Ziekenhuizen Limburg

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Atrium Medisch Centrum

Atrium Medisch Centrum

Visie
Atrium MC wil de beste zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen, zodat elke patiŽnt het vanzelfsprekend vindt om voor Atrium MC te kiezen als 'zijn' ziekenhuis.

Missie
Door de behoeften van de patiŽnt als uitgangspunt te nemen en gebruik te maken van nieuwe inzichten op technisch en organisatorisch gebied en deze slim in te zetten, wil Atrium MC elke dag voortgang boeken om uiteindelijk de beste te zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen.
Lees verder Ľ

Bezoek Atrium Medisch Centrum

2

Reviews en Ervaringen over SJG Weert

SJG Weert

SJG Weert is een organisatie die volop in beweging is. Het kleinschalige ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen en wil op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg leveren. Klant- en servicegerichtheid behoren daarbij tot de speerpunten.

Dagelijks staan ruim 700 professionals voor u klaar waarvan 70 gespecialiseerde artsen. Op een bewogen en betrokken manier verlenen zij kwalitatief deskundige zorg. Dat maakt SJG Weert een vertrouwde basis voor zorg dichtbij.
Lees verder Ľ

Bezoek SJG Weert

3

Reviews en Ervaringen over VieCuri

VieCuri

Verstand van zaken, gevoel voor mensen. Dat is VieCuri, hťt medisch centrum voor Noord-Limburg. Een medisch centrum waar uitstekende medisch specialistische zorg en klantvriendelijkheid samengaan.
Lees verder Ľ

Bezoek VieCuri