Rijnstate Review: Geen hulp in ziekenhuis zevenaar

• Kom ik daar in Zevenaar met spoed betreffende zorgen schade aan mijn rug en nek door botsing. Kon mijn nek niet meer draaien en deed flink pijn, was ook duizelig. Bij de balie werd ik niet geholpen maar weggestuurd richting Arnhem. Er zit geen spoedafdeling in Zevenaar volgens medewerkers aan de balie. Heel onbegrijpelijk, iemand met flinke pijnklachten wegsturen naar 20 KM verderop. Met moeite alles volgehouden en flink zitten te huilen, niemand die me hielp of begreep. Heel koud allemaal.

Zwakke punten
    niet mensen helpen in nood.

Door henni op 7 augustus 2019

Bezoek Rijnstate Reviews over Rijnstate

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Rijnstate

Op Ziekenhuis-Ervaringen.nl lees je reviews over alle ziekenhuizen van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw ziekenhuis ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!