Ziekenhuizen Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Amphia

Amphia

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiŽnte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiŽnt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.
Lees verder Ľ

Bezoek Amphia

2

Reviews en Ervaringen over Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek, sterk in beweging

Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan in Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Tiel. De vestiging in Nijmegen heeft een Orthopediecentrum, Reumacentrum en een Revalidatiecentrum. In Woerden heeft de Sint Maartenskliniek een zelfstandige vestiging in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis, waar patiŽnten terechtkunnen voor orthopedische en reumatologische zorg. Op de locatie Boxmeer, in het Maaszieke
Lees verder Ľ

Bezoek Sint Maartenskliniek

3

Reviews en Ervaringen over Bernhoven

Bernhoven

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. DŠt is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers.

In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiŽnten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiŽnten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven.
Lees verder Ľ

Bezoek Bernhoven

4

Reviews en Ervaringen over Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis


Lees verder Ľ

Bezoek Catharina Ziekenhuis

5

Reviews en Ervaringen over Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis

In 2011 was de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gereed. De drie Bossche locaties het Carolus, het Groot Ziekengasthuis en het Willem-Alexander zijn sindsdien samen ondergebracht op ťťn locatie. Bij het ontwerp en de inrichting van dit nieuwe gebouw stond de behoefte van de patiŽnt centraal. Met de buitenpoliís in Rosmalen, Boxtel, Zaltbommel en Nieuwkuijk omvat het verzorgingsgebied van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de gehele regio ís-Hertogenbosch.
Lees verder Ľ

Bezoek Jeroen Bosch Ziekenhuis

6

Reviews en Ervaringen over Maasziekenhuis Pantein

Maasziekenhuis Pantein

Maasziekenhuis Pantein biedt medisch specialistische diensten op het terrein van gezondheid en welzijn. Belangrijkste doelgroep vormen de inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.
Lees verder Ľ

Bezoek Maasziekenhuis Pantein