Bronovo Ziekenhuis - 2 Reviews

Last updated: 1 februari 2018
Bronovo Ziekenhuis Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Bronovo Ziekenhuis
  2. Bronovo Ziekenhuis Reviews
  3. Schrijf ook een review over Bronovo Ziekenhuis

Niet tevreden over Bronovo Ziekenhuis? Probeer dan eens Rijnland Ziekenhuis.

Bronovo Ziekenhuis

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind.

Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische ‘verpleging vanuit liefdewerk’, zoals in het verleden verricht door onze diaconessen, heeft deze waarden fundamenteel verankerd. In Bronovo hechten we aan dienstbaarheid, service en wellevende omgangsvormen. Daarbij is persoonlijke aandacht net zo belangrijk als medische aandacht. Dát is wat we bij Bronovo bedoelen met hoffelijke zorg.

Bronovo Ziekenhuis Details

Hits: 462

URL: https://www.bronovo.nl/

Categorieën: Ziekenhuizen Zuid-Holland

Reviews: 2


Bronovo Ziekenhuis reviews (2):

Bronovo Ziekenhuis - afspeeekbalie plastische chirurgie

0

Review:
heb op 4 december een afspraak gehad met dokter tan die heeft me gezien en een aanvraag ingediend bij het ziekenfonds voor een wenkbrauw correctie brief gehad van het ziekenfonds is goedgekeurd maar begreep de brief niet helemaal dus naar de afspreekbalie met de brieft en gevraagd of de goedkeuring code voor een of 2 ogen was dat wist de dame achter de balie niet toen gevraagd wat de dokter aangevraagd had een of twee ogen dat wist ze ook niet want de dokter die mij gezien heeft doet die operaties niet dus moest maar een afspraak maken met de dokter die de operatie wel doet en als die een andere operatie wil ja dan moet er een nieuwe aanvraag ingediend woorden bij de zorg verzekeraar neem aan als je achter die balie zit dat je toch wel moet weten wat de codes op de brief in houden en kan je ook in de computer zien wat de dokter tan aangevraagd heeft in dan mij aan kijken of ik een of andere dombo ben was er gelijk klaar mee goedkeur brief verscheurd

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
mensen met weinig kennis van zaken achter de balie

Bronovo Ziekenhuis - Niet bevallen in Bronovo!

0

Review:
Een hoge verwachting van hoe de zorg in Bronovo rondom de zwangerschap zou zijn.

De eerste slechte ervaring was die van de suikerspiegel-test, waarbij je aan je lot wordt overgelaten en ongeveer 1,5u zelf moet zien zien hoe je de tijd doorkomt. Geen mens ter beschikking voor het beantwoorden van vragen en/of voor informatie (ik voelde mij beroerd en heb zelf een bank in een kamer gezocht alwaar ik de wachttijd heb doorgebracht).

De bevalling dan: vanaf het eerste moment van het zoeken van de ader (voor het infuus) ging vrijwel alles mis. Er kwamen voor het zoeken van de ader wel 3 (!) personen aan te pas. De sonde raakte los, waardoor ik mij temidden van de weëenstorm moest omkeren en er was iemand voor mij waardoor ik nog langer op de verzochte ruggeprik moest wachten. Toen het eenmaal zover was bleek ik volledige ontsluiting te hebben. Ik wilde graag in verticale stand bevallen, maar de arts-assistente weigerde dat resoluut (lees: ontzettend onsympathiek, niet meelevend, etc.) en daar lig je dan... voorbereid op de ergste pijn en niet op iemand die moet helpen en dat perse op haar manier wenst te doen. In deze tijd. In Bronovo...!

Na de bevalling werd ik gehecht en hoewel ik keer op keer aangaf elke helse steek te voelen, kreeg ik niet meer verdoving. Dacht ik het ergste leed geleden te hebben, moest ik alsnog die vreselijk pijnlijke hechting ondergaan, terwijl die simpelweg voorkomen had kunnen worden door mij voldoende verdoving te bieden.

Uiteindelijk is het goed gegaan, alleen heeft men mij weg laten gaan zonder het infuus te verwijderen en beneden bij de balie, toen ik op eigen houtje naar boven liep om het te laten verwijderen, maakte men een punt van het feit dat wij reeds het parkeergeld hadden voldaan. Ongelofelijk. Geen woorden voor.

Ik vond het werkelijk een schandelijke behandeling en ik heb er nu ruim een jaar over gedaan om eea te verwerken en om erover te kunnen schrijven.

Sterke punten:
Verpleegsters super aardig.

Zwakke punten:
Alles genoemd in mijn review.

Theresa beveelt Bronovo Ziekenhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Bronovo Ziekenhuis

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Bronovo Ziekenhuis aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bronovo Ziekenhuis aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bronovo Ziekenhuis


Home » Ziekenhuizen Zuid-Holland » Bronovo Ziekenhuis