Ziekenhuizen Groningen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Refaja

Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiŽnt staat centraal, de patiŽnt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiŽnt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.
Lees verder Ľ

Bezoek Refaja

2

Reviews en Ervaringen over UMCG

UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is ťťn van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiŽntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op Ďgezond en actief ouder wordení.

In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samen gewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en artsen opgeleid tot medisch specialist. PatiŽnten komen in het UMCG voor basiszorg, maar ook vo
Lees verder Ľ

Bezoek UMCG

3

Reviews en Ervaringen over Martini Ziekenhuis

Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod medisch-specialistische zorg in een gastvrije omgeving. We werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg.

Onze zorgprocessen zijn efficiŽnt georganiseerd, met de zorgvraag van de patiŽnt als uitgangspunt. Als duurzame onderneming zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren we onder meer in duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Lees verder Ľ

Bezoek Martini Ziekenhuis