Ziekenhuizen Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Rijnland Ziekenhuis

Rijnland Ziekenhuis

Hťt streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.
Lees verder Ľ

Bezoek Rijnland Ziekenhuis

2

Reviews en Ervaringen over Sint Fransiscus Gasthuis

Sint Fransiscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via het linkermenu kunt u meer lezen over de geschiedenis en het heden van de organisatie, de ambities voor de toekomst en geboekte resultaten, en enkele praktische gegevens.
Lees verder Ľ

Bezoek Sint Fransiscus Gasthuis

3

Reviews en Ervaringen over Havenziekenhuis

Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis is een Rotterdams binnenstadsziekenhuis met een rijke historie in de stad en een sterke verbintenis met de haven. Goede zorg mťt persoonlijke aandacht, dat is waar het Havenziekenhuis voor staat.

Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en algemene basiszorg wordt u geboden door 120 specialisten en 850 medewerkers. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in Rotterdam en de Krimpenerwaard.
Ons ziekenhuis is in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd: wij hebben de sfeer en gezelligheid van vroeger weten te behouden in ons moderne verbouwde ziekenhuis.
Lees verder Ľ

Bezoek Havenziekenhuis

4

Reviews en Ervaringen over Maasstad Ziekenhuis

Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiŽnten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam.

Kwaliteit van leven zien wij als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke-, emotionele- en sociale uitdagingen. PatiŽnten die in een ziekenhuis komen, worden hier in meer of mindere mate in beperkt. Met dit gegeven in ons achterhoofd zorgen wij voor onze patiŽnten. Ons uiteindelijke doel is om onze patiŽnten de beste kwaliteit van leven te geven die in hun persoonlijke situatie mogelijk is. Daarbij hebben wij ook oog voor h
Lees verder Ľ

Bezoek Maasstad Ziekenhuis

5

Reviews en Ervaringen over Het Oogziekenhuis

Het Oogziekenhuis

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom "zorg voor het oog, oog voor de zorg".

In een geruststellende omgeving passen wij technologisch hoogstaande oogheelkunde toe, de nieuwste behandelingen met de minste risico's en het best voorspelbare eindresultaat. PatiŽntveiligheid betekent voor ons een efficiŽnte organisatie waar behandeling in goed overleg met u geschiedt, dankzij een zeer goede voorlichting.
Lees verder Ľ

Bezoek Het Oogziekenhuis

6

Reviews en Ervaringen over Beatrixziekenhuis

Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam.

Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Professionaliteit ziet u terug in de moderne medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen.
Lees verder Ľ

Bezoek Beatrixziekenhuis

7

Reviews en Ervaringen over Bronovo Ziekenhuis

Bronovo Ziekenhuis

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind.

Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische Ďverpleging vanuit liefdewerkí, zoals in het verleden verricht door onze diaconessen, heeft deze waarden fundamenteel verankerd. In Bronovo hechten we aan dienstbaarheid, service en wellevende omgangsvormen. Daarbij is persoonlijke aandacht net zo belangrijk als medische aandacht. DŠt is wat we bij Bronovo bedoelen met hoffelijke zorg.
Lees verder Ľ

Bezoek Bronovo Ziekenhuis

8

Reviews en Ervaringen over HagaZiekenhuis

HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiŽnten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiŽntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorg
Lees verder Ľ

Bezoek HagaZiekenhuis

9

Reviews en Ervaringen over Albert Schweitzer Ziekenhuis

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel.

Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrokkenheid bij patiŽnt en familie en is gericht op diagnostiek, behandeling en verzorging in de breedste zin van het woord. De patiŽnt wordt hierbij integraal benaderd (lichaam, ziel en geest) en we zien diens individuele zorgbehoefte als leidraad voor het handelen.

Zorgver
Lees verder Ľ

Bezoek Albert Schweitzer Ziekenhuis

10

Reviews en Ervaringen over Erasmus University Medical Center

Erasmus University Medical Center

Homepage - Erasmus MC


Lees verder Ľ

Bezoek Erasmus University Medical Center

11

Reviews en Ervaringen over Ikazia Ziekenhuis

Ikazia Ziekenhuis

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vůůr elkaar het beste ķit elkaar halen. Van arts tot patiŽnt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiŽnt.

Daarnaast is de medische kwaliteit in het Ikazia Ziekenhuis uitstekend op orde. Met elkaar werken we aan continue verbetering van de kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin u vrijwel alle specialismen
Lees verder Ľ

Bezoek Ikazia Ziekenhuis