Nieuwste Ziekenhuizen

Reviews en Ervaringen over Zaans Medisch Centrum

(50% aanbevolen)

Zaans Medisch Centrum

Home - Zaans Medisch Centrum


Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Dijklander Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Dijklander Ziekenhuis

Home | Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag Ďwat is er met uí maar ook om Ďwat is voor u belangrijk?í Wij willen onze patiŽnten ťcht begrijpen. We zijn geworteld in de regioís Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Rode Kruis Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis


Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Antoni van Leeuwenhoek

(50% aanbevolen)

Antoni van Leeuwenhoek

AVL - Home - Antoni van Leeuwenhoek

Antoni van Leeuwenhoek streeft naar de beste behandeling voor pati√ęnten met kanker door nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Academisch Medisch Centrum

(50% aanbevolen)

Academisch Medisch Centrum

redirect


Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Oogziekenhuis Zonnestraal

(50% aanbevolen)

Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogheelkunde | Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal biedt oogzorg voor jong en oud
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Opsis Oogziekenhuis

(50% aanbevolen)

Opsis Oogziekenhuis

Welkom bij Opsis Oogziekenhuis - Opsis oogziekenhuis

Opsis Oogziekenhuis oog contact openingstijden cataract staar lens glaucoom maculadegeneratie ooglid blefaroplastiek troebel zicht oogarts zaterdag
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Noordwest Ziekenhuisgroep

(50% aanbevolen)

Noordwest Ziekenhuisgroep


Noordwest Ziekenhuisgroep > HomeLees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Kraamzorg

(50% aanbevolen)

Kraamzorg

Welkom bij Kraamzorg NL - Kraamzorg NL

Voor de beste kraamzorg! U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Albert Schweitzer Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel.

Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrokkenheid bij patiŽnt en familie en is gericht op diagnostiek, behandeling en verzorging in de breedste zin van het woord. De patiŽnt wordt hierbij integraal benaderd (lichaam, ziel en geest) en we zien diens individuele zorgbehoefte als leidraad voor het handelen.

Zorgverzekering vergelijken 2019
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Tergooi

(33.3% aanbevolen)

Tergooi

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiŽnten zeker weten dat de kwaliteit van hķn leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over VieCuri

(50% aanbevolen)

VieCuri

Verstand van zaken, gevoel voor mensen. Dat is VieCuri, hťt medisch centrum voor Noord-Limburg. Een medisch centrum waar uitstekende medisch specialistische zorg en klantvriendelijkheid samengaan.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Zorgcombinatie Noorderboog

(50% aanbevolen)

Zorgcombinatie Noorderboog

Zorgcombinatie Noorderboog omvat het Diaconessenhuis, vier verpleeghuislocaties en drie verzorgingshuislocaties in de regioís Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Samen met ongeveer 2600 medewerkers staan we voor betrokken, betrouwbare en deskundige zorg- en dienstverlening aan cliŽnten en patiŽnten.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Medisch Spectrum Twente

(50% aanbevolen)

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een geÔntegreerd medisch-specialistisch bedrijf met als kerntaken de gezondheid van de inwoners van onze regio te bevorderen en een centrum voor opleiding en onderzoek te zijn. Dit doen wij door het aanbieden van medisch-specialistische zorg.

Daarnaast hebben we veel professionals in huis met bijzondere kennis en / of vaardigheden en beschikken wij over een aantal bijzondere voorzieningen voor diagnostiek en behandeling (topklinisch profiel). Medisch Spectrum Twente is voor deze topklinische en bijzondere functies hŤt centrum voor een grote regio en kan daardoor ook veel aandacht besteden aan opleiding en onderzoek van medische specialisten.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Beatrixziekenhuis

(25% aanbevolen)

Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam.

Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Professionaliteit ziet u terug in de moderne medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Amphia

(33.3% aanbevolen)

Amphia

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiŽnte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiŽnt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Het Oogziekenhuis

(25% aanbevolen)

Het Oogziekenhuis

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom "zorg voor het oog, oog voor de zorg".

In een geruststellende omgeving passen wij technologisch hoogstaande oogheelkunde toe, de nieuwste behandelingen met de minste risico's en het best voorspelbare eindresultaat. PatiŽntveiligheid betekent voor ons een efficiŽnte organisatie waar behandeling in goed overleg met u geschiedt, dankzij een zeer goede voorlichting.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Maasstad Ziekenhuis

(16.7% aanbevolen)

Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiŽnten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam.

Kwaliteit van leven zien wij als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke-, emotionele- en sociale uitdagingen. PatiŽnten die in een ziekenhuis komen, worden hier in meer of mindere mate in beperkt. Met dit gegeven in ons achterhoofd zorgen wij voor onze patiŽnten. Ons uiteindelijke doel is om onze patiŽnten de beste kwaliteit van leven te geven die in hun persoonlijke situatie mogelijk is. Daarbij hebben wij ook oog voor hun naasten.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Bernhoven

(50% aanbevolen)

Bernhoven

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. DŠt is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers.

In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiŽnten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiŽnten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Refaja

(66.7% aanbevolen)

Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiŽnt staat centraal, de patiŽnt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiŽnt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Havenziekenhuis

(16.7% aanbevolen)

Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis is een Rotterdams binnenstadsziekenhuis met een rijke historie in de stad en een sterke verbintenis met de haven. Goede zorg mťt persoonlijke aandacht, dat is waar het Havenziekenhuis voor staat.

Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en algemene basiszorg wordt u geboden door 120 specialisten en 850 medewerkers. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in Rotterdam en de Krimpenerwaard.
Ons ziekenhuis is in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd: wij hebben de sfeer en gezelligheid van vroeger weten te behouden in ons moderne verbouwde ziekenhuis.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over SJG Weert

(50% aanbevolen)

SJG Weert

SJG Weert is een organisatie die volop in beweging is. Het kleinschalige ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen en wil op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg leveren. Klant- en servicegerichtheid behoren daarbij tot de speerpunten.

Dagelijks staan ruim 700 professionals voor u klaar waarvan 70 gespecialiseerde artsen. Op een bewogen en betrokken manier verlenen zij kwalitatief deskundige zorg. Dat maakt SJG Weert een vertrouwde basis voor zorg dichtbij.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Spaarne Gasthuis

(25% aanbevolen)

Spaarne Gasthuis

Openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Dat is waar het Spaarne Ziekenhuis voor staat. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiŽnten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: uw zorg en behandeling staan bij ons centraal!

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern ziekenhuis met een hoofdlocatie in Hoofddorp. In dit gebouw zijn vrijwel alle medisch specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom en Nieuw-Vennep.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over St Jansdal

(50% aanbevolen)

St Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal is geopend in 1987 en ontstaan uit een fusie van drie regionale ziekenhuizen. Het St Jansdal is een middelgroot christelijk ziekenhuis in Harderwijk met ongeveer 1850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten. Het ziekenhuis zet zich in om optimale en professionele zorg te bieden aan de inwoners van de Noordwest Veluwe en een deel van Flevoland.

Het St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. De kernwaarden worden samengevat in het motto: "Je zorgt voor elkaar".
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Gelre Ziekenhuizen

(50% aanbevolen)

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is met 3.300 medewerkers, 180 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners ťťn van de grotere ziekenhuizen in Nederland.

In samenhang met de eerste en derdelijnsgezondheidszorg vormen wij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn - Zutphen, waar onze twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Deventer Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Deventer Ziekenhuis

​Het Deventer Ziekenhuis biedt snel toegankelijke topzorg. We werken in een sfeer van kwaliteit, veiligheid en vertrouwen, met volop ruimte voor persoonlijke aandacht. U voelt zich bij ons snel in vertrouwde handen.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over UMCG

(50% aanbevolen)

UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is ťťn van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiŽntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op Ďgezond en actief ouder wordení.

In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samen gewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en artsen opgeleid tot medisch specialist. PatiŽnten komen in het UMCG voor basiszorg, maar ook voor zeer specialistische diagnostiek, onderzoek of behandeling.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Martini Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod medisch-specialistische zorg in een gastvrije omgeving. We werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg.

Onze zorgprocessen zijn efficiŽnt georganiseerd, met de zorgvraag van de patiŽnt als uitgangspunt. Als duurzame onderneming zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren we onder meer in duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over HagaZiekenhuis

(66.7% aanbevolen)

HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiŽnten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiŽntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Bronovo Ziekenhuis

(33.3% aanbevolen)

Bronovo Ziekenhuis

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind.

Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische Ďverpleging vanuit liefdewerkí, zoals in het verleden verricht door onze diaconessen, heeft deze waarden fundamenteel verankerd. In Bronovo hechten we aan dienstbaarheid, service en wellevende omgangsvormen. Daarbij is persoonlijke aandacht net zo belangrijk als medische aandacht. DŠt is wat we bij Bronovo bedoelen met hoffelijke zorg.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Ziekenhuis Rivierenland

(50% aanbevolen)

Ziekenhuis Rivierenland

Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden op de hoofdlokatie in Tiel.

Met 2 buitenpoliklinieken in Culemborg en Beneden Leeuwen willen we onze ziekenhuiszorg graag dichter bij u brengen.
U hoeft dan ook niet meer voor alle ziekenhuisafspraken naar Ziekenhuis Rivierenland in Tiel te reizen.

Ziekenhuis
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Atrium Medisch Centrum

(50% aanbevolen)

Atrium Medisch Centrum

Visie
Atrium MC wil de beste zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen, zodat elke patiŽnt het vanzelfsprekend vindt om voor Atrium MC te kiezen als 'zijn' ziekenhuis.

Missie
Door de behoeften van de patiŽnt als uitgangspunt te nemen en gebruik te maken van nieuwe inzichten op technisch en organisatorisch gebied en deze slim in te zetten, wil Atrium MC elke dag voortgang boeken om uiteindelijk de beste te zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Sint Maartenskliniek

(50% aanbevolen)

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek, sterk in beweging

Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan in Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Tiel. De vestiging in Nijmegen heeft een Orthopediecentrum, Reumacentrum en een Revalidatiecentrum. In Woerden heeft de Sint Maartenskliniek een zelfstandige vestiging in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis, waar patiŽnten terechtkunnen voor orthopedische en reumatologische zorg. Op de locatie Boxmeer, in het Maasziekenhuis Pantein, kan men terecht voor orthopedische zorg en poliklinische behandelingen op het gebied van reumatologie en revalidatie. In Tiel biedt de Sint Maartenskliniek poliklinische revalidatie in het ziekenhuis Rivierenland.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Maasziekenhuis Pantein

(50% aanbevolen)

Maasziekenhuis Pantein

Maasziekenhuis Pantein biedt medisch specialistische diensten op het terrein van gezondheid en welzijn. Belangrijkste doelgroep vormen de inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Ikazia Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Ikazia Ziekenhuis

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vůůr elkaar het beste ķit elkaar halen. Van arts tot patiŽnt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiŽnt.

Daarnaast is de medische kwaliteit in het Ikazia Ziekenhuis uitstekend op orde. Met elkaar werken we aan continue verbetering van de kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin u vrijwel alle specialismen vindt.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Rijnstate

(20% aanbevolen)

Rijnstate

Rijnstate is uw ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid.

In onze dienstverlening staat ķ centraal. Onze medewerkers begeleiden u persoonlijk bij het verbeteren, herstellen en behouden van uw gezondheid. Dit gebeurt natuurlijk in afstemming met wat u wilt en kunt. Wij bieden u vertrouwen en veiligheid in een omgeving met een warme sfeer.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Ziekenhuis Amstelland

(50% aanbevolen)

Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.

Ziekenhuis
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Flevoziekenhuis

(25% aanbevolen)

Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis Almere
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Jeroen Bosch Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis

In 2011 was de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gereed. De drie Bossche locaties het Carolus, het Groot Ziekengasthuis en het Willem-Alexander zijn sindsdien samen ondergebracht op ťťn locatie. Bij het ontwerp en de inrichting van dit nieuwe gebouw stond de behoefte van de patiŽnt centraal. Met de buitenpoliís in Rosmalen, Boxtel, Zaltbommel en Nieuwkuijk omvat het verzorgingsgebied van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de gehele regio ís-Hertogenbosch.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Sint Fransiscus Gasthuis

(50% aanbevolen)

Sint Fransiscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via het linkermenu kunt u meer lezen over de geschiedenis en het heden van de organisatie, de ambities voor de toekomst en geboekte resultaten, en enkele praktische gegevens.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Rijnland Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Rijnland Ziekenhuis

Hťt streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.
Lees verder Ľ