Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.

Amphia Reviews

  Liesbreukoperatie Dr. Ho Amphia Noting to fear!

  Ik heb mijn liesbreuk operatie jaren kunnen uitstellen. Na de breuk ebde de meeste pijn snel weg en met continue voorzichtigheid kon ik me best wel redden. Ik was doodsbang voor de ingreep. Narcose, geen controle over wat er met me ging gebeuren, een kunststof matje in mijn buik.. Ik vond het helemaal niks.

  Tot september vorig jaar. Ik kreeg opnieuw scherpe pijn en besloot dat het er dan toch maar van moest komen, ik had geen keus.

  Nu, een paar dagen na de ingreep heb ik maar van 1 ding spijt: Dat ik het niet veel eerder heb laten doen.

  In het Apmhia kwam ik in een warm bad. Ik heb daar alleen maar leuke, vriendelijke, meelevende professionals ontmoet die daar als een vis in het water en met -op zijn tijd- de nodige humor voor hun patiënten klaar stonden.

  Ik ben geholpen door Dr. Ho maar ook voor alle andere handen rond mijn bed alleen maar lof. Wat een super-team is dat! Waar ik zo bang voor was heb ik geen moment gevoeld. Dus als je voor zo’n operatie staat, Nothing to fear!

  Sterke punten
  In mijn ervaring zijn alle kanten, sterke kanten

  Zwakke punten
  In mijn ervaring zijn er geen zwakke punten

Bezoek Amphia

Schrijf een review