Complete Lijst met Ziekenhuizen

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Rijnland Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Rijnland Ziekenhuis

Hét streekziekenhuis van de regio Rijnstreek voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Rijnland Ziekenhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sint Fransiscus Gasthuis

(50% aanbevolen)

Sint Fransiscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via het linkermenu kunt u meer lezen over de geschiedenis en het heden van de organisatie, de ambities voor de toekomst en geboekte resultaten, en enkele praktische gegevens.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Academisch Medisch Centrum

(50% aanbevolen)

Academisch Medisch Centrum

redirect


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Albert Schweitzer Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld waaraan we blijven werken. Thema van deze visie is kort samengevat in de zin: Zorg met hoofd, hart en ziel.

Wij staan voor zorg voor de gehele mens, die bestaat uit betrokkenheid bij patiënt en familie en is gericht op diagnostiek, behandeling en verzorging in de breedste zin van het woord. De patiënt wordt hierbij integraal benaderd (lichaam, ziel en geest) en we zien diens individuele zorgbehoefte als leidraad voor het handelen.

Zorgverzekering vergelijken 2019
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amphia

(33.3% aanbevolen)

Amphia

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Antoni van Leeuwenhoek

(50% aanbevolen)

Antoni van Leeuwenhoek

AVL - Home - Antoni van Leeuwenhoek

Antoni van Leeuwenhoek streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker door nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Antonius Ziekenhuis Sneek

(50% aanbevolen)

Antonius Ziekenhuis Sneek

Antonius Zorggroep // Home

Welkom bij de Antonius Zorggroep. Wij leveren thuis zorg en in het ziekenhuis. De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met locaties in Sneek en in Emmeloord én Thuiszorg Zuidwest Friesland met ruim 30 buurtgerichte zorgteams.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atrium Medisch Centrum

(50% aanbevolen)

Atrium Medisch Centrum

Visie
Atrium MC wil de beste zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen, zodat elke patiënt het vanzelfsprekend vindt om voor Atrium MC te kiezen als 'zijn' ziekenhuis.

Missie
Door de behoeften van de patiënt als uitgangspunt te nemen en gebruik te maken van nieuwe inzichten op technisch en organisatorisch gebied en deze slim in te zetten, wil Atrium MC elke dag voortgang boeken om uiteindelijk de beste te zijn in het herkennen en mensgericht behandelen van gezondheidsproblemen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beatrixziekenhuis

(25% aanbevolen)

Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam.

Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Professionaliteit ziet u terug in de moderne medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bernhoven

(50% aanbevolen)

Bernhoven

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers.

In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiënten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Braam Kliniek

(50% aanbevolen)

Braam Kliniek

Braam Kliniek voor chirurgie en flebologie -


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bronovo Ziekenhuis

(33.3% aanbevolen)

Bronovo Ziekenhuis

Ruim 1.500 medewerkers, onder wie 120 specialisten, werken in Bronovo samen aan kwaliteit en service. Extra aandachtsgebieden in de zorg zijn ouderen en moeder & kind.

Daarbij combineren we het beste van nu met het goede van toen. De historische ‘verpleging vanuit liefdewerk’, zoals in het verleden verricht door onze diaconessen, heeft deze waarden fundamenteel verankerd. In Bronovo hechten we aan dienstbaarheid, service en wellevende omgangsvormen. Daarbij is persoonlijke aandacht net zo belangrijk als medische aandacht. Dát is wat we bij Bronovo bedoelen met hoffelijke zorg.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Catharina Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Deventer Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Deventer Ziekenhuis

​Het Deventer Ziekenhuis biedt snel toegankelijke topzorg. We werken in een sfeer van kwaliteit, veiligheid en vertrouwen, met volop ruimte voor persoonlijke aandacht. U voelt zich bij ons snel in vertrouwde handen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dijklander Ziekenhuis

(33.3% aanbevolen)

Dijklander Ziekenhuis

Home | Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio’s Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dr Brinkmann Kliniek

(50% aanbevolen)

Dr Brinkmann Kliniek

Dr. Brinkmann Kliniek

De Dr. Brinkmann Kliniek kenmerkt zich door gespecialiseerde medische en cosmetische voorlichting en behandelingen, rond het aandachtsgebied van de huid.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Erasmus University Medical Center

(50% aanbevolen)

Erasmus University Medical Center

Homepage - Erasmus MC


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fem Poli

(50% aanbevolen)

Fem Poli


Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC)


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flevoziekenhuis

(25% aanbevolen)

Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis Almere
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Gelre Ziekenhuizen

(50% aanbevolen)

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is met 3.300 medewerkers, 180 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners één van de grotere ziekenhuizen in Nederland.

In samenhang met de eerste en derdelijnsgezondheidszorg vormen wij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn - Zutphen, waar onze twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over HagaZiekenhuis

(66.7% aanbevolen)

HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hart Kliniek

(50% aanbevolen)

Hart Kliniek

Cardiologie van het hoogste niveau - HartKliniek

Hartkliniek biedt u cardiologie van het hoogste niveau. ✓ Korte wachttijden ✓ Behandeling wordt volledig vergoed ✓ Ervaren cardiologen ✓ Unieke persoonlijke benadering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Havenziekenhuis

(16.7% aanbevolen)

Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis is een Rotterdams binnenstadsziekenhuis met een rijke historie in de stad en een sterke verbintenis met de haven. Goede zorg mét persoonlijke aandacht, dat is waar het Havenziekenhuis voor staat.

Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en algemene basiszorg wordt u geboden door 120 specialisten en 850 medewerkers. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in Rotterdam en de Krimpenerwaard.
Ons ziekenhuis is in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd: wij hebben de sfeer en gezelligheid van vroeger weten te behouden in ons moderne verbouwde ziekenhuis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Helder Kliniek

(50% aanbevolen)

Helder Kliniek

Helder kliniek helpt - Helder Kliniek

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. Helder kliniek helpt
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Het Ooglasercentrum

(50% aanbevolen)

Het Ooglasercentrum

Veilig ogen laseren bij Het Ooglasercentrum Hengelo

Scherp zien zonder bril of lenzen? Laat uw ogen laseren bij Het Ooglasercentrum in Hengelo. Al vanaf € 1.300 per oog! Kom naar de gratis informatieavond.
Lees verder »