Maasstad Ziekenhuis Review - Wat een slecht ziekenhuis.

Maasstad Ziekenhuis - Wat een slecht ziekenhuis.

Review:
Veel te lang wachten in de wachtkamers van SEH en Huisartsenpost.

Ik heb de ziekte van Addison dus ik verg behoorlijk wat hulp.
Maar elke keer word ik naar huis gestuurd met als argument doe maar rustig aan het is niets.

Wat ik heb is dodelijk en dit ziekenhuis snapt dat niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen.

Satif beveelt Maasstad Ziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Datum: 11 juli 2016 - 14:30

Geschreven door: Maasstad Ziekenhuis

Beste, Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet tevreden bent met de wijze waarop u behandeld bent in ons ziekenhuis. De teamleider van de Spoed Eisende Hulp is graag bereid om uw ervaring te bespreken. Indien u dit wenst, kunt u contact met haar opnemen via 010 – 291 2953. Vriendelijke groet, Maasstad Ziekenhuis

Datum: 30 september 2017 - 14:30

Geschreven door: Satif

Niemand in het ziekenhuis wilt echt luisteren. Je wordt te snel naar huis gestuurd, dat terwijl dat niet altijd kan. Door de ziekte die ik heb mag ik eigenlijk pas naar huis wanneer de uitslagen 100% zijn en niet met het verzoek thuis maar extra medicijnen in te nemen. Wanneer ik er 2 dagen weer lig is het ineens mijn schuld!!!!
Daarnaast is het zo dat ik niet eerst van het HAP moet maar naar de SEH. Gezien de ernst van de klachten (ziekte) is het onverantwoord dat ik eerst 2 uur bij het HAP moet wachten en daarna nog eens zoveel bij de SEH.

Overigens is er geen enkele arts/verpleegkundige dit het INTERESSEERT of ik mij eigenlijk al goed voel. Als je naar huis moet wordt je gewoon niet meer geholpen.

Ps: excuses voor de erg late reactie.

Met vriendelijke groet,

Reageer op deze review

• je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review