zien. 2* Mijn moeder moest na een val thuis voor behandeling in het Havenziekenhuis verblijven. Toen ik bij haar op bezoek kwam hoorde ik in de gang al een verpleegster luid en grof tegen mijn moeder te keer gaan. Vanwege het feit dat mijn moeder in haar bed dringend hulp nodig had, niet bij de daarvoor bestemde bel kon, en daarom "zuster, zuster" riep, wat blijkbaar tegen de zin van de verpleegster was, die in een kamer ernaast bezig was? Geluk was dat ik er getuige van was en een klacht kon indienen. De verpleegster moest op het matje komen van de leiding en ons haar excuses bieden.

  Sterke punten
  Het ziekenhuisrestaurantje

  Zwakke punten
  Bureaucratie baliemedewerkster en, althans in mijn ervaring, verpleging.

  Door Bart McKenzi op 15 juni 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Deze oogarts werkt ook in het oogziekenhuis Rotterdam. Zie de review die mijn vriendin heeft geschreven over het oogziekenhuis Rotterdam / oogarts Missotten. Graag waarschuw ik iedereen voor deze oogarts want door hem was ik mijn vriendin bijna kwijt geweest. Zij is door een hel gegaan door toedoen van deze man. Het oogziekenhuis Rotterdam in met 90% zicht en het oogziekenhuis Rotterdam uit met 20% zicht. Uiteindelijk elders geopereerd en weer zicht. Gelukkig heeft het Regionaal Tuchtcollege en het Centraal Tuchtcollege te Den-Haag hem een tuchtmaatregel opgelegd voor geen informed consent, maar of hij hier zich iets van aantrekt? Het oogziekenhuis Rotterdam en Havenziekenhuis blijven schijnbaar in hem geloven. Dat hoeft u als patiënt natuurlijk niet te doen. Zie ook op google: zwarte lijst artsen Missotten.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Oogarts Missotten in dienst houden.

  Door Sabrina op 7 april 2016 Reageer (4 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • het havenziekenhuis rotterdam is een waardeloos ziekenhuis, omgang met patienten is niet normaal en worden behandeld als beesten.
  contact met naaste is er nauwelijks tot niet!

  kom je uit een andere stad dan sturen ze je weg met een telefoon nummer van een ziekenhuis in je eigen omgeving, en daar moet je het mee doen.

  dus bij deze waarschuw ik iedereen niet daar heen te gaan!

  Sterke punten
  die zijn er niet

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen

  Door E Willeijns op 16 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewZiekenhuis-Ervaringen

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!